SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lys wrote:
no to też nieźle, ja mam napady głodu koło północy i muszę zjeść bo inaczej nie zasnę, zauważyłam dzisiaj jak zmieniła mi się twarz jest jakaś taka pulchniejsza hehehe, ale sama nie wiem ile przytyłam, bo nie mam wagi.
lys, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej ciężarówki,
Laura fajny brzuszek:)
Niecierpliwa cieszę się,że u Ciebie wszystko ok. Ja też bym spanikowała, bo Alicja mnie codziennie kopie a dziś to było apogeum- pewnie przez te słodkościMy cały dzień spędziliśmy u teściów i cały dzień siedziałam przy stole:/ a szwagierka,która mnie nie lubi powiedziała mi,że bardzo ładnie wyglądam i na pewno schudłam ( od grudnia) hehe a u mnie +3,5 kg
Za to jestem dumna z mojej córci, która była cały dzień bardzo grzeczna, tańczyła, śpiewała, śmiała się i opiekowała się pół roku młodszą kuzynką
A teraz pytanie za 100 punktów: czy któraś z Was posiada skodę octawię rs ?
Laura, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
U mnie w brzusio, nogi pupę, w sumie to jakoś nie widać żebym przytyla tylko brzuch z przodu,ale ciało straciło jędrność...normalnie nogi to galaretka.
Mamuśki mam pytanie czy Wam też już się robi pokarm?.Ja chyba zacznę nosić te wkładki albo przynajmniej płatki kosmetyczne, własne zdjelam biustonosz i jest cały w plamach i mokry od środka, cały dzień czułam ze cos sie dzieje z jednym cyckiem ale nie sądziłam ze aż tak. Teraz jak tylko delikatnie przycisne pierś, nawet nie świadomie to normalnie biało przezroczyste coś tryska...małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam! To tylko ja sie wczoraj nie objadlam
?? Poki co na zadne serniczki, makowce, baby i mazurki nie udalo sie mnie nikomu skusic
Dzis obiad u tesciowej, ktora z tej okazji robi kaczke paszerowanaTroche boje 7ie, ze mi nie podejdzie, a dodatkowo faszeruje ja watrobka wiec za farsz na pewno podziekuje
Obudzilam sie dzis z bolem gardla i wlasnie ratuje sie herbatka z miodkiem i cytrynka, a wieczorem mialam krwotok z nosa.
Pora szykowac sniadanko, a potem do kosciolka. Milego i smakowitego dnia brzuchatki!Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witajcie
My wczoraj tez caly dzien za stolem. Dzis jedziemy do drugiej rodzinki i powtórka obzarstwa.
Jutro jade na jakies zakupy dla siebie bo w zadna sukienkę ani tunike nie wchodzę juz.
Magda sz-ty masz chyba wyplyw siary, ja jeszcze tego nie mam.
Niecerpliwa - dobrze że pojechalas na IP i ze z dzidziusiem wszystko dobrze.niecierpliwa, Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja sie wczoraj objadlam ale z umiarem:) od 18:30 juz nic nie jadlam
Moje malenstwo nabiera mocy!! Wczoraj wieczorem lezalam na kanapie,bobas szalal i podnioslam do gory koszule nocna,widac bylo jak bych sie odgina w tych miejsach co kopalo!!smieszny widok;) i czuc bylo kopniaczki pod reka! Maz spal na drugiej kanapie wypiwszy wiec tego nie widzial..
Teraz sie przebudzilam a oczywiscie moje malenstwo wita sie z mamusia,podnosze koszule i znowu widze kopniaki!!! W koncu wielkanoc !niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka, Y, mamasia, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Czesc ciezarowki ja dzisiaj leze w lozku jakies przeziebienie mnie dopadlo wczoraj sniadanie u rodzicow a obiad u tesciow troche siedzialam ale wiekszosc czasu lezakowalam staralam sie jesc z umiarem bo potem cierpie brzuch wzdety twardy boli w kibelku problem
Lecze sie miodkiem czosnkiem cytrynkaniecierpliwa, Laura, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:U mnie w brzusio, nogi pupę, w sumie to jakoś nie widać żebym przytyla tylko brzuch z przodu,ale ciało straciło jędrność...normalnie nogi to galaretka.
Ja ważyłam wczoraj wieczorem dokładnie tyle samo ile przed ciążąAle brzuch mi już trochę wystaje. Najbardziej urosły mi piersi. Myślałam, że kolejny raz powiększą mi się bliżej porodu, ale w zeszłym tygodniu znowu urosły. Mąż powiedział, że wyglądam jakbym miała laktację
To chyba przez progesteron, który zaczęłam brać. Muszę wybrać się jutro do sklepu, bo wszystkie nowe (większe) staniki mnie gniotą. Widziałam reklamę Tchibo, że mają teraz w sprzedaży fajną bieliznę, a bardzo lubię ich jakość.
Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Naprawde macie takie ssanie w nocy ? O ja ;p Wiecie ze u mnie apetyt się nie zmienił? Jem tak samo jak przed ciaza,ani mniej ani wiecej, w nocy nie zdarzyło mi sie nawet pomysleć o jedzeniu, zachcianek tez nie mam, wiadomo czasami coś przyjdzie do głowy ze by sie zjadło konkretnego,ale to i nie w ciazy chyba normalne
Nieźle, jestem jakąś anomalią ;pmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Naprawde macie takie ssanie w nocy ? O ja ;p Wiecie ze u mnie apetyt się nie zmienił? Jem tak samo jak przed ciaza,ani mniej ani wiecej, w nocy nie zdarzyło mi sie nawet pomysleć o jedzeniu, zachcianek tez nie mam, wiadomo czasami coś przyjdzie do głowy ze by sie zjadło konkretnego,ale to i nie w ciazy chyba normalne
Nieźle, jestem jakąś anomalią ;p
Ja też nie jem po nocach, ostatnio nauczyłam się nie pić przed snem i nawet do toalety nie wstajęZachcianek nie mam, odrzuciło mnie tylko od ryb.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witam świątecznie!
