SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:I jak się teraz podoba nasza tabelka?
https://docs.google.com/document/d/19vvcf5I3V_AbjCVx2gr_jBOf6nxwOAMUd4GC3ilqaO4/edit?usp=sharing
Piękna tabelunia!!!!
Coś czuję, że w sierpniu będzie wysyp siusiaczkow!!! Obrońcy dziewczynek jak nic hehehehhe
aaaaga, Weridiana, Maniuś, lys, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Maslamyszka-macica uciska ci na jakis nerw i stad te bole. Sprobuj gimnastyki.mi pomaga.
-
Maly pokazal tylek, potem dopiero reszte. Jest ksiazkowy, 380 gram. U mnie na obiad schab na parze i warzywa grilowane. zaraz lece na pazury. Upaslam sie to.chociaz pazury sobie zrobie hehe.
Weridiana, Maniuś, lys, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, sylwucha89, magda sz, Martucha86, zabka11, chcebycmama, bosa, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa a ten monitor ruchu AngelCare to za ile udało Ci się zdobyć? o ile można wiedzieć. Ja sama planuje kupić używany i chciałabym się zorientować po ile chodzą
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
amysia wrote:Neyla pytałaś o wózek emmaljunge w dobrej cenie od znajomych. firma porządna, cena śmiesznie niska, tylko jeśli się nie mylę wózek ten ma nieskrętne koła, tak? ale jeśli Ci to nie przeszkadza to chyba dobra oferta...
Już mi przeszło jak zobaczyłam wagę samego wózka... 17kga ja na 4piętrze mieszkam
Gratuluje wczorajszych wizyt dziewczyny.
Siostra cioteczna męża do 21tc miała potwierdzonego chłopaczka, a teraz nagle dziewczynka. Ostatnio źle sypiam...mam dużo złych snów. Dzisiaj np. śniła mi się strzelanina i ja za wszelką cenę starałam się przeżyć (oczywiście we śnie jestem też w ciąży). Na szczęście obudziłam się... a potem już sen, że rodzę synka (zamiast córci).
Magda sz... jesteś bezbłędna z tymi swoimi gadkami
Ja zaraz spadam na miasto (banki, banki, banki)... za oknem zima (śnieg pruszy chwilami), więc znowu trzeba wyciągnąć zimową kurtkę-na szczęście jeszcze się w nią mieszczę. I od rana mam mdłości...po szczypiorku na jajecznicymałaMyszka, Weridiana, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mnie też dokucza kręgosłup nawet boli jak się z boku na bok przekrecam w łóżku. Nadmiar złego mój 3,5 letni synek jest bardzo niedobry nie wiem co w niego wstapilo chyba przechodzi jakiś bunt, a ja nie mogę się nawet schylic do niego.
Poza tym jakoś inaczej go traktuje niż przed ciążą częściej na niego krzyczę jskos nie mam,cierpliwości wczoraj aż płakałam ze sobie nie radzę.
Jutro wizyta może dowiem się kto w środku mieszka
Magda jesteś the Best, aż się Ciebie zaczynam bać
Pozdrawiam Was brzuchatkimałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Aga89 wrote:niecierpliwa a ten monitor ruchu AngelCare to za ile udało Ci się zdobyć? o ile można wiedzieć. Ja sama planuje kupić używany i chciałabym się zorientować po ile chodzą
140 zl wraz z przesylka, gwarancja do lutego 2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 10:11
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochaniutkie
za oknem sypie snieg,tak ze mamy bielutko i chyba nawet auto bede musiala odsniezac
Dziewczyny czuje moja kruszynketo wspaniale uczucie
Magda powinnas zostac rzecznikiem do spaw obywatelskichz tymi pomyslami i tekstami to bys wszystko dla nas wywalczyla
jestes the best
Milego dnia sistersniecierpliwa, mamasia, Laura, Katarka, małaMyszka, Weridiana, magda sz, Aga89, Martucha86, zabka11, chcebycmama, sylwucha89, gosia.b, bosa lubią tę wiadomość
-
kasiuleek wrote:A mogłaś wrzucić linka albo firmę tego słoiczka:)?
