SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo piwko marzy mi się od dawna! Albo jakiś dobry drink zresztą winko też
zwłaszcza, że na weselu zamiast kwiatów dostaliśmy wino i mamy jeszcze 3 skrzynki.. Na pewno się nie zmarnuje.. Zły temat poruszyłyśmy
Paula ja kupiłam rajstopy rozmiar M ale szukałam z 10 minmałaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
My tez na weselu zamiast kwiatow to wino,byl tego ogrom,ale juz dawno nie ma..
(21kwietnia bedzie 3 lata po slubie) moj maz nie przepada za winem,on tylko czysta i piwo,wiec ja z.kolezankami i mama delektowalysmy
Trzeba isc lulu! Jutro na 6 na rezurekcje a potem na sniadanko do rodzicow
Wesolych Swiat kochane:)
Dobranoc!5ylwia, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wypilam w pubie dwa 0%Warka i pekam. Po karmi też tak się czuję, myśle ze jest dozwolone w ciąży bo na porodowkach stoją skrzynki przy lozkach. Ale jego dużo się nie da wypić bo jest tak gazowany i słodki ze czasem piję jedno karmi calyyyy dzień. Ale wina bym się napila..Z wesela zostały same najlepsze perełki ale jeszcze poczekają na mnie... I karton wódki z wesela - będzie na pempkowe
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale dziś spotkała nas niespodzianka
Piotruś był na pierwszym meczu, bo mąż działał jako obsługa serwisowa i miał dodatkową wejściówkę i nas zabrał
ja w sumie też byłam pierwszy raz na kopance, pierwsza polowe meczu to zamiast patrzeć na piłkarzy obserwowałam trybuny kibiców tak mi się podobala ta ich pasja
synek chyba tez kibicowal śląskowi, bo przy akcjach podbramkowych dostawałam piąstkę lub kopniaka w brzuch
pp meczu szybki obiad j na mszę, a jutro od rana się gościmy
dobranoc
małaMyszka, niecierpliwa, magda sz, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z Wami w Wielkanocny poranek!
Niebawem zasiadamy do sniadanka i Wam tez zycze samych pysznosciDo kosciola wybieram sie jutro u siebie, bo tu u rodzicow to jakas parodia i pomylka. Kosciol maly ludzi tlumy, a miejsca w lawkach WYKUPIONE, bezplatnie mozna tylko usiasc na dwoch bocznych, ale to by trzeba bylo isc 1 h przed msza, a ja wczoraj na swieceniu lewo wystalam, mialam wrazenie, ze tlum mnie zadepta wiec dzis sobie odpuszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 08:59
mamasia, małaMyszka, KasiaeN., Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Witam się przed obiadem... Śniadanie pyszne, ale z umiarem, bo u teściów obiad o 12, więc muszę uważać ile zjem, żeby do wieczora wytrzymać... He he he a tu same pyszności...
KasiaeN., Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt raz jeszcze!
my na śniadaniu u moich rodziców a teraz czekamy na obiad:) oj chciałoby się jeść i jeść ale po chwili włącza się czerwona lampka
jutro do rodziców Adama na obiad i tak zleca święta:) Miłego świętowania;)
Laura, Weridiana, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Boję się wejść na wagę jak nigdy...Mąż właśnie dmuchal na komendzie i możemy wracac do wawy, 300km,liczę ze uda mi się zasnąć w trasie. Jutro kolejna batalia przy stole, ale mnie się nie chcee. Kochane żeby nam się strawilo jedzonko szybko i bez zgagi bo ja dziś rano czułam się jak smok
Weridiana, KasiaeN., niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ale dzisiaj cisza na forum! Aż niesamowite, że od wczoraj nawet jedna strona nie powstała:) Dobrze, dobrze, cieszcie się czasem z rodziną i przyjaciółmi:)
ps. nie wiem czy to zdrowe medycznie ale osobom biorącym progesteron polecam odstawienie na 24h -potrzeby seksualne rosną o 100% i jest super:DmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja dzis trafilam na IP, od rana praktycznie nie czulam malej i zaczelam panikowac. Pan dr zbadal mnie, zrobil usg i na szczescie wszystko w porzadku, a mi ogromny kamien z serca. Nie chcialam panikowac, pojechalismy nawet do tesciow, ale tam lzy same cisnely mi sie do oczu i na niczym skupic mysli nie umialam i po angielsku wymknelismy sie i maz zawiozl mnie do szpitala. Tak mnie ten moj maly Szkrab nastraszyl dzis!
małaMyszka, 0na88, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja dzis trafilam na IP, od rana praktycznie nie czulam malej i zaczelam panikowac. Pan dr zbadal mnie, zrobil usg i na szczescie wszystko w porzadku, a mi ogromny kamien z serca. Nie chcialam panikowac, pojechalismy nawet do tesciow, ale tam lzy same cisnely mi sie do oczu i na niczym skupic mysli nie umialam i po angielsku wymknelismy sie i maz zawiozl mnie do szpitala. Tak mnie ten moj maly Szkrab nastraszyl dzis!
Całe szczęście wszystko dobrze:) Ale chyba do 23 tygodnia to normalne, że nie czuje się dziecka tak cały czas, prawda? Ja tam juniora czasami nie czuję nawet z 2 dni, chociaż mam młodszą ciążę, to może dlatego się nie przejmuję. Trzymam kciuki, żeby Cię maluch często kopałniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Niecierpliwa rozumie Cię. Ja młodego jak nie czuje ze 4 h to się zastanawiam czy jest ok. Ale tylko go rusza to od razu kopniaki wali
lepiej dmuchać na zimne. Trzymajcie się
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci szczerze Miru, ze ja chcialam zachowac zimna krew i spokojnie poczekac, ale maz (moj maz ostoja spokoju) zaczal mnie nakrecac, a pod gabinetem pierwszy raz odkad jestem w ciazy widzialam go tak spanikowanego i obym juz nie musiala tej bladej twarzy ogladac do porodu
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wiesz ja wychodzę z założenia że lepiej o jeden raz więcej spanikowac i wiedzieć że jest ok niż poczekać. ..tyle tygodni walki i zmartwień o to kruche życie żeby teraz coś zbagatelizowac. Dobrze ze się martwi gorzej jakby olewal sprawę
niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Powiem Ci, ze pierwszy raz bylam w szpitalu w Pyskowicach i troche mnie ten oddzial przerazil, a na dodatek jak wrocilam z ciekawosci wygooglowalam lekarza, ktory mnie badal i co mi wyskoczylo, ze pan dr ma podpisana deklaracje wiary, a jak to mowi moj maz taki lekarz nawet zwierzat leczyc nie powinien
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość