SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę na żywo się pobawić w takim razie, a spacerówka jak duża?
Ja się zakochałam w tym miętowym
http://dino.sklep.pl/nowy/glebokospacerowy-wozek-2w1-baby-design-dotty-edycja-limitowana-2015-spacerowka-gondola-kurier-gratis-p-19949.html?zenid=b043c826952f5f8f798c5d566ec39d72
Niby już zdecydowaliśmy że Camarelo ale kurcze ten stelaż niby lekki i spoko ale wygląda badziewnie w porównaniu do stelażu Baby Design, tylko wiem ze Camarelo ma i dużą budę i dużą spacerówkę. Żeby tak to połączyć to byłoby super
Myszka to może zamówić z neta? Wtedy masz do koloru do wyboru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:11
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Riko Nano widziałam- duży, gondolka wysoko to tez wygodnie dla prowadzącego. Facet mówił tylko że minus to waga. Ale duża waga to nie dla wszystkich minus jak nie trzeba go wnosić po schodach
No i system żeby odpiąć gondolkę to trzeba w jednym czasie z dwóch stron przycisnąć, jak się jest małej postury to może być problem. Bebetto też tak chyba ma.
Myszka to może być ciężko, zjeździłam już tyle sklepów ale zwykle mają po 1 modelu każdego wózka i to w standardowym kolorze. Ale może próbki materiału mają.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
no tak właśnie myślę, że przydałoby się pojeździć i wybrać kolor. Jak nie zieleń, to ten beż jasny też mi się widzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 12:28
-
Co do gondoli to Camarelo ma 85 cm, 5 cm to dosc spora roznica zwlaszcza na okres zimowy, gdzie trzeba doliczyc kombinezon, kocyk czy jakis spiworek, ale ten kolorek mietowy piekny
MalaMyszka mi tez w cytologi wyszedl stan zapalny i lekarka powiedziala, ze to wlasnie moze byc przez luteine.futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Co do gondoli to Camarelo ma 85 cm, 5 cm to dosc spora roznica zwlaszcza na okres zimowy, gdzie trzeba doliczyc kombinezon, kocyk czy jakis spiworek, ale ten kolorek mietowy piekny
MalaMyszka mi tez w cytologi wyszedl stan zapalny i lekarka powiedziala, ze to wlasnie moze byc przez luteine.0na88 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:A dziewczyny z tych wózków lżejszych to camarelo sevilla ?
chciałabym wózek taki 3in1 ... lekki , i w granicach 1500-1800
Tak sevilla jest chyba najlzejsza, ale zanim zdecydujesz sie na 3w1 to proponuje abys obejrzala i stwierdzila czy fotelik Cie satysfakcjonuje, bo mnie bardzo rozczarowal i kupujemy 2w1 za 1250zl.
Co dzis serwujecie?? U mnie puree czosnkowe, kalafior, jajeczko i maslanka. Chyba zarazilam sie od Ofki, bo ostatnio mam faze na ubite ziemniaczki
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:i trzeba pamiętać, żeby wychodząc z domu zabrać ze sobą butelkę wody, bo teraz mamy podobno niskie ciśnienie, będzie coraz cieplej i warto mieć ze sobą wodę.
Ja wlasnie musze zapytac lekarke o to moje dzikie pragnienie, mam wiecznie suchara w buzi, pije wody na potege i dalej pic sie chcemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:No i kara odbyta, 2h stania przy żelazku.
Nie mogę się doczekać wizyty u mojego lekarza, bo tą puszczę w niepamięć. Wiem, że mam sporo dodatkowych kg, na liczniku już prawie 96kg przy 171cm, więc to spora nadwaga, ale kuźwa dobił mnie totalnie. Przepraszałam męża tysiąc razy,aż wreszcie kazał mi się popukać w głowę i zmienić podejście.
No dobra, już nie będę się nakręcać. Piję wodę z cytryną i gotuję dziś na obiad pęczak z pietruszkowym pesto.
U mnie tez 96kg ale ja mamm 164 cm wiec duzo gorzej wygladam ale gin mi czegos takiego nie powiedzial.psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy myjecie podłogi na kolanach?
Dzisiaj umyłam podłoge wlasnie na kolanach w sypialni bo chciałam dokładnie to zrobic, wiadomo ze mopem tak sie nie dotrze wszędzie jak szmatką, nic mi nie boli, ale wyczytałąm juz w internecie ze nie powinno się.. tak patrze ze w naszych czasach to ciężarna nic nie moze robic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:03
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, czy myjecie podłogi na kolanach?
Dzisiaj umyłam podłoge wlasnie na kolanach w sypialni bo chciałam dokładnie to zrobic, wiadomo ze mopem tak sie nie dotrze wszędzie jak szmatką, nic mi nie boli, ale wyczytałąm juz w internecie ze nie powinno się.. tak patrze ze w naszych czasach to ciężarna nic nie moze robic..
Nic tylko sie cieszyc, niech mezowie sie troche wykazaU mnie sprzata maz, ale taki uklad byl od zawsze, ja gotuje on sprzata, moja jest tylko lazienka
Ja od paru dni zauwazylam, ze coraz trudniej mi sie schylac, brzuszek zaczyna powoli uwieracmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hehehe,a wy znowu o wozkach
Myszko, ja to z woda sie nie rozstaje od poczatku ciazy, zawsze mam po reka.
Niecierpliwa u mnie na obiad kurczak w sosie smietanowo-pieczarkowym z zielona pietruszka i ryzem, a do tego zielona salata z sosem greckim
Dwa okna umyte, zostalo kinjeszcze okno tarasowe i z salonem bede miala spokojA do rozpakowania zmywarki zabieram sie juz drugi dzien, a brudne naczynia sie pietrza na blacie nad zmywarka. Jakas nierozgarnieta jestem :p
niecierpliwa, małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
No ale ja jestem w domu, mąż od 8 do 18-19 w pracy, wiec trudno go w domu jeszcze gonic do sprzatania..zresztą ja czuje sie bardzo dobrze.. Znajoma miesiac temu urodziła, odkąd zaszla w ciążę nic nie robiła-ani nie sprzątała,ani za bardzo nie wychodziła -bo ona w ciąży to nie moze, wszystko robił mąż, jak ją zobaczyłam któregos dnia to dziewczyny nie poznałam..strasznie przytyła ! W dniu porodu miała ponad 30kg wiecej..no i ok 20kg jeszcze jej zostało..
No i nic nie robiła z własnej woli, bo ciąża przebiegała prawidłowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 13:16
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość