WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , wesolych swiat kochane !! zdrowych , grzecznych dziaciaczkow , szybkiego i bezbolesnego rozwiazania :)

Ofka - tak ja mam , polecam Ci strone slodkiemamy.edu.pl , sa tam przykladowe menu w zakladce kalkulator posilkow.

milego dnia !

niecierpliwa, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny glowa do gory ja leze od 22 stycznia najpierw krwawienie i krwiak potem otwarcie czyjki na 1 cm damy rade bo na prawde warto nagroda jest najwspanialsza i warto na nia czekac

lys, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wesolych Swiat,rodzinnej atmosfery i mokrego dyngusa!!;)

Ja o swoim zyciu lepiej pisac nie bede bo bylo nudne w porownaniu do waszego...Mialam 21 lat jak urodzilam pierwszego synka. Nigdy nie szalalam wolalam kino,sluchanie muzyki w domu czy wyjscia do restauracji.

Dzis kupilam rajstopy ciazowe i sukienke maz mnie nie poznal jak zalozylam i sie smial ze od 3 lat w sukience mnie nie widzial:) dzieki wam bo sie naczytalam haha.

Ide doczytac:)

Laura, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, lys, magda sz, mamasia, Weridiana, Y lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas moj tata przyspieszyl obrot spraw mielismy malowac w pierwszej polowie maja, a on powiedzial, ze przyjezdza za 2 tygodnie w weekend i bedzie malowanie :D Bardzo sie ciesze, bo moj maz potrzebuje takiej motywacji :D

małaMyszka, Laura, Martucha86, Paula_071, mamasia, Y lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam was...

Co do lumpa, to mam swoje zdanie na ten temat i oczywiście nie będę narzucać, sugerować czy namawiać. Każda z nas wie, co potrzebuje, co się podoba, co lubi...

Odnośnie życia przed ciążą: Kategorycznie nie chcę powrotu! Wręcz przeciwnie... Pozbywamy się wszystkiego, co przypomina nam "poprzednie" życie. Sprzedaliśmy samochód, mimo setek km spędzonych na zleceniach jak prowadziliśmy firmę. Nocy w nim przespanych...
    Teraz wywozimy komputer stacjonarny...
    Bierzemy nowe auto. Myślimy nad zmianą mieszkania - wybudowanie domu... Co jeszcze kilka miesięcy nie było do pomyślenia.
    Oboje mamy pracę - M. 4 lata był bezrobotny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:06

niecierpliwa, Laura, lys, Martucha86 lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byliśmy w Ikei po regał. Na sam koniec dorwał mnie ból dupy... To prawdopodobnie ucisk macicy na nerw kulszowy. Wieczorem mąż asekurował mnie do sypialni, bo wyłam z bólu a łzy same ciekły... Morze łez...

Dzisiaj posprzątałam, umyłam podłogi i łazienkę, poprasowałam. Nawet obiadu nie robię, jutro idziemy na gotowe a w poniedziałek odpoczywamy i nikt nas z łóżka nie wyciągnie...

Laura, lys, mamasia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzień szybko zlecial ale zaglądam do Was na bieżąco :) od rana pomagałam w przygotowaniach do jutrzejszych chrzcin siostrzenicy, teraz odwiedziny u teściów i degustacja różnych potraw :-)

Zdrowych, wesołych świat w gronie najbliższych :) smacznego jaja i mokrego dyngusa!

Martucha86, kasiuleek, Laura, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam rajstopy w rossmannie mam nadzieję, że będą wygodne i pojemne bo mam zamiar porządnie podjesc ;-)
    Życie przed ciąża? W tygodniu praca, w weekend imprezy, spotkania ze znajomymi, wyjazdy.. Teraz trochę się uspokoiłam i dobrze mi z tym bo przynajmniej nie mniewam kaca ;-) a ze znajomymi nadal się spotykamy.. I odpoczywam od pracy! Dobrze jest jak jest i będzie jeszcze lepiej jak urodzi się nasze małe szczęście :)

małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Y lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia- z tym kacem to prawda! Tez ostatnio do meza sie smialam ze on ma.kaca a ja nie i superowo sie czuje :p

Rajstopy z rossmana kupilam juz w 13 tygodniu bo zwykle mi po prostu sciskaly brzuch mimo ze jeszcze go praktrycznie nie bylo:p i teraz kupuje je caly czas :) sa rewelacyjne! :) tylko tez zalezy do czego-niektore sukienki na tylku mi tak jakby sie "łapały" ze wzgledu na sweterkowy material:p

małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ukrywam ze tesknie za piwkiem z sokiem , albo tym nowym jezynowym? sommersby .
    Od poczatku ciazy mnie ciagnie do piwa wlasnie ... a co bedzie jak przyjdzie Maj - grill za grilem , czy jakis wypad nad wode - ocipieje wtedy.

małaMyszka lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piwa malo pilam,jakos nogdy nie.moglam.zmiescic w sobie calej puszki albo butelki,ale do grila chetnie popijalam:)
    Mi bardziej sie chce wina! Czesto kolezanka do mnie wpadala ktora tez uwielbia wino,kupowalysmy sobie po butelce+roznego rodzaju sery i uczta :p
    Wodke najczesciej pilam na imprezach,u nas na podlasiu wszyscy pija najwiecej wodki z alkoholu;p

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jak mozesz? Kochana slinotoku dostalam na sama mysl o Sommersby jezynowym mhmmmmmmm. Jezyk do dupy mi ucieka :p
    Malamyszko mnie maz dzisiaj musial wymasowac plecy, bo od switu stalam przy robieniu bab wielkanocnych, a pozniej stwierdzilam, ze trzeba ogarnac domek, no i moje ogarnianie skonczylo sie na mega bolu w krzyzu. Nawet lezenie boli. Ech glupia ja :(
    Ja jeszcze nie tesknie za zyciem sprzed ciazy, zdecydowanie za dlugo na to czekalam. Teraz czasami jak ktos saczy dobre winko, to mam jezor do pasa, tym bardziej, ze w tym stanie wino mi tak pieknie pachnie, jak nigdy dotad.

małaMyszka, 0na88, Laura lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • kasiuleek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze tez bym sobie wypiła wino albo chociaż piwo mimo, ze za nim wcześniej nie przepadałam. Całe szczęście nie mam nic w domu, więc nic mnie nie skusi ;)

2nn39n73yer8iupj.png
    07jyqdc.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co tyskie puszcza na rynek? Piwo bezalkoholowe (0%) o zmaku kiwi :D ponoc pyszne,ja go jeszcze nie widzialam ale kupie napewno:)

Ja odpoczywam wykapana,a maz lata z mopem :D

0na88, 5ylwia, Martucha86, magda sz, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wpadłam życzyć wam wszystkiego dobrego na święta, wspaniałej atmosfery za świątecznym stołem i samych pyszności! :-)

Laura, Martucha86, magda sz, mamasia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko piwooooo, czasem mam takiego smaka że masakra, ja uwielbiam z sokiem malinowym albo redsa grejfrutowo ananasowego, niestety mój mąż nie pozwoli mi pic nawet karmi ..

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tym karmi to sama bym sie przejechala , kiedys wzielam do reki i chcialam juz pakowac do koszyka bo pisze jak byk piwo bezalkoholowe i dopiero maz wczytal sie w etykiete ze jednak nie do konca takie bezalkoholowe .. ilosc alkoholu znikoma ale cholera jednak byla . W Radlerze warki jest faktyczne zero procent alkoholu.

Edit : slyszalam ze jest dobre na laktacje - ale czy to prawda ? nie mam pojecia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:03

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona podobno
    włąsnie dzis kolezanka mówiła ze przy karmieniu to piła jak "alkoholiczka", ale pokarmu miała tyle ze samo wypływało..

małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się napracowałam, teraz tak mnie bolą plecy :( Całe szczęście nie boli mnie brzuch.
    A są w Rossmannie inne rajstopy niż rozmiar L? Ile razy tam jestem to dla ciężarnych jest tylko ten rozmiar.
    Spokojnych Świąt:*

Laura, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Wpadłam Wam życzyć zdrowych świat Wielkanocnych w miłej atmosferze rodziny oraz zdrowia dla maluszków i bezbolesnych porodów w terminie :-)

Uciekam bo sie narobilam. Wczoraj cały dzien na zakupach a dzis gotowanie, pieczenie i pichcenie :-)

Dobranoc kochane brzuchatki :-)

Laura, kasiuleek, Martucha86, mamasia, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