Mi tez na piersiach wyszły już na samym początku mimo smarowania, więc skłonności raczej mam...;/małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Hell, mnie też boli kość ogonowa! Pochylić się nie mogę, dłużej pochodzę i napieprza jakbym jakieś ciężary dźwigała, czy coś.
lys, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co zaobserwowalam, ze Mala sobie fika w brzuszku, a jak tylko podnosze koldre czy koc i dopuszam swiatlo dzienne do brzucha to koniec przedstawienia. Patrze i patrze, zeby moc zobaczyc jak brzuch faluje i nic, jak tylko odpuszam i przykrywam sie kocykiem pare sekund mija i puk, puk Julcia zas wywija. Myslicie" ze swiatlo ja uspokaja??? Kiedys czytalam na forum, ze jak dziecko nie dawalo mamusce spac w nocy i urzadzalo disco w brzuchu to ta swiecila w brzuch latarka i byl spokoj. Popukalam sie wtedy w czolo, ale patrzac na moja artystke zmieniam zdanie
Magda.Sz moze jak Maja nie daje Ci w nocy spac to sprobuj tego sposobu??małaMyszka, magda sz, zabka11, chcebycmama, Y, sylwucha89, Neyla lubią tę wiadomość
-
Mi się ostatnio chce spać jak na początku ciąży... Może to dlatego, że mam trochę pracy, a bronię się jak mogę, żeby nie pracować i całymi dniami odpoczywam leżąc, śpię popołudniu i w nocy i oglądam seriale zamiast wziąć się za robotę i mieć to z głowy.
Nawet spełniłam moje marzenie z dawien dawna i przyniosłam sobie do pracy karimatę i kocyk, żeby móc się położyć jak mnie senność ogarnie (mam dyżury dwugodzinne na które nikt nie przychodzi, bo wszystko da się załatwić mailowo). Teraz właśnie czekam na kolejne zajęcia o 11.30, może się kimnę?
Pogoda pod psem, wczoraj rano było ładnie, więc wypuściłam się na rowerze, a jak skończyłam pracę i miałam jechać do drugiej, okazało się, że pada śnieg z deszczemJak wracałam z drugiej pracy - już tylko deszcz, ale wróciłam nieźle zmarznięta, wygrzałam się potem w wannie i łóżku. Dziś niby nie pada, ale jest jeszcze gorzej, bo jest straszny wiatr, i o ile mogę jeździć w deszczu to jazda przy takim wietrze to męczarnia, więc pojechałam śmierdzącym tramwajem. Tramwaj mnie zawsze jeszcze bardziej usypia i jestem potem do niczego.
Na szczęście wczoraj ugotowałam gar gęstej zupy wielofasolowej i dziś mogę się po powrocie poświęcić leżeniu i pracy.
Mam pytanie z innej beki: jakie pieczywo kupić w sobotę wielkanocną, żeby było smaczne jeszcze w poniedziałek? Zazwyczaj nie jem pieczywa, więc nie mam doświadczenia, a w poniedziałek planujemy małą imprezę i planowałam zrobić jakieś wiosenne kanapeczki. Może zamrożę wekę krojoną, a potem zrobię tosty?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Dzien dobry kochaniutkie
za oknem sypie snieg,tak ze mamy bielutko i chyba nawet auto bede musiala odsniezac
Dziewczyny czuje moja kruszynketo wspaniale uczucie
Magda powinnas zostac rzecznikiem do spaw obywatelskichz tymi pomyslami i tekstami to bys wszystko dla nas wywalczyla
jestes the best
Milego dnia sisters
Ja jak czuję to zaraz spokojniejsza jestem
Moja dzidzia dzisiaj od rana pięknie fika, jestem taka szczęśliwamałaMyszka, Maniuś, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wiecie co zaobserwowalam, ze Mala sobie fika w brzuszku, a jak tylko podnosze koldre czy koc i dopuszam swiatlo dzienne do brzucha to koniec przedstawienia. Patrze i patrze, zeby moc zobaczyc jak brzuch faluje i nic, jak tylko odpuszam i przykrywam sie kocykiem pare sekund mija i puk, puk Julcia zas wywija. Myslicie" ze swiatlo ja uspokaja??? Kiedys czytalam na forum, ze jak dziecko nie dawalo mamusce spac w nocy i urzadzalo disco w brzuchu to ta swiecila w brzuch latarka i byl spokoj. Popukalam sie wtedy w czolo, ale patrzac na moja artystke zmieniam zdanie
Magda.Sz moze jak Maja nie daje Ci w nocy spac to sprobuj tego sposobu??podniesienie nakrycia sprawia mu chłód i nie fika, sama nie wiem
małaMyszka lubi tę wiadomość