X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , wesolych swiat kochane !! zdrowych , grzecznych dziaciaczkow , szybkiego i bezbolesnego rozwiazania :)

Ofka - tak ja mam , polecam Ci strone slodkiemamy.edu.pl , sa tam przykladowe menu w zakladce kalkulator posilkow.

milego dnia !

niecierpliwa, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny glowa do gory ja leze od 22 stycznia najpierw krwawienie i krwiak potem otwarcie czyjki na 1 cm damy rade bo na prawde warto nagroda jest najwspanialsza i warto na nia czekac

lys, Martucha86, Laura, małaMyszka, magda sz, kasiuleek, mamasia, psioszka11 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wesolych Swiat,rodzinnej atmosfery i mokrego dyngusa!!;)

Ja o swoim zyciu lepiej pisac nie bede bo bylo nudne w porownaniu do waszego...Mialam 21 lat jak urodzilam pierwszego synka. Nigdy nie szalalam wolalam kino,sluchanie muzyki w domu czy wyjscia do restauracji.

Dzis kupilam rajstopy ciazowe i sukienke maz mnie nie poznal jak zalozylam i sie smial ze od 3 lat w sukience mnie nie widzial:) dzieki wam bo sie naczytalam haha.

Ide doczytac:)

Laura, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, lys, magda sz, mamasia, Weridiana, Y lubią tę wiadomość

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas moj tata przyspieszyl obrot spraw mielismy malowac w pierwszej polowie maja, a on powiedzial, ze przyjezdza za 2 tygodnie w weekend i bedzie malowanie :D Bardzo sie ciesze, bo moj maz potrzebuje takiej motywacji :D

małaMyszka, Laura, Martucha86, Paula_071, mamasia, Y lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam was...

Co do lumpa, to mam swoje zdanie na ten temat i oczywiście nie będę narzucać, sugerować czy namawiać. Każda z nas wie, co potrzebuje, co się podoba, co lubi...

Odnośnie życia przed ciążą: Kategorycznie nie chcę powrotu! Wręcz przeciwnie... Pozbywamy się wszystkiego, co przypomina nam "poprzednie" życie. Sprzedaliśmy samochód, mimo setek km spędzonych na zleceniach jak prowadziliśmy firmę. Nocy w nim przespanych...
    Teraz wywozimy komputer stacjonarny...
    Bierzemy nowe auto. Myślimy nad zmianą mieszkania - wybudowanie domu... Co jeszcze kilka miesięcy nie było do pomyślenia.
    Oboje mamy pracę - M. 4 lata był bezrobotny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 17:06

niecierpliwa, Laura, lys, Martucha86 lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byliśmy w Ikei po regał. Na sam koniec dorwał mnie ból dupy... To prawdopodobnie ucisk macicy na nerw kulszowy. Wieczorem mąż asekurował mnie do sypialni, bo wyłam z bólu a łzy same ciekły... Morze łez...

Dzisiaj posprzątałam, umyłam podłogi i łazienkę, poprasowałam. Nawet obiadu nie robię, jutro idziemy na gotowe a w poniedziałek odpoczywamy i nikt nas z łóżka nie wyciągnie...

Laura, lys, mamasia lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzień szybko zlecial ale zaglądam do Was na bieżąco :) od rana pomagałam w przygotowaniach do jutrzejszych chrzcin siostrzenicy, teraz odwiedziny u teściów i degustacja różnych potraw :-)

Zdrowych, wesołych świat w gronie najbliższych :) smacznego jaja i mokrego dyngusa!

Martucha86, kasiuleek, Laura, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam rajstopy w rossmannie mam nadzieję, że będą wygodne i pojemne bo mam zamiar porządnie podjesc ;-)
    Życie przed ciąża? W tygodniu praca, w weekend imprezy, spotkania ze znajomymi, wyjazdy.. Teraz trochę się uspokoiłam i dobrze mi z tym bo przynajmniej nie mniewam kaca ;-) a ze znajomymi nadal się spotykamy.. I odpoczywam od pracy! Dobrze jest jak jest i będzie jeszcze lepiej jak urodzi się nasze małe szczęście :)

małaMyszka, Laura, niecierpliwa, Y lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia- z tym kacem to prawda! Tez ostatnio do meza sie smialam ze on ma.kaca a ja nie i superowo sie czuje :p

Rajstopy z rossmana kupilam juz w 13 tygodniu bo zwykle mi po prostu sciskaly brzuch mimo ze jeszcze go praktrycznie nie bylo:p i teraz kupuje je caly czas :) sa rewelacyjne! :) tylko tez zalezy do czego-niektore sukienki na tylku mi tak jakby sie "łapały" ze wzgledu na sweterkowy material:p

małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie ukrywam ze tesknie za piwkiem z sokiem , albo tym nowym jezynowym? sommersby .
    Od poczatku ciazy mnie ciagnie do piwa wlasnie ... a co bedzie jak przyjdzie Maj - grill za grilem , czy jakis wypad nad wode - ocipieje wtedy.

małaMyszka lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piwa malo pilam,jakos nogdy nie.moglam.zmiescic w sobie calej puszki albo butelki,ale do grila chetnie popijalam:)
    Mi bardziej sie chce wina! Czesto kolezanka do mnie wpadala ktora tez uwielbia wino,kupowalysmy sobie po butelce+roznego rodzaju sery i uczta :p
    Wodke najczesciej pilam na imprezach,u nas na podlasiu wszyscy pija najwiecej wodki z alkoholu;p

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jak mozesz? Kochana slinotoku dostalam na sama mysl o Sommersby jezynowym mhmmmmmmm. Jezyk do dupy mi ucieka :p
    Malamyszko mnie maz dzisiaj musial wymasowac plecy, bo od switu stalam przy robieniu bab wielkanocnych, a pozniej stwierdzilam, ze trzeba ogarnac domek, no i moje ogarnianie skonczylo sie na mega bolu w krzyzu. Nawet lezenie boli. Ech glupia ja :(
    Ja jeszcze nie tesknie za zyciem sprzed ciazy, zdecydowanie za dlugo na to czekalam. Teraz czasami jak ktos saczy dobre winko, to mam jezor do pasa, tym bardziej, ze w tym stanie wino mi tak pieknie pachnie, jak nigdy dotad.

małaMyszka, 0na88, Laura lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • kasiuleek Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze tez bym sobie wypiła wino albo chociaż piwo mimo, ze za nim wcześniej nie przepadałam. Całe szczęście nie mam nic w domu, więc nic mnie nie skusi ;)

2nn39n73yer8iupj.png
    07jyqdc.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co tyskie puszcza na rynek? Piwo bezalkoholowe (0%) o zmaku kiwi :D ponoc pyszne,ja go jeszcze nie widzialam ale kupie napewno:)

Ja odpoczywam wykapana,a maz lata z mopem :D

0na88, 5ylwia, Martucha86, magda sz, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wpadłam życzyć wam wszystkiego dobrego na święta, wspaniałej atmosfery za świątecznym stołem i samych pyszności! :-)

Laura, Martucha86, magda sz, mamasia, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko piwooooo, czasem mam takiego smaka że masakra, ja uwielbiam z sokiem malinowym albo redsa grejfrutowo ananasowego, niestety mój mąż nie pozwoli mi pic nawet karmi ..

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tym karmi to sama bym sie przejechala , kiedys wzielam do reki i chcialam juz pakowac do koszyka bo pisze jak byk piwo bezalkoholowe i dopiero maz wczytal sie w etykiete ze jednak nie do konca takie bezalkoholowe .. ilosc alkoholu znikoma ale cholera jednak byla . W Radlerze warki jest faktyczne zero procent alkoholu.

Edit : slyszalam ze jest dobre na laktacje - ale czy to prawda ? nie mam pojecia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:03

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona podobno
    włąsnie dzis kolezanka mówiła ze przy karmieniu to piła jak "alkoholiczka", ale pokarmu miała tyle ze samo wypływało..

małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się napracowałam, teraz tak mnie bolą plecy :( Całe szczęście nie boli mnie brzuch.
    A są w Rossmannie inne rajstopy niż rozmiar L? Ile razy tam jestem to dla ciężarnych jest tylko ten rozmiar.
    Spokojnych Świąt:*

Laura, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Wpadłam Wam życzyć zdrowych świat Wielkanocnych w miłej atmosferze rodziny oraz zdrowia dla maluszków i bezbolesnych porodów w terminie :-)

Uciekam bo sie narobilam. Wczoraj cały dzien na zakupach a dzis gotowanie, pieczenie i pichcenie :-)

Dobranoc kochane brzuchatki :-)

Laura, kasiuleek, Martucha86, mamasia, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 701 702 703 704 705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