SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie koleżanki
Widzę, że jesteście tutaj już od białego świtu, a ja dopiero wstałam. Coś też mnie gardło boli i nos jakiś taki zatkany i w ogóle czuję się jakby walec po mnie przejechał, najchętniej poszłabym spać.
Wczoraj zjadłam brokuła i dostałam okropnego bólu żołądka, teraz z kolei mi niedobrze. -
nick nieaktualny
-
Ellena wrote:Futuremama - ja jak po tym plamieniu pojechalam na IP w 40 min po to bylo czysto. Zero sladu w srodku i na wkladce. Lekarz zastanawial sie czy wszystko ze mna ok skoro plamilam a sladu nie ma
Zwłaszcza że dzidzi jeszcze nie widziałam, więc 5 głębokich wdechów i na spokojnie. Bo stres tylko zaszkodzić może.
lys, widzę że Ciebie też coś bierze. Na gardło mówiłyście Prenalen? Odwiedzę aptekę po pracy. -
Cześć sierpnióweczki
Futuremama mam nadzieję, że to plamienie to nic poważnego i jutro okaże się, że jest piękna dzidzia w środku
Wczoraj pisałam jak to Wam zazdroszczę mdłości no więc i mnie wczoraj wieczorem po kolacji dopadłoAle nie narzekam
Mam pytanie, co polecacie na zajady? Macie jakieś sprawdzone metody dozwolone w naszym stanie?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia -
witajcie mamuśki
ja w pracy, zatem nie popiszę z Wami ale życze miłego dnia:-)
mnie pobolewa krzyz i czasem podbrzusze, dodatkowo trochę mnie muli i mdli i rano tradycyjnie nie mam apetytu.
poza tym czasem zauważam na bieliźnie biały kremowy śluz i za kazdym razem lece do łazienki w obawie ze to @@@ ;-/
tez czujecie wilgotno "tam"?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:00
Cassie lubi tę wiadomość
-
Przeziębienia i infekcje latają teraz chyba w powietrzu, mnie też jakieś paskudztwo bierze:( Boli mnie gardło, głowa i czuję się jakby ktoś mi głowę wypchał watą. Ledwo w pracy siedzę
Podłapałam to na 100% od mojego męża, który kaszle już na całego. Ech, fajny początek okresu świątecznego...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyDuzo wiecej slizu mialam tydzien temu niz teraz.
Wilgotno w srodku tak ale moge chodzic bez wkladki.
Brzydal ja nic nie zmienilam. Jedynie dieta ale to samo przyszlo. Zero slodyczy i coli. Cala reszta kosmetyki czy srodki czystosci bez zmian i tak tez zostanie. -
Zetka wrote:Tak napisałam bo jak ja chciałam się w pierwszej ciąży zapisać wcześniej niż na 7-8 tydzień to nie chcieli mnie zapisać (prywatnie) ze za wcześniej. Ale jeżeli u Ciebie juz wszystko ładnie widać to super.
-
Futuremama ja bym raczej plamienia skonsultowala jak najszybciej.... ale to ze wzgledu na to, ze mam problemy hormonalme. Teraz od samego poczatku biore 3x1 progesteron dowcipnie... I na wizycie 23 dostane kolejna recepte... tak czy owak trzymam kciuki I mam nadzieje, ze nic powaznego...
Dziewczyny tak mi niedobrze, ze jesc wogole nie moge... jak pomysle o jedzeniu to mdli mnie bardziej.... -
Cassie wrote:Duzo wiecej slizu mialam tydzien temu niz teraz.
Wilgotno w srodku tak ale moge chodzic bez wkladki.
Brzydal ja nic nie zmienilam. Jedynie dieta ale to samo przyszlo. Zero slodyczy i coli. Cala reszta kosmetyki czy srodki czystosci bez zmian i tak tez zostanie.
co do sluzu to mam dokładnie tak samo.
jeśli chodzi o jedzenie to uważam na to co jem, ograniczam czarną herbatę, kawę odstawiłam, zero fastfoodów i coli, słodycze do minimum.
duuuzo owoców i warzyw.
jesli chodzi o chemie to bez zmian żadnychCassie, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj kobiety oszaleć można. Rano mi baba odwołała wizytę, a potem do mnie lekarz dzwoni że umówiona byłam czemu mnie nie ma... Wystrzeliłam jak z procy z pracy, do gina 15min mam i już jestem po.
A więc tak na fotelu zobaczył, że plamienia rzeczywiście, zaczął mówić że toni dobrego ale tak bywa. Że natura taka jest i jak coś jest nie tak to ona tak działa ale że zobaczymy zaraz na usg co i jak.
No i... walące serducho że masakra, śmiesznie bo to wygląda jakby całe maleństwo pulsowałoDługość 0,72cm, 129 uderzeń na minutę
Powiedział, że to wygląda na o 2dni młodszą ciąże ale to w granicy błędu:)
Przepisał luteinę i powiedział że plamienia powinny przejść jak nie - to wiemy co się stanie. Ale uważa że powinno być dobrze i mam się zgłosić w 12tygCassie, Pati Belgia, Kitaja, lys, gosiak2412, Paula_071, Edka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny