SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Miru mój też miał 2mm w 5tyg i 5 dniu
nie mogę doczekać się serduszka
Słuchajcie mam pytanie czy któraś z Was bierze magnes? Mi ostatnio w szpitalu przepisali no i mam straszne rozwolnienie, już myślałam że złapałam jelitówkę ale przeczytałam ulotkę Magleku i wszystko jasne. To minie?
Aaa i tfu tfu tfu przestałam plamić po 2 dawkach Dupka
ja łykam magnokal magnes z potasem. Lykam go chyba juz od 2 lat i pytałam gina czy moge dalej łykać powiedział że jasne że tak, a co do rozwolnienia to ciężko mi powiedzieć, bo całe życia latam do kibla jak głupia:) szkoda że nie przekłada mi się to na wagę.... -
Cassie wrote:Sutki to wygladaja jak antenki! Losie one ciagle stoja na bacznosc
Moje też! I do tego piersi mi się robią takie dziwne, obce, jak nie moje. Mój mąż tylko się śmieje, że podobno przyglądam im się w lustrze z podejrzliwą miną
Dzisiaj w nocy i rano strasznie się przestraszyłam, poczułam takie dziwne szarpnięcia w pochwie lub w szyjce, trudno mi powiedzieć gdzie. Teraz jestem w pracy i chyba się trochę uspokoiło, ale dalej czuję jakby mrowienie. Plamień żadnych nie mam, więc chyba wszystko w porządku, ale co się nadenerwuję to moje.
Moja mama dalej próbuje mnie zniechęcić do prywatnego USG w pn, skoro mam umówione na 9 stycznia tuż przed następną wizytą u gina, ale z moimi nerwami mowy nie ma. Ja muszę się upewnić, że przynajmniej na razie wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:17
Cassie lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Miru wrote:Właśnie wyszłam z gabinetu gin....
MAM MALEŃSTWO !!!!
Piękny Pęcherzyk i maluszek 2 mm. I wiecie co? Mamy ♡
Az się popłakałam
d i stałam kartę ciąży i maluch ma 5 tyg.i 5 dni
Mój Ł. Był przy usg i był zachwycony. Pani doktor twierdzi ze nic nam nie zagraża.
supe, gratuluję,mam nadzieję ze tez takie przezycia mnie czekają na wtorkowej wizycie -
Zetka wrote:Miru, gratulacje
Ofka trzymaj się dzielnie.
Ja byłam na powtórce bety i zrobiłam progesteron. Wyniki o 17.
Pati szkoda ze nie było usg, ale na pewno jest wszystko dobrze skoro beta ładnie rośnie.
Milego dnia.
zetka - z pewnoscia wyniki bedą bardzo dobre -
Ofka - bidulko, aby Ci szybko przeszły te nudnosci.... ja właśnie odstawiła herbatę zieloną i czarna, lepiej dmuchac na zimne
Pati Belgia - tobie również zycze aby nudnosci poszły precz!
Cassie- miłego pakowania prezentów!
Cassie lubi tę wiadomość
-
tyle mam dzisiaj roboty, a siedzę na dupie i oglądam dzień dobry tvn. Bardzo się cieszę bo jedziemy dzisiaj na świeta do rodzinki i wrócimy dopiero 10.01
ale tyle pakowania ze az sie rzygać chce...pewnie bede rzadziej zaglądać, ale macie o mnie nie zapomnieć!!!
Kitaja, Cassie lubią tę wiadomość
-
ainer85 wrote:tyle mam dzisiaj roboty, a siedzę na dupie i oglądam dzień dobry tvn. Bardzo się cieszę bo jedziemy dzisiaj na świeta do rodzinki i wrócimy dopiero 10.01
ale tyle pakowania ze az sie rzygać chce...pewnie bede rzadziej zaglądać, ale macie o mnie nie zapomnieć!!!
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny, wczoraj byłam na usg i widziałam bijące
Kruszynka ma 4mm:)
Na ból podbrzusza i te kłucia lekarz przepisał mi luteine 100 dwa razy dziennie.
I chciałam się Was zapytać czy wszystkim Wam - które mają takie bóle lekarz przepisał luteinę? Dodam że póki co tfu tfu nie miałam plamien.Cassie, zabka11, lys lubią tę wiadomość
-
Mangusia wrote:Dziewczyny, wczoraj byłam na usg i widziałam bijące
Kruszynka ma 4mm:)
Na ból podbrzusza i te kłucia lekarz przepisał mi luteine 100 dwa razy dziennie.
I chciałam się Was zapytać czy wszystkim Wam - które mają takie bóle lekarz przepisał luteinę? Dodam że póki co tfu tfu nie miałam plamien. -
nick nieaktualnyJuz popakowane
teraz zostala tylko walizka a za to mam sie najtrudniej zabrac... przed kazdym urlopem tydzien predzej stala juz spakowana a teraz? Nie mam niczego przygotowanego...
Olusia dziasla puchna w ciazy i moga krwawic.olusia24 lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Olusia dziasla puchna w ciazy i moga krwawic.
ale tak szybko? myślałam że na objawy przyjdzie mi poczekać jeszcze chwilkę, kurde bety nie mogę powtórzyć ginekolog dopiero 7 stycznia, wydaje mi się ze jestem w 5 nie 4 tygodniu, beta coś mi się podejrzanie duża wydaję, zaczynam się denerwować
i jeszcze mam cisnienie 94/63 zawsze miałam niskie a teraz to w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:29