23 tydzień czas start!
U mnie póki co rozsądne obżarstwo świątecznePopróbowałam wszystkiego ale z umiarem i tak jak Karola ok 19.00 już nic nie jadłam tylko piłam wodę bo tak mnie suszył
początku ciąży na plusie 8 kg, ale jestem wysoka więc bardzo nie widać,a poza tym wczoraj mówili, ze ciążą mi bardzo służy więc wierzę wszystkim na słowo ;P Wczoraj cały dzień spędziliśmy u moich rodziców a dziś idziemy na 14.00 na obiad do rodziców Adama. Zwykle w święta to siedzieliśmy długo u rodziców a wczoraj ok 19.00 już się zawinęliśmy do domu bo kręgosłup mnie bolał jak cholerka i wysiedzieć już nie mogłam. Mam nadzieję, że dziś też szybko pójdziemy do domu bo jak mamie Adama się włączy marudzenie to tego nie zniese ;P Zauważyłam, ze jak ktoś teraz narzuca mi swoją wolą to jestem bardzo agresywna a w święta to tak nie wypada być nie grzecznym dla przyszłej teściowej, hehe
Adam jeszcze poleguje, ja parzę herbatkę, śniadanie na stole i chyba nie będę na niego czekać bo jestem głodna ;)Marta ostatnio daje o sobie znać co mnie bardzo cieszy i jest w tym dużo wyraźniejszaAle niestety Adam jeszcze nic nie czuje.No ale myślę, ze już niedługo
Kochane miłego dnia i udanej reszty świąt! Całuski!Paula_071, Laura, małaMyszka, niecierpliwa, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
U mnie od poczatku +3,5kg,ale jutro rano pewnie bedzie +4kg :p
Wczoraj bylismy na obiedzie u moich rodzicow,bylo sporo rodziny i bylismy tez do ok 20 bo juz nie mialam sil..a dzisiaj na 11:30 do kosciola a na 14 do tesciow na obiad
małaMyszka, KasiaeN., bosa lubią tę wiadomość
-
Żabka od 2tyg widziałam żółte plamy a teraz białe jakieś lewele to przechodzi
śmiałam się ze jeszcze trochę i nie trzeba będzie kupować mleka. Tak to sobie z tym radzę, problem jest jak śpię i przy seksie bo mąż nie ma jak się bawić moimi piersiami. Idę go zaraz zbudzić,znalazłam taka pisanke na wodę
o 14 kolejna wyzera. Gaviscon stal sie kolejna rzeczą must have do torebki. Miłego śmingusa dyngusa kochane
małaMyszka, niecierpliwa, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Co do zachcianek moze ze 3 razy mialam raz na mleko czekoladowe raz na placki ziemniaczane i raz na winogrona.
Tez nie wstaje w nocy na jedzenie owszem burczy mi w brzuchu jak sie obudze na siusiu ale nie chce mi sie rozbudzac dalej i szperac w lodówceja jeszcze lezac w lozku zostalm delikatnie skropiona woda dla tradycji
Laura, małaMyszka, niecierpliwa, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
Zaczynam 24 tydzien... na suwaczku informacja ze 58% ciazy za mna ,119 dni do porodu - ale leci
juz blizej niz dalejdzis przy stole swiatecznym bedzie tez moja kuzynka.. na 8 doroslych beda az dwie kobiety w ciazy - niezle zageszczenie
Mokrego Dyngusa !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 09:57
Laura, małaMyszka, niecierpliwa, magda sz, lys, bosa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. My też dostałyśmy dyngusu, piszę dostałyśmy bo myślę i mam przeczucia od samego początku że to córcia jest
Ja wstaje w nocy podjadać ale nie zawsze, i waga tylko 3 kgKasiaeN., małaMyszka, niecierpliwa, 0na88, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
Ale pospaliśmy...
Sny z tego obżarstwa miałam makabryczne...
Bosa - nie mam Octavi RS, ale bardzo mi się podoba, szczególnie ta niebieska. Jeśli chcesz mi zrobić prezent na zająca i mi ja podstawić pod dom, to na pewno nie pogardzę hi hi hi hi
Dzisiaj czuję, że synuś lepiej się miewa, bo brzuch nie jest wzdęty jak wieczorem...
Za chwilę zobaczę czy waga skończy swoją skalę...
Przez7 wstalam na siusiu i odczuwałam straszny głód, ale wygrałam tą nierówną walkę i zasnęłam jeszcze na chwilę.
Laura, 0na88, KasiaeN., lys, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry Kochane
ja tylko tak na chwilkę z doskoku, bo mnie co chwila ktoś woła
jesteśmy u babci męża z teściami
chciałam Was "polać wodą", co by nam się wszystko pomyślnie układało
Rano mąż mnie polał spryskiwaczem po brzusiu by miał załatwione dwa w jednym
do później :-*0na88, Laura, lys, niecierpliwa, małaMyszka, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość