SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiec jestem najszczesliwsza pod sloncem!!!!!!
Pola,Poleńka,Poleczka!!!!!!!!!!!!
Moja kochana corunia:)
magda sz, Laura, chcebycmama, 5ylwia, KasiaeN., aaaaga, Martucha86, mamasia, bosa, Aga89, Maniuś, psioszka11, niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka, rybka1988, Y, Katarka, witaminkab, Cassie, gianna88, Miru, kasiuleek, Neyla, euforia, Paula_071, gosia.b, Weridiana, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Na poczatku jak tylko dowiedziala sie o ciazy to ze na 80% syn,w glebi ducha chcialam coreczke bo widze jaki kontakt ja mam z rodzicami (przylepa) a jaki moj brat no i chialam miec taka przylepke
Ale intuicja mowila mi ze synek.
Od jakiegos czasu mialam nadzieje ze dziewczynka bo cera sie pogorszyla,ciagnie mnie do czekolady a np.na chipsy patrzec nie moge,w sobote i niedziele a owulacja we wtorek,wrozba z obraczka tez ze dziewczynka,ciuszki prawie wszystkie dla dziewczynki- przeznaczenie. No wiec mialam cicha nadzieje na kobietke
mamasia, Aga89, aaaaga, bosa, magda sz, niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka, rybka1988, Y, gianna88, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Do końca tygodnia na h&m online jest darmowa dostawa, dodatkowo jak się zapisze do newslettera to dostaje się 25% na jedną rzecz. Tak więc stanik zamówiłam ja (bo cycki rosną w porażającym tempie), a body dla malucha mąż i właśnie przyszły dwie przesyłki:) Muszę Wam powiedzieć że jakoś bawełny organicznej z h&m a tych ciuszków z Pepco to niebo a ziemia;)
magda sz, małaMyszka, bosa, gianna88, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej my po wizycie synek siedzial po turecku ptaszka nie pokazal bo mial tak nozke podkulona za to pieknie syrke widzialam wazy juz 417 gr wiek dziecka i ciazy zgodny serduszko 150 uderzen na minutę. Od 18 tc do dzisiaj przytylam pol kg pani doktor mowila ze ok bo mialam wieksza wage wyjsciowa polowkowe przesunelam na nastepny piatek
Moja szyjka miekka ale dluga domknela sie od ostatniej wizyty ale nie do zupelnego konca wiec jak to ginekolog powiedziala jak najwiecej sie oszczedzac i niestety nie wspolzyc wiec tu bez zmian
Mój maz angażuje sie w zakupy oglada ze mna ciuszki wczoraj w HM sam upolowal takie slicznosci i sprawialo mu to frajde tez twierdzi ze malo czasu nam zostalo i najchetniej to juz by mial wszystko kupione i zalatwione
Na obiad wiejska zapiekanka czyli zapiekane ziemniaczane talarki z kielbasa pieczarkami cebula i sosem musztardowym a na wierzch posypana serem bede miala na 2 dni przyjamniej
psioszka11, mamasia, magda sz, Martucha86, Laura, niecierpliwa, małaMyszka, Y, bosa, Katarka, gianna88, kasiuleek, Paula_071, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Z mamusiek które się udzielają to nie wiem jak u Hermiony z płcią
Pozostałą część tabelki listy początkowej skopiowałam na komputer bo ciężko nas policzyć.
Na dzień dzisiejszy jest nas 58, 24 dziewczynki, 33 chłopców, 1 niespodzianka u Hermionyaaaaga, Aga89, Pulpecja, małaMyszka, bosa, Maniuś, gianna88, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Hej my po wizycie synek siedzial po turecku ptaszka nie pokazal bo mial tak nozke podkulona za to pieknie syrke widzialam wazy juz 417 gr wiek dziecka i ciazy zgodny serduszko 150 uderzen na minutę. Od 18 tc do dzisiaj przytylam pol kg pani doktor mowila ze ok bo mialam wieksza wage wyjsciowa polowkowe przesunelam na nastepny piatek
Moja szyjka miekka ale dluga domknela sie od ostatniej wizyty ale nie do zupelnego konca wiec jak to ginekolog powiedziala jak najwiecej sie oszczedzac i niestety nie wspolzyc wiec tu bez zmian
Mój maz angażuje sie w zakupy oglada ze mna ciuszki wczoraj w HM sam upolowal takie slicznosci i sprawialo mu to frajde tez twierdzi ze malo czasu nam zostalo i najchetniej to juz by mial wszystko kupione i zalatwione
Na obiad wiejska zapiekanka czyli zapiekane ziemniaczane talarki z kielbasa pieczarkami cebula i sosem musztardowym a na wierzch posypana serem bede miala na 2 dni przyjamniej
Jejku jakies to dla mnie nierealne, ze nasze malenstwa takie pozy przybieraja w brzuszku! Chcialabym moja niunie zobaczyc jak siedzi po turecuku!
Kochana a jak robisz ten sos musztardowy?? Bo od jakiegos czasu chodzi za mna taka zapiekanka
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Mąż Ci upiecze? Super
bosa, magda sz, aaaaga, psioszka11, małaMyszka, mamasia, chcebycmama, Pulpecja, lys, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Magda pisałaś kiedyś że masz mało miejsca i potrzebujesz sprytnej wanienki
Podsyłam Ci link, natknęłam się dziś na coś takiego:
http://www.fabrykawafelkow.pl/wanienki-do-kapieli-noworodka-dziecka/9530-wkladka-do-kapieli-flyte-biala-puj-854702002318.html
Znalazłam jeszcze kilka śmiesznych gadżetów ale ceny są zabójczeNajbardziej zdziwiło mnie że jest coś takiego jak analizator płaczu dziecka
http://www.fabrykawafelkow.pl/urzadzenia-elektroniczne/821-alalizator-placzu-dziecka-whycry-mini-8809059505045.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:04
bosa, magda sz, Laura, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa sos robie tak. bulionu śmietana lub jogurt lyżka mąki musztarda
Smietane mieszasz z musztarda i mąką jak nie bedzie grudek dodajesz cieply bulion troche sole i pieprze tym polewam ulozone warstwowo ziemniaki kielbaska cebula pieczarki i znowu ziemniaki itd. Zapiekam jakies 30 min potem posypuje serem i znowu do piekarnika na jakies 10 min
Jak nie masz bulionu polecam ekologiczne kostki bulionowe z rossmana bez glutaminianu sodu i sztucznosci prawie 6 zl za chyba 8 kostek ale wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:49
bosa, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolinka gratuluje
patrząc na rzeczy króre mam i jak czuje to podobna sytuacja do TwOjej
mam przeczucie, że jednak chłopiec choc wszystko wskazuje na dziewczynke. Mam juz synka i patrząc na płci w rodzinie to u męża aż 6 braci on 7 i jedna siostra! najważniejsze zeby zdrowe było bobo ale ta córcia byłaby spełnieniem merzeń
jutro ja już na 100 procent bede wiedziała
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Niecierpliwa sos robie tak. bulionu śmietana lub jogurt lyżka mąki musztarda
Smietane mieszasz z musztarda i mąką jak nie bedzie grudek dodajesz cieply bulion troche sole i pieprze tym polewam ulozone warstwowo ziemniaki kielbaska cebula pieczarki i znowu ziemniaki itd. Zapiekam jakies 30 min potem posypuje serem i znowu do piekarnika na jakies 10 min
Jak nie masz bulionu polecam ekologiczne kostki bulionowe z rossmana bez glutaminianu sodu i sztucznosci prawie 6 zl za chyba 8 kostek ale warto
No to w srode robie na obiad
aaaaga, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:Karolinka gratuluje
patrząc na rzeczy króre mam i jak czuje to podobna sytuacja do TwOjej
mam przeczucie, że jednak chłopiec choc wszystko wskazuje na dziewczynke. Mam juz synka i patrząc na płci w rodzinie to u męża aż 6 braci on 7 i jedna siostra! najważniejsze zeby zdrowe było bobo ale ta córcia byłaby spełnieniem merzeń
jutro ja już na 100 procent bede wiedziała
No mój mąż też ma tylko braci4 chłopów, a jednak udało sie nam machnąć kobietke
w następnym tygodniu jedziemy do prywatnego lekarza na 3d wiec bede miała potwierdzeniemałaMyszka lubi tę wiadomość