SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:My
no fotograf dosłownie uchwycił tą magię, teraz może wezmę welon na sesje i zrobimy takie samo ujęcie before after
hehe
Zawsze miło wspominam sesję bo po zakończeniu pojechaliśmy do lasu żeby w końcu pobyć sami i policja nas przyłapała w bardzo dziwnej pozycji. Nawet się nie zczailiśmy że podjeżdżają.. dopiero jak latarką zapukali w okno czar prysł. Zastanawiali się w kabarynie 10 min co z nami zrobić i na koniec dali nam błogosławieństwo i pojechali drogi pilnować żeby nam nikt nie przeszkadzałMy właśnie mieliśmy sesję w lesie:
Miałam też dodatkowo kilka zdjęć z siostrąHajtała się w tym samym roku więc zrobiłyśmy sobie małą sesję koło kamienicy w której mieszkałyśmy jako małe dziewczynki
super pamiątka!
niecierpliwa, psioszka11, KasiaeN., ainer85, małaMyszka, Martucha86, Maniuś, kasiuleek, gianna88, bosa, gosia.b, magda sz, zabka11, mamasia, Laura, Y, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
zajebiste macie te zdjęcia. Miło popatrzeć
Ja nie miałąm pleneru, bo braliśmy ślub pod koniec listopada i pogoda nie sprzyjała. Robiliśmy tylko w studio, ale to nie ma tego efektu ;/
karola - śliczna ta Twoja laleczka
ofka - trzymaj się na tych przymusowych wczasach. Też macie w szpitalach tv na pieniądze ?
a wracając do łóżeczka to ja planuję właśnie kupno kołyski, a później dziecko przeniosę do łóżeczka turystycznego. Materac mam z drewnianego po Blanie i pasuję do turystycznego, więc będzie małej wygodnie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71126ab0fe5b.jpg
My sesje mielismy w zespole parkowo-palacowym, na koniec fotograf zabral nam obraczki i zaczal cos majstrowac, padnieci siedlismy na lawce i nawet nie mielismy pojecia, ze tez sie zalapiemy na fotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 16:20
Martucha86, małaMyszka, 5ylwia, Maniuś, gianna88, bosa, gosia.b, magda sz, zabka11, mamasia, Laura, Y, witaminkab lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ale masz maluśki brzusio!!!! Zazdraszczam figury
żeby cały świat widział, że jestem szczęśliwą ciężarówką
niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Widzisz kochana, babie nigdy nie dogodzisz, bo ja już bym chciała mieć większy
żeby cały świat widział, że jestem szczęśliwą ciężarówką
Choc myslalam, ze w 6 miesiacu bede miec zdecydowanie wiekszy, no ale nie o rozmiar tu chodzi, a zeby malenstwa sie dobrze rozwijaly
Pulpecja, małaMyszka, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaa zapomniałam Wam napisać...
zadzwonił domofon... ok. godz.11
odbieram i słyszę jak babka przedstawia się imieniem i nazwiskiem - myślę sobie: no to kontrol, nagle słyszę: rozmyślamy na temat traktatu dotyczącego pisma świętego...
Powiedziałam nie dziękuję i walnęłam słuchawką... świadkowie J. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbosa, magda sz, zabka11, mamasia, Neyla lubią tę wiadomość
-
Eh... ja chciałam sesję w czerwcu pod koniec ale jeśli dotrzymam do końca czerwca z brzuchem to będzie super
Z pierwszą córką nie miałam sesji, za to teraz chcę i to jeszcze ze starszą córeczką
Tak słodko potrafi dać cmoka w brzuch
niecierpliwa, Maniuś, małaMyszka, bosa, Laura, Weridiana lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48531b439b0e.jpg
A to my zdjecie zdjecia heheniecierpliwa, Martucha