SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/new-tunika-sukienka-dresowa-bombka-l-xl-c633-6-i5123981716.html
Ja przed ciążą nosiłam rozmiar L, w tej sukience mam jeszcze sporo luzu na brzuszek wiec napewno jeszcze na sporo czasu mi starczyKatarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
somebodytolove94 wrote:dziewczyny..złapały mnie rozstępy na piersiach..
)
1. Na stare rozstępy, które już miałam używam Pharmaceris Macierzyństwo Tocoreduct forte - stretch marks reducing balm
2. Na piersi - Lirene Będę Mamą - ujędrniające serum na biust
3. Na resztę ciała:
- Dzidziuś dla mamy - hipoalergiczny skoncentrowany balsam przeciw rozstępom;
- babydream fur Mama Rossmann - lotion pielęgnacyjnymałaMyszka, somebodytolove94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze czytam Was na raty dzisiaj.
Odnosnie ubranek to powiem szczerze, zal mi dupe sciska jak widze co kupujecie dla corek... nawet te mdle ubranka mi sie cholernie podobaja.
Ja pozostaje w barwach chlopiencych i motywach samochodowych...
Kocham moje dziecko nad zycie ale zazdroszcze tym ktore beda mialy corki.
Kolorki mam rozne od bialego przez beze zolcie pomarancze brazy niebieskich mam malo.
Ciuszki dla niemowlakow sa przeslodkie!lys, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kupiłam nowe witaminy prenatalne, tym razem Femibion Natal 2 PLUS i wyobraźcie sobie, że za opakowanie zapłaciłam 59,49 pln!!!! Przecież to ździerstwo w biały dzień!
Jest tam niby 30 tabletek + 30 kapsułek z DHA, no ale 60 zł??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Kupiłam nowe witaminy prenatalne, tym razem Femibion Natal 2 PLUS i wyobraźcie sobie, że za opakowanie zapłaciłam 59,49 pln!!!! Przecież to ździerstwo w biały dzień!
Jest tam niby 30 tabletek + 30 kapsułek z DHA, no ale 60 zł??
mojego M ostatnio skasowali za te witaminy 75zła w necie po 35 zł w aptekach widziałam ze są
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle, to nie mam za bardzo butów, które byłyby wygodne, więc poszłam do sklepu z obuwiem, zmierzyłam 3 pary butów, zsapałam się przy tym jak "stary dziad", jedne były wygodne ale jakoś wyjątkowo paskudnie leżały na stopie (przynajmniej wg mojej własnej opinii). Stwierdziłam, że gdzieś mam taki interes i wróciłam do domu. Jeszcze jakbym może z mężem była i by mi przynosił te buty i zakładał na stopę to i może bym z czymś z tego sklepu wyszła, a tak sama mierzyć buty z brzucholem to ja podziękuję.
-
nick nieaktualny
-
u nas jeszcze za zimno na baleriny . Rano było -4 , później niby 10 ale wiatr paskudny, zimny.
widziałam w biedrze magnez z b6, 50 tabletek kosztuje chyba 6 zl? ktoś zna, kupowałyście może? bo taniutki i się zastanawiam czy dobry będzie
http://www.bangla.pl/opinie/p34236/vitalsss-magnez-witamina-b6Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 19:08
-
Cassie no właśnie, nie mam żadnych wygodnych balerin, te co mam mnie obcierają. Zawsze miałam problem z wygodnym obuwiem, ale teraz to już w ogóle. Mąż w poniedziałek przyjeżdża, więc pójdziemy razem do sklepu.
Heheheh mam już całą listę zadań dla niego - wielkie zakupy, wkręcanie żarówek, zaimpregnowanie czy tam polakierowanie drewnianego stolika balkonowego, przesadzenie dużej draceny, zabranie Chanel do weterynarza itd itdCassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Karolina i MałaMyszka - mam pytanie odnośnie tych sukienek, które kupowałyście
Przed ciążą nosiłam rozmiar S, myślicie, że powinnam zamówić tą sukienkę w takim rozmiarze? Jak myślicie, długo nam te sukienki posłużą? Chodzi mi o to ile jest miejsca na rosnący brzuszek
Katarka lubi tę wiadomość