SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My mamy toyote rav4 1,5roku, odpukac - nic kompletnie nie bylo w niej robione (jedynie jakies oleje itp. ) duzy bagaznik,wygodny,jestem mega z niego zadowolona,na codzien ja nim jezdze bo maz ma busa do pracy,na zaden inny bym go nie zamienila:) takze moge polecic te auto:)
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odp. Magda byłabym Ci bardzo wdzięczna
Ale się objadłam w te święta, chyba sobie strzelę miętę przed snem-może coś pomożemałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
O 21 będziemy oglądać Pompeje... A się obżarłam wczoraj... Dzisiaj już było wg zegarka, tak jak normalnie jemy. Tylko śniadanie było później, bo dopiero po 10...
Mały cały czas fika, no i w końcu M. poczuł... A jakąś godzinę temu zobaczył jak brzuch mi się rusza...kasiuleek, mamasia lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie czy ktorejs z Was puchna nogi??? A mianowicie lydki, ze rano wszystko normalnie, a popoludniu buta dopiac nie moglam???
Usłyszałam od męża, że mam niezłe uda. Wielkie udziska... Powiedziałam mu, że walnę focha hahaha hahaha hahaha każda witryna sklepowa była moja... Stwierdziłam, że nie jest źle... Lubię się w ciąży... Tak długo czekaliśmy, że 5,10 czy 25 kg mnie nie załamie.Laura, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:My też się nad nią zastanawialiśmy, ale w końcu zdecydujemy się chyba na VW Jetta, byliśmy na jeździe próbnej i nam podpasowała:)
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Y wrote:Ja mam jutro połówkowe o 9
Napisz jutro jak duzy dzidziuś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:27
bosa, Y, Laura, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Magda ja mam termin z OM na 3 sierpnia, a z usg na 28 lipca, a że to cesarka to pewnie będzie szybciej.
Co do auta- my mamy skodę Superb kombi w automacie, uwielbiam ją, pojemna i super się prowadzi.
Pozdrawiam po świętach, wróciliśmy do Wro i witam się w 24tc.Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,czy wy tez jestescie teraz juz duzo spokojniejsze? Ja do.ok 15 tygodnia to byla jakas masakra-nie potrafilam cieszyc sie ciaza,ciagle balam sie ze cos sie stanie..a teraz jestem oaza spokoju:) jestem w 20tc,wyniki super,ciaza bez przygod,malenstwo kopie mnie bardzo czesto..jest cudownie:))
małaMyszka, psioszka11, Paula_071, chcebycmama, Y, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
A no i wiecie co? Tego dnia co zrobilam test od razu pojechalam na bete i jak wracalam to w radiu szla piosenka bednarka "takie chwile jak te,nie zdarzaja sie zbyt czesto,takie chwile jak te to nasze zwyciestwo" lzy mi ciekly po policzku! I za kazdym eazem jak slysze ta piosenke to mi sie przypomina ten dzien:))
małaMyszka, kasiuleek, Paula_071, chcebycmama, mamasia, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie uwierzycie, pierwszy raz WiDZIAŁAM kopniaczka jak dzidzia mi brzuszek uwypukliła
najpierw były dwa mocne na które nie zareagowałam wzrokowo ale za chwilę się spojrzałam na brzuszek i widziałam trzeciego
Zawołałam męża bo akurat był w łazience ale jak przybiegł to już była cisza.
Magda dziękuję za wpisanie mnie na stronke
Jutro zobaczymy czy na pewno dziewczynkamagda sz, lys, małaMyszka, kasiuleek, niecierpliwa, Katarka, mamasia, Martucha86, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie że brzydko mówiąc flaki mi się przewracają
cały brzuch chodzi.
Karolina ja też jestem dużo spokojniejsza jeżeli chodzi o ciążę aleee jak ktoś mnie zdenerwuje- wystarczy jakieś jedno słowo to potrafię wstać i zacząć się drzeć, nie potrafię się uspokoić. Ostatnio mąż co nie zrobi to zle..
Dziś dostałam szału bo szwagier wyciąga go na przejażdżkę" na całą niedzielę- nie 2-3 godz tylko kuzwa 350km w jedną stronę....no i wydarłam się na niego przy całej rodzinie że do dupy na raki pojedzie, że będzie ojcem i czas się ogarnąć, siedzę w domu sama cały tydzien a on w niedziele zamiast spędzić czas z rodziną to będzie sobie jezdził i szukał przygód. Jeszcze motorem...niech się cieszy że nie kazałam mu sprzedać. Sama jeździłam i wiem jak to jest-chwila nie uwagi, na ulicy nie brakuje idiotów i pijaków a na motocyklu każda kolizja jest niebezpieczna.. no wściekła jestem- szwagrowi też się oberwie, co on sobie wyobraża, sam ma rodzinę i ma ją gdzieś i jeszcze u nas się będzie wtryniał..małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość