SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lys - mi gin kazała przyjść za 2 tygodnie. Nic mi się niepokojącego nie dzieje, żadnych większych bóli ani plamień więc chyba poczekam. Jutro idę do laboratorium na pobranie krwi, mam nadzieję, że badania wyjdą mi ok. Mi gin nie zleciła progesteronu, a widzę że wszystkie sobie badacie. Myślicie, że powinnam sobie dodatkowo wykupić?
Mój mąż się wyedukował w kwestii herbat - kupił mi białą herbatę, która praktycznie nie ma teiny. Tylko pytanie, czy ona jednak nie wypłukuje kwasu foliowego?
Gratuluję bety, serduszek i samych dobrych wieści, o których tu piszecie. Aż się miło człowiekowi robi, gdy wraca z pracy i widzi tyle szczęścia w postach))))
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula, to za 2 tyg zobaczysz już kropka i pewnie serduszko
super. Ja zrobiłam progesteron, bo widziałam że dziewczyny robią, ale jak gin nie zaleca to może nie jest to standardowe badanie. Ja niestety należę do osób, że muszę wszystko sprawdzić bo inaczej świrują
-
No cześć
Wczoraj dowiedziałam się że jestem w pakiecie
Dzisiaj test powtórzyłam, druga kreska dużo ciemniejsza niż wczoraj, beta -wyniki dopiero w poniedzałek.. Według kalkulatorów termin mam na 26 sierpnia
aktualnie 4 tydzień, 2dzień
7 miesiecy starań i sie udało! Juhuu!
lys, Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja w 28 dniu cyklu miałam progesteron 56,37 ! niestety w lab nie napisali przedziałów ale według tych Waszych i wszystkich jakie w necie znalazłam to już jak na II trymestr
a wcześniej miałam podobno niedomogę ... Gin mi tylko dupka kazała już nie brać i nic więcej nie powiedziała o tym ...
a w ogóle od wczoraj wieczór mam taki masakryczny ból podbrzusza i skurcze że ledwo żyjea w nocy nic nie spałam przez to
mam nadzieję że dziś już będzie lepiej... objawy mam wszystkie jak na kolkę jelitową
a to dopiero samo początek
Was też tak boli? Macie jakieś sposoby na ból ? -
Witam nowe mamusie:-) ja juz spakowana i z samego rano do Polski yupiiiii strasznie sie ciesze,ale i boje bo mecza mnie mdlosci,wymioty i bole zoladka mam nadzieje,ze jakos dotrwam
milego weekendu sierpnioweczki :-* odezwe sie jak juz bede na miejscu
Cassie lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Zetka super przyrost bety,a tak sie biedna martwilas :-*mnie tez podbrzusze pobolewa leciutko czasami w pon ide do gin to podpytam chociaz wydaje mi sie,ze to normalneCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cześć dziewczyny, jestem tu "nowa". Kończy się właśnie 7 tydzień mojej ciąży!!! Jupiiii!!! To moja druga ciąża, pierwszą bardzo szybko poroniłam niestety
Ale teraz liczę i wierzę, że będzie inaczej:) Termin porodu 08.08.2015 r. Pierwsza wizyta u lekarza już za mną. Widziałam dzidziusia i słyszałam bicie serduszka - uczucie nie do opisania:) Niestety zrobił mi się jakiś krwiak, z którego sączy się krew wewnątrz macicy i odrazu dostałam L4 i muszę leżeć, dużo odpoczywać i zero stresu. Czy któraś z Was miała kiedyś do czynienia z takim krwiakiem?
Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:
A jak jest u was z piersiami ? Mi bolą mniej niz normalnie przed okresem, to normalne ;p?
no mnie po pozytywnym teście to prawie całkowicie przestały boleć a wcześniej to się dotknąć nie mogłama niby miały zacząć bardziej boleć
gdyby nie ten ból brzucha to bym w ogóle nic nie czuła, ale to chyba się dość szybko zmieni..