SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka1988 wrote:Mam pytanko do Was czy na badaniach z glukoza mozna w ciagu tych dwoch godzin pic wode? Bo ja godziny nie wytrzymam
i drugie pytanie. Spedzilam wczoraj caly dzien z corka kolezanki i okazalo sie ze juz miala ospe! Ja mialam juz ospe ale nie wiem czy to jakies ryzyko dla dzidzi... ?
U mnie zgodzila sie tylko na lyczek wody po wypiciu glukozy na przeplukanie buzi potem nic a nicbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny piszecie o tej glukozie. jak wasze wyniki ? i objawy ? pokrywają się ?
bosa, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura, ja też się pytałam o Stodal. W zeszłym tygodniu skończyłam buteleczke. Wydaje mi się ze pomógł ale ja jeszcze jadłam czosnek, miód cebulę, syrop z cebuli. Tak na marginesie na ostatniej wizycie usłyszałam od położnej ze miód nie jest rekomendowany dla kobiet w ciąży.
Sprawdziłam ulotkę Stodal i w składzie to chyba zioła (później rozszyfruje łacinę ) plus alkohol ( jednak to jest w prawie każdym syropie)bosa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Magda dziękuję za odpowiedzi :* nr tel nie będę brała bo im więcej czytam na temat komórek macierzystych tym mniej jestem do tego przekonana. Zakładam,że nasze dzieci będą zdrowe
Chcebycmamą no właśnie już kiedyś czytałam o tym asparginie i tez muszę go kupić. A z koncentracją chyba wszystkie mamy problemy niestety... a te lampy dobre były
U mnie nudy. Słucham Michaela Buble i objadam się Schoko Bonsami
magda sz, małaMyszka, Aga89, lys, psioszka11, gosia.b lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Pisałyście o słabej koncentracji i jeździe autem... też tak mam... a ostatnio odwaliłam taki numer, że się załamałam stanem mojego mózgu. Zostawiłam auto na ponad godzinę na parkingu pod sklepem - poszłam do endo, na zakupy, wracam i szukam kluczyków do auta... już spanikowana bo nigdzie nie ma, ale coś mnie tknęło, że złapałam za klamkę - otwarte a kluczyki w stacyjce
no debil do kwadratu, jeszcze mogłam dowód rejestracyjny zostawic na desce rozdzielczej, a co... całe szczęście Polska to taki bezpieczny kraj, że aut nie kradną hehe
magda sz, małaMyszka, Aga89, Laura, lys, Paula_071, kasiuleek, mamasia, witaminkab, gosia.b, Weridiana, zabka11 lubią tę wiadomość
-
oo schokobombsy - zjadłabym
Ja pożegnałam się z prowadzeniem samochodu w styczniu, a teraz z brzuchem to już totalnie nie wyobrażam sobie prowadzić, raz że nie wygodnie, dwa to czuje się na ulicy jak na środku oceanu, nie widzę ludzi, samochodów, krawężników itp..
Wzięłam się za składanie szuflad do komody, ale tyle tam dziurek i śrub że to za dużo nawet jak na nasze dwie głowy -moje i Mai. Narobiłam tylko bałaganuciekawe kiedy mąż dokończy robotę.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
gianna88 wrote:mecz Barcelony, mąż okupuje telewizor a ja biedna nie wiem co z sobą zrobic
Hmmmm trzeba oglądać...gianna88 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Yyyhmmmmm znam to... Też oglądam. M. Twierdzi, że jak oglądam to wygrywają, jak śpię to remisują a jak mnie nie ma to przegrywają...
Hmmmm trzeba oglądać...
Hehe to mam podobnie... mój też każe mi siedziec obok siebie jak oglądatylko mnie to potwornie nudzi, kręcę się co chwilę po mieszkaniu albo zasypiam... nawet stw, że zielony mnie usypia hehe
-
Co do komórek macierzystych to my jednak zrezygnujemy z bankowania. Być może oddamy na użytek dostępny dla każdego, który będzie zgodny. To podobno nie kosztuje a może komuś pomóc.
