SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratulacje! Wierzyć się nie chce jak ten czas leci, niedawno nikt nie myślał o płci a tu już prawie wszystkie wiedza☺
ależ mam dziś nastrój. Pol godziny płakałam, bo nie mogłam znaleźć paska do płaszcza. Ale poszłam na zakupy i kupiłam synkowi kilka ubranek i trochę mi lepiej. Za czapeczke w sklepie z nowymi ubrankami zapłaciłam więcej niż za 3 pary spodenek i 2 bluzeczki na ciuchach, ale było warto pomoglo. Teraz biorę się za tarte ☺małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc!
Melduje sie ze szczesliwie dojechalam do domu
Milego dnia
karolina gratulujepsioszka11, Kkarolinaaaa, mamasia, małaMyszka, Laura, Aga89, rybka1988, 0na88, KasiaeN., niecierpliwa, Neyla, aaaaga, Paula_071, Pulpecja, Y, gosia.b, Katarka, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka urodziła i właśnie zdała mi relacje
Powiedziała zeby niczego sie nie bac, bo ona miała wiecej strachu niz to bylo warteZe boli bo boli-ale to jest ból do przezycia, byłą tez nacinana ale nic nie czuła, mały duzy-3800,urodziła o 21;40 a skurcze miała od rana, poród wspomina dobrze,ogólnie 13h to trwało i mówi ze to tak naprawde cudowne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 15:07
magda sz, chcebycmama, małaMyszka, gianna88, aaaaga, Paula_071, Pulpecja, kasiuleek, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie pogubiłam.. Rozpakowałam nową partię ciuszków, są śliczne jak nowe i pięknie pachną płynem do płukania
tak przeglądam te wszystkie rzeczy i zgłupiałam.. Podstawowe pytanie ile czego trzeba? Ile sztuk jakiego rozmiaru? Obiecałam sobie, że zanim kupię coś nowego to zrobię listę ile czego mam..
magda sz, mamasia, Laura, 0na88, Ewa123, niecierpliwa, Neyla, gosia.b, kasiuleek, małaMyszka, Martucha86, zabka11 lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny do porodu jeszcze daleko!
Przynajmniej tak sobie cały czas powtarzam...
Niby tak,ale dobrze poczytac takie pozytywne relacje
Daleko..hm..w sumie zobaczcie ze zdaje sie nie dawno robiłyśmy testy ciażowe, a a do porodu zostalo mniej wiecej tyle czasuCzyli w sumie..niedaleko ;p
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej
właśnie też mam podobne rozterki-ile sztuk czego kupić? Póki co mam
4x body krótki rękaw
4x body długi rękaw
2 pary śpiochów
2 pary półśpiochów
2 pary spodenek
2 czapeczki
Duże zakupy jeszcze przede mną.. Póki co kupuje jedynie rozmiar 62, teściowa obiecala, że pomoże kompletować wyprawkę, ale muszę jej wysłać listę.. Na pewno musze dokupić pajacyki, skarpetki, niedrapki. Ale po ile sztuk tego wszystkiego? Doradzicie coś?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
I ja melduję się po wizycie. Wszystko w porządku, Marta dalej jest Martą, po raz kolejny pani doktor pokazała mi wargi sromowe
Martwi mnie tylko waga.Wszędzie jest napisane, że w waga powinna być ok 500-600 gram a Marta waży 400. Niby pani doktor powiedziała, że jeśli jest przyrost to jest wszystko w porządku i różnie dzieci przybierają.Mam nadzieję, że tak jest bo się martwię
A to nasze maleństwo
Ewa123, mamasia, Aga89, niecierpliwa, gianna88, aaaaga, Maniuś, Paula_071, psioszka11, 0na88, Pulpecja, Y, Laura, gosia.b, kasiuleek, Katarka, Cassie, rybka1988, Weridiana, małaMyszka, Martucha86, lys, czarnaruda, witaminkab, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja dziś zerkałam na rozmiary moich ciuszków, i z rozmiaru 56 mam 4 pajace, body z 8 szt, spodnie wyjsciowe mam, połspiochy 4 pary, i tylko 1 kaftanik, do tego czapki kąpielowe 2 i jedna spacerowa:) i sama nie wiem kupie ze 3 kaftaniki w tym romziarze jeszcze rozpinane i chyba wiecej w tym rozmiarze nie bede kupować
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:I ja melduję się po wizycie. Wszystko w porządku, Marta dalej jest Martą, po raz kolejny pani doktor pokazała mi wargi sromowe
Martwi mnie tylko waga.Wszędzie jest napisane, że w waga powinna być ok 500-600 gram a Marta waży 400. Niby pani doktor powiedziała, że jeśli jest przyrost to jest wszystko w porządku i różnie dzieci przybierają.Mam nadzieję, że tak jest bo się martwię
A to nasze maleństwo
KasiaeN, a ile wazyla na poprzedniej wizycie?? Moze to blad pomiaruPulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:3 marca ważyła 204g. Mam nadzieję, że pani doktor wie co robi i skoro powiedziała, że jest dobrze to jest dobrze. No nic, nie ma się co martwić, kolejna wizyta 28 kwietnia, zobaczymy.
No to jest ladny przyrostKasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kasia nie martw się, moja córcia też nie jest za duża.. Na ostatniej wizycie ważyła 400 gram (w 21 tc), a wg tego co czytałam powinna 460. Lekarz też mówił, że w porządku. Jeszcze mają czas te nasze maluszki, nadgonią!
KasiaeN., niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Policzyłam ciuszki i jestem zszokowana ilością wszystkiego! (Rozm. 56-68)
niedrapki 5
czapeczki 25
body krótkie 30
pajace bez rękawów 25
pajace z rękawami 10
spodnie 10
rajstopki 2
skarpetki 8
bluzeczki 5
sweterki 35
Do tego mam też kurteczki, kombinezony i inne cudeńka na chłodne dni.
Sama kupiłam tylko 10 ciuszków...resztę dostałam. Czeka na mnie jeszcze jedna torba...
A w szafie leżą już ciuszki 72+
Trzeba mi chyba już tylko miejsca na te małe ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 16:12
Ewa123, aaaaga, Laura, mamasia, Aga89, Maniuś, rybka1988, Weridiana, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość