SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Właśnie wyszłam z gabinetu gin....
MAM MALEŃSTWO !!!!
Piękny Pęcherzyk i maluszek 2 mm. I wiecie co? Mamy ♡
Az się popłakałam
d i stałam kartę ciąży i maluch ma 5 tyg.i 5 dni
Mój Ł. Był przy usg i był zachwycony. Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża.
supergratulacje
-
Aska87 wrote:ja byłam wczoraj czyli 4 tydz i 1 dz u gin i zrobiłam mi usg to tylko podobno było ciałko żółte
a dziś próbowałam się do endokrynologa dostać na NFZ to oczywiście można ale najszybciej na sierpieńnajlepiej to w trakcie porodu jeszcze
i po cholerę takie wysokie składki na ZUS się płaci jak i tak trzeba chodzić później prywatnie
to chyba prawidłowo na tym etapie ciązy, zresztą wszystko się zmienia z dnia na dzień. A nfz lepiej nie komentować bo to jedna wielka masakra. -
MAM MALEŃSTWO !!!!
Az się popłakałam
Mój Ł. Był przy usg i był zachwycony. Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża.
GratulacjeJa chyba tez się popłaczę jak już zobaczę kropka z serduszkiem
magda sz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MAM MALEŃSTWO !!!!
Az się popłakałam
Mój Ł. Był przy usg i był zachwycony. Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
MAM MALEŃSTWO !!!!
Az się popłakałam
Mój Ł. Był przy usg i był zachwycony. Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża. -
nick nieaktualny
-
hej Mamuśki, ja od trzech dni mdłości masakryczne nawet w nocy, dzisiaj wymioty...nic nie działa, imbir, migdały, jedzenie zanim wstanę, nic...wszystko mnie brzydzi nawet radio w samochodzie:)
pocieszam się że to dobry objaw, rośnie progesteron...podobno kobiety które mają chorobę lokomocyjną miewają mdłości w ciąży silniejsze, u mnie by się zgadzało. i jeszcze przeszłam dwa dni temu jednodniową jelitówkętrudny czas dla mnie.
-
Zetka wrote:Miru, gratulacje
Ofka trzymaj się dzielnie.
Ja byłam na powtórce bety i zrobiłam progesteron. Wyniki o 17.
Pati szkoda ze nie było usg, ale na pewno jest wszystko dobrze skoro beta ładnie rośnie.
Milego dnia. -
MAM MALEŃSTWO !!!!
Az się popłakałam
Miru mój też miał 2mm w 5tyg i 5 dniunie mogę doczekać się serduszka
Słuchajcie mam pytanie czy któraś z Was bierze magnes? Mi ostatnio w szpitalu przepisali no i mam straszne rozwolnienie, już myślałam że złapałam jelitówkę ale przeczytałam ulotkę Magleku i wszystko jasne. To minie?
Aaa i tfu tfu tfu przestałam plamić po 2 dawkach Dupka -
nick nieaktualny
-
Cassie mi piersi jak piersi ale sutki urosły, mega śmiesznie wyglądają, po każdej kąpieli sama się śmieje z siebie do lustra
Ogólne mam spory biust więc boję się myśleć co będzie jak będę karmić, moja koleżanka nabyła garba bo swoje normalne miała E a jak karmiła to ciężko śmiała się że ma Z
Cassie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Gratuluję
Mnie dziś mdłości też dają w kość, a jeszcze w autobusie wzięłam sobie luteine bod jęzor (akurat jak jadę to nie gadam i mnie nie korci nic) i przy końcówce trasy juz było ciężko. I do tego słabo, a pożarłam tosta rano.
Dobrze, że już piątek bo naprawdę mi już ciężko. Plamienia się zmniejszają więc dobry objaw.
Jeszcze tylko muszę się uspokoić bo za dużo nerwów dookoła.Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny