SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:Ja już trzecią wsiałam od czasu wielkiego postu
chciałam sprawdzić jak szybko rośnie, potem poczytałam jakie to ma super właściwości i zjadłam z twarożkiem, to samo stało się z drugą a teraz trzecia już ładnie wypuściła
ciekawe czy doczeka Świąt
ala jakąś zostawię na "łączkę" dla kurczaczków z czekolady
na czym siejesz? bo ja zawsze na waciemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Dziewczyny w 5.10.15 online rabat - 20% na wszystko
[trzeba uzyc kodu ze strony- all20] jeśli więc coś macie upatrzonego czy coś to chyba warto
mnie ten rabat przekonał
w H&M tez 20% znizki na odziez dzieciecazabka11, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Psioszka ja tez mialam takie gorące i piekace piersi i brodawki. Bylo to az nie do zniesienia i wtedy sobie zrobilam zimne oklady z lodu i pomoglo.... teraz mam juz spokoj
wiec tez moze sprobuj zimnych okladkow albo zimnym prysznicem je polac
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No to super, że nie odbiegam od normy chociaż w tym
Kurczę, przez Was siedzę na necie i oglądam ciuszki, wózki itd zamiast zająć się domem i obiadem, a i tak wiem,że nic nie kupię- ja jestem z tych co muszą zobaczyć i dotknąć. Poza tym dziś przylatuje przyjaciółka z Anglii ze swoimi bliźniakami- naszymi chrzestniakami i ma u rodziców cały wór ciuszków dla mnie,a z kolei na święta przyjeżdżają wujkowie i od kuzynki też przywiozą ciuszki.Więc na razie się wstrzymam z kupowaniem, najpierw przejrzę to, co dostanę, a potem będę dokupować.niecierpliwa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej
Czy Wy też odczuwacie bóle/uczucie ciągnięcia w pachwinach? od kilku dni mnie męczy i trochę się niepokoję, a wizyta dopiero w przyszłym tygodniu. magda sz -zapytasz położną czy to normalne?
Żabka, na grzybice polecam Pimafucin. Też od początku ciąży mam co chwila infekcje, wyleczę, tydzień przerwy i od nowaNystatyna, Natamycyna nic nie dawały, Pimafucin chyba najlepiej sobie w moim przypadku radzi. A z probiotyków używam od kilku dni Invag.
Miałyście robiony posiew zpochwy? Ja mam taką rubrykę na karcie ciąży, ale nie miałam jeszcze takiego badania, jedynie cytologię..
Co do piersi,to też mam gorące i sutki trochę popękane, ale siary jeszcze nie zauważyłam. To tak wcześnie może się pojawić? Nie wiedziałam nawetzabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Gratuluje synow i corek
Ja od 2 dni w Polsce. Mam tu koszmarny internet wiec nawet 50% tego co pisalyscie nie nadrobie.
Zimno... deszczowo...
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:01
niecierpliwa, psioszka11, zabka11, ainer85, KasiaeN., małaMyszka, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
A u mnie dzis na obiad bigos - jakis czas temu dostalam od rodzicow w sloiku, wiec bedzie jak znalazl. Nie chce mi sie gotowac, poza tym nie mam nic z czego moglabym stworzyc cos dobrego, a pada, wiec ani mysle nos wysciubic z domu :p
Nie wiem jak Wam, ale mnie przy kazdym myciu zebow dziasla krwawia okropnie. Dzisiaj jak uzylam nici dentystycznych, to wygladalam jak wampirzyca albo jakbym zagryzla jakiegos zwierza. Wczesniej nici uzywalam tak co drugi dzien, a teraz strach brac je do rekimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kochane o 15 mam dziś korki z położną, tematyka to- ciążowe dolegliwości.
Macie jakieś pytania? O kręcenie lodów trochę głupio mi się jej pytaćheheh
Może pytanie z innej beczki, ale jak byś mogła to zapytaj co może oznaczać zbyt wysoko położony żołądek u maluszka?
Mam wizytę w środę, ale nie zapytam wprost bo na badaniu byłam gdzieś indziej prywatnie...
Byłam wdzięczna;)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Żabka, na grzybice polecam Pimafucin. Też od początku ciąży mam co chwila infekcje, wyleczę, tydzień przerwy i od nowa
Nystatyna, Natamycyna nic nie dawały, Pimafucin chyba najlepiej sobie w moim przypadku radzi. A z probiotyków używam od kilku dni Invag.
pimafucin tez jest na receptę, prawda???? miałam go kiedyś, jeszcze przed ciązą i tez faktycznie na dłuższy czas mnie wyleczył.
nie wiedziałam ze go w ciązy mozna stosowac.
mam nadzieje ze w końcu z tego wybrnę....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:Może pytanie z innej beczki, ale jak byś mogła to zapytaj co może oznaczać zbyt wysoko położony żołądek u maluszka?
Mam wizytę w środę, ale nie zapytam wprost bo na badaniu byłam gdzieś indziej prywatnie...
Byłam wdzięczna;)
Wiesz co Kasiulek w takim wypadku nie przejmowalabym sie co pomysli lekarka, ze bylas na wizycie u kogos innego w przypadku, gdy chodzi o zdrowie maluszka. To normalne, ze kobiety konsultuja sie tez u innych lekarzy, a mysle ze to pytanie wykracza poza kompetencje poloznej niestetykasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
griszczanka, niecierpliwa - mi krwawią dziąsła tylko podcas szczotkowania i to nie jakos starsznie.
ale za to ciagle mam zatkany nos i a rano to juz masakrycznie....
kaarolinka - ja mam od 2 tyg bole krzyza, masakra...między innymi właśnie przez to jestem od dzis na L4.
własnie miałam rozmowę z szefem - troche sie jej obawiałam,ale jakos poszło.
przekazałam ze dostałam zwolnienie juz na stałe, wiec niech sie nie łudzi ze jeszzce wrócę na pełen eat. ustaliłam ze do konca kwietnia jeszcze zdlanie pracuję i czasem pojawię sie na chiwlę w biurze, aby skonsultowac z nim niektóre projekty (bede aktualizowac nasze portfolio i on musi wszytskie działania błogosławić).
ale się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo teraz juz mam ten komfort ze bede w domku
maz pojechał po córkę do skzoły i listę zakupów mu dałam do zrobienia - była tez króka konfrontacja na zasadzie mojego wybuchu żalu ze sie niczym nie interesuje, bosłyszał cząstkowo moją rozmowę z szefem i nawet nie zapytał co ustaliłam! grrrrrr!!!
dobrze ze idzie dzis na popoludnie do pracy, bo bym mu chyba krzywdę zrobiła do końca dnia.
dziewczyny mam polecony zaczyn z buraków do picia na poprawe morfologii - dzis zamierzam sobie to przygotowac - jesli kóras potrzebuję to wrzucę przepis.
aaaaa i na poprawkę morfologii jesc duzo mięcha czerwonego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja chciałam jak najdłuzej pracowac... ale mąż uświadomił mi ze maj czerwiec zaczna sie upały , brzuch bede miala wielki a w aucie 30 km w jedna strone to ja umre... i chyba ma racje. W Maju bede chciała isc na L4 , no chyba ze jakims cudem bede sie cudownie czuła.
małaMyszka lubi tę wiadomość