Za to konto zamknięte w banku na 100% otworzę. Nawet jeśli mąż nie będzie chciał, to ja będę odkładać...
A chrzcin nie będzie...bosa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Hehe to mam podobnie... mój też każe mi siedziec obok siebie jak ogląda
tylko mnie to potwornie nudzi, kręcę się co chwilę po mieszkaniu albo zasypiam... nawet stw, że zielony mnie usypia hehe
gianna88, bosa lubią tę wiadomość
-
Jezu dziewczyny a ja znowu 3 kg do przodu kurwa z czego?!!!! Ja pierdole 91 juz waze, jak mozna przytyc 20 kg no jak?!!!kurwa soczewice gotuje, owsianki bez mleka, owoce odstawilam, nie smaze, nie uzywam masla, smietany, warzywa i ewentualnie chyde mieso, ryby, bez tluszczu. Naprawde to jest jakis koszmar.
-
Ofka a nie masz kłopotów z nerkami? Może woda Ci się gromadzi, albo z cukrem?
Skonsultuj to z lekarzem , niby kg dodatkowe to nic ale jak za dużo albo z niczego to tez niepokojące. Spokojnie może to faktycznie tylko woda... -
facet, który nie ogląda meczów - skarb!
co oni w tym widzą... całe życie nie mogę tego zrozumieca mój to prawie każdym sportem się interesuje, dobrze, że nie ogląda jeszcze szachistów i rzutów lotkami bo bym oszalała chyba
Myszka bardzo fajny pomysł z oddaniem komórek to ogólnodostępnego bankua orientowałaś się jak to jest? Oni dają zestaw do pobrania i organizują transport na swój koszt?
niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:facet, który nie ogląda meczów - skarb!
co oni w tym widzą... całe życie nie mogę tego zrozumieca mój to prawie każdym sportem się interesuje, dobrze, że nie ogląda jeszcze szachistów i rzutów lotkami bo bym oszalała chyba
Myszka bardzo fajny pomysł z oddaniem komórek to ogólnodostępnego bankua orientowałaś się jak to jest? Oni dają zestaw do pobrania i organizują transport na swój koszt?
Haha to moj maz to skarbZadnych sportow nie oglada, jedynie wyniki czasem w necie sprawdzi
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jezu dziewczyny a ja znowu 3 kg do przodu kurwa z czego?!!!! Ja pierdole 91 juz waze, jak mozna przytyc 20 kg no jak?!!!kurwa soczewice gotuje, owsianki bez mleka, owoce odstawilam, nie smaze, nie uzywam masla, smietany, warzywa i ewentualnie chyde mieso, ryby, bez tluszczu. Naprawde to jest jakis koszmar.
Ja mam to samo kilogramow mi z powietrza przybywa, cukier ok, wiec moim zdaniem u mnie woda sie zatrzymuje. Nic nie jestesmy w stanie na to poradzic, wazne by dzieciaczki zdrowe byly, a waga bedziemy sie martwic po'porodzie
małaMyszka, Katarka lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Jezu dziewczyny a ja znowu 3 kg do przodu kurwa z czego?!!!! Ja pierdole 91 juz waze, jak mozna przytyc 20 kg no jak?!!!kurwa soczewice gotuje, owsianki bez mleka, owoce odstawilam, nie smaze, nie uzywam masla, smietany, warzywa i ewentualnie chyde mieso, ryby, bez tluszczu. Naprawde to jest jakis koszmar.
-
małaMyszka wrote:A może to nie jest dieta dla Ciebie? Czasami lepiej się zrzuca na np. smażonych potrawach. Tak schudł chyba nasz były prezydent A. Kwaśniewski??? A może to plota? Kiedyś się mówiło, że na tłustych golonkach żył i schudł...
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość