SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Malagosia wrote:Czesc. A ja sie z wami witam ze szpitalnego łożka. Dzis rano tu wylądowalam przez bo brzucha. No-spa nie pomagala. Tereaz leci druga kroplowka magnezu jest troche lepiej
Magnez na pewno ci pomoże.
Mi też nie pomagała nospa jak leżałam w szpitalu to podawali paracetamol w kroplówce i pomagał tylko na chwile a poźniej i tak bóle wracały.
Jutro mam wizyte i zapytam też o magnez mojego ginka.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
oj Malagosia to niefajnie tak w święta, trzymacie się dzielnie
Robię właśnie z nudów tabelkę. Daty wzięłam z tabelki pierwszej, jakby się komuś nie zgadzało to piszcie proszę. Nigdzie nie mogłam znalezc daty Psioszki i Migotki więc wpisałam tak jak mi wychodziło z suwaczków
Miru u Ciebie będzie synek tak?
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
Ja niedawno wstałam i właśnie zjadłam śniadanko. Ze względu na dużą różnicę czasu pomiędzy mną a mężem (7h) to ostatnio późno chodzę spać.
Co do jedzenia, to ja jestem cały czas głodna, zachciankę mam ostatnio jedną na sushi. Normalnie nie przepadam za sushi, ale od 1-2 tyg. wciąż sushi za mną łazi. I chyba się wybiorę w końcu do restauracji i zamówię jakieś rollsy z gotowana rybką.
małaMyszka, Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej
Magda u mnie zmień proszę termin porodu na 14.08
Ja wczoraj od 13 do 23 przy stole.. Masakra! Ale była taka super atmosfera, że nawet ból pleców mi nie przeszkadzał.. Zjadłam tyle, że mało nie peklam!
Dzisiaj powtórka z rozrywki siedzimy u teściów mam nadzieję, że szybciej wrócimy do domu bo ile można?!
Miłego dnia kochane :-*
Małgosia trzymam kciuki za szybki powrót do domu!lys, małaMyszka, niecierpliwa, Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
My juz wreszcie w domku! Pojechalismy do tesciow o 10 kawka, obiadek a teraz mozna odpoczac przed tv
Rano jak szlam do kosciola normalnie zapielam buty kozaki jeszcze sie dziwilam, ze tak lekko mi poszlo i jeszcze luz mam, bo ostatnio mnie bardzo pily, a od tesciow wracalam juz w odpietych butach bo za cholere zapiac ich nie moglamto znaczy, ze zbieram wode???
-
Magda zapomniałaś o mnie na pierwszej stronie 22. Sierpień płeć nieznana wszystko okaże się w czwartek.
Pozdrawiam brzuchatki
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
nick nieaktualnyCzesc
Zdrowych i Wesolych Swiat
Ja nienajlepiej sie czuje, ciagle jest mi niedobrze i kreci mi sie w glowie.
Myslalam ze te rewelacje znikna w drugim trymestrze a nie nasila sie.
Skora twarzy wyglada jak po solarium, czerwone plamy, suche plamy, skora sie luszczy. Dekolt, plecy i twarzy cala w krostach. Wlosy wypadaja.
Boze ja chce wkoncu spojrzec w lustro i nie bac sie swojego odbicia
Wiem, ciaza ma swoje dobre i zle strony, trzeba przecierpiec.
Z dobrych stron maly kopie coraz wyzej, dzisiaj mialam wybrzuszenia juz nad pepkiem a na dole kopanko, chyba to u gory to byla glowka.
Milego popoludniaLaura, małaMyszka, KasiaeN., mamasia, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lys wrote:U mnie w czwartek 09.04 połówkowe i też się nie mogę doczekać!
Katarka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ale pospaliśmy...
Sny z tego obżarstwa miałam makabryczne...
Bosa - nie mam Octavi RS, ale bardzo mi się podoba, szczególnie ta niebieska. Jeśli chcesz mi zrobić prezent na zająca i mi ja podstawić pod dom, to na pewno nie pogardzę hi hi hi hi
No właśnie ta niebieska jest boska:) Stwierdziliśmy z m. że chcemy kupić rs bo ma ogromny bagażnik, dużo miejsca w środku-na 2 foteliki i ma kopaale nie znamy nikogo kto bylby w posiadaniu takiej fury i na razie czytamy opinie w necie.
Malagosia trzymaj się
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytylys, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:
No właśnie ta niebieska jest boska:) Stwierdziliśmy z m. że chcemy kupić rs bo ma ogromny bagażnik, dużo miejsca w środku-na 2 foteliki i ma kopaale nie znamy nikogo kto bylby w posiadaniu takiej fury i na razie czytamy opinie w necie.
My też się nad nią zastanawialiśmy, ale w końcu zdecydujemy się chyba na VW Jetta, byliśmy na jeździe próbnej i nam podpasowała:)
mamasia, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
w mojej firmie są te skody, po roku nic się nie dzieje z nimi, jeździ się super. w środę będę w pracy z l4 to mogę podpytac koleżankę która ma dzieci jak jej się sprawdza z fotekikami, wózkami itp.
Mayka przepraszam Cie wpisze dziśmega rozbierznosci w różnych listach które były stąd takie pomyłki
Jutro o 9 usg polowkowe ale zlecialo od ostatniego, czas zapiernicza do tego porodumamasia, bosa, małaMyszka, Laura, futuremama lubią tę wiadomość
-
Madziu nie ma problemu
Ja w czwartek wizytuje aż dwa razy o 9 mam mojego gina, a na 17.40 prywatnie polowkowe trudno nie było innego terminu.
Pozdrawiam
mamasia, bosa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019