SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny , wesolych swiat kochane !! zdrowych , grzecznych dziaciaczkow , szybkiego i bezbolesnego rozwiazania
Ofka - tak ja mam , polecam Ci strone slodkiemamy.edu.pl , sa tam przykladowe menu w zakladce kalkulator posilkow.
milego dnia !niecierpliwa, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny glowa do gory ja leze od 22 stycznia najpierw krwawienie i krwiak potem otwarcie czyjki na 1 cm damy rade bo na prawde warto nagroda jest najwspanialsza i warto na nia czekac
lys, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wesolych Swiat,rodzinnej atmosfery i mokrego dyngusa!!
Ja o swoim zyciu lepiej pisac nie bede bo bylo nudne w porownaniu do waszego...Mialam 21 lat jak urodzilam pierwszego synka. Nigdy nie szalalam wolalam kino,sluchanie muzyki w domu czy wyjscia do restauracji.
Dzis kupilam rajstopy ciazowe i sukienke maz mnie nie poznal jak zalozylam i sie smial ze od 3 lat w sukience mnie nie widzial:) dzieki wam bo sie naczytalam haha.
Ide doczytac:)Laura, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, lys, magda sz, mamasia, Weridiana, Y lubią tę wiadomość
-
A u nas moj tata przyspieszyl obrot spraw mielismy malowac w pierwszej polowie maja, a on powiedzial, ze przyjezdza za 2 tygodnie w weekend i bedzie malowanie
Bardzo sie ciesze, bo moj maz potrzebuje takiej motywacji
małaMyszka, Laura, Martucha86, Paula_071, mamasia, Y lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam was...
Co do lumpa, to mam swoje zdanie na ten temat i oczywiście nie będę narzucać, sugerować czy namawiać. Każda z nas wie, co potrzebuje, co się podoba, co lubi...
Odnośnie życia przed ciążą: Kategorycznie nie chcę powrotu! Wręcz przeciwnie... Pozbywamy się wszystkiego, co przypomina nam "poprzednie" życie. Sprzedaliśmy samochód, mimo setek km spędzonych na zleceniach jak prowadziliśmy firmę. Nocy w nim przespanych...
Teraz wywozimy komputer stacjonarny...
Bierzemy nowe auto. Myślimy nad zmianą mieszkania - wybudowanie domu... Co jeszcze kilka miesięcy nie było do pomyślenia.
Oboje mamy pracę - M. 4 lata był bezrobotny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:06
niecierpliwa, Laura, lys, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy w Ikei po regał. Na sam koniec dorwał mnie ból dupy... To prawdopodobnie ucisk macicy na nerw kulszowy. Wieczorem mąż asekurował mnie do sypialni, bo wyłam z bólu a łzy same ciekły... Morze łez...
Dzisiaj posprzątałam, umyłam podłogi i łazienkę, poprasowałam. Nawet obiadu nie robię, jutro idziemy na gotowe a w poniedziałek odpoczywamy i nikt nas z łóżka nie wyciągnie...Laura, lys, mamasia lubią tę wiadomość
-
Mój dzień szybko zlecial ale zaglądam do Was na bieżąco
od rana pomagałam w przygotowaniach do jutrzejszych chrzcin siostrzenicy, teraz odwiedziny u teściów i degustacja różnych potraw
Zdrowych, wesołych świat w gronie najbliższychsmacznego jaja i mokrego dyngusa!
Martucha86, kasiuleek, Laura, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Też kupiłam rajstopy w rossmannie mam nadzieję, że będą wygodne i pojemne bo mam zamiar porządnie podjesc
Życie przed ciąża? W tygodniu praca, w weekend imprezy, spotkania ze znajomymi, wyjazdy.. Teraz trochę się uspokoiłam i dobrze mi z tym bo przynajmniej nie mniewam kacaa ze znajomymi nadal się spotykamy.. I odpoczywam od pracy! Dobrze jest jak jest i będzie jeszcze lepiej jak urodzi się nasze małe szczęście
małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Y lubią tę wiadomość
-
5ylwia- z tym kacem to prawda! Tez ostatnio do meza sie smialam ze on ma.kaca a ja nie i superowo sie czuje :p
Rajstopy z rossmana kupilam juz w 13 tygodniu bo zwykle mi po prostu sciskaly brzuch mimo ze jeszcze go praktrycznie nie bylo:p i teraz kupuje je caly czassa rewelacyjne!
tylko tez zalezy do czego-niektore sukienki na tylku mi tak jakby sie "łapały" ze wzgledu na sweterkowy material:p
małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
ja nie ukrywam ze tesknie za piwkiem z sokiem , albo tym nowym jezynowym? sommersby .
Od poczatku ciazy mnie ciagnie do piwa wlasnie ... a co bedzie jak przyjdzie Maj - grill za grilem , czy jakis wypad nad wode - ocipieje wtedy.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja piwa malo pilam,jakos nogdy nie.moglam.zmiescic w sobie calej puszki albo butelki,ale do grila chetnie popijalam:)
Mi bardziej sie chce wina! Czesto kolezanka do mnie wpadala ktora tez uwielbia wino,kupowalysmy sobie po butelce+roznego rodzaju sery i uczta :p
Wodke najczesciej pilam na imprezach,u nas na podlasiu wszyscy pija najwiecej wodki z alkoholu;pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona jak mozesz? Kochana slinotoku dostalam na sama mysl o Sommersby jezynowym mhmmmmmmm. Jezyk do dupy mi ucieka :p
Malamyszko mnie maz dzisiaj musial wymasowac plecy, bo od switu stalam przy robieniu bab wielkanocnych, a pozniej stwierdzilam, ze trzeba ogarnac domek, no i moje ogarnianie skonczylo sie na mega bolu w krzyzu. Nawet lezenie boli. Ech glupia ja
Ja jeszcze nie tesknie za zyciem sprzed ciazy, zdecydowanie za dlugo na to czekalam. Teraz czasami jak ktos saczy dobre winko, to mam jezor do pasa, tym bardziej, ze w tym stanie wino mi tak pieknie pachnie, jak nigdy dotad.małaMyszka, 0na88, Laura lubią tę wiadomość
-
Ale wiecie co tyskie puszcza na rynek? Piwo bezalkoholowe (0%) o zmaku kiwi
ponoc pyszne,ja go jeszcze nie widzialam ale kupie napewno:)
Ja odpoczywam wykapana,a maz lata z mopem0na88, 5ylwia, Martucha86, magda sz, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
ale z tym karmi to sama bym sie przejechala , kiedys wzielam do reki i chcialam juz pakowac do koszyka bo pisze jak byk piwo bezalkoholowe i dopiero maz wczytal sie w etykiete ze jednak nie do konca takie bezalkoholowe .. ilosc alkoholu znikoma ale cholera jednak byla . W Radlerze warki jest faktyczne zero procent alkoholu.
Edit : slyszalam ze jest dobre na laktacje - ale czy to prawda ? nie mam pojeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:03
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też się napracowałam, teraz tak mnie bolą plecy
Całe szczęście nie boli mnie brzuch.
A są w Rossmannie inne rajstopy niż rozmiar L? Ile razy tam jestem to dla ciężarnych jest tylko ten rozmiar.
Spokojnych Świąt:*Laura, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja tez Wpadłam Wam życzyć zdrowych świat Wielkanocnych w miłej atmosferze rodziny oraz zdrowia dla maluszków i bezbolesnych porodów w terminie
Uciekam bo sie narobilam. Wczoraj cały dzien na zakupach a dzis gotowanie, pieczenie i pichcenie
Dobranoc kochane brzuchatkiLaura, kasiuleek, Martucha86, mamasia, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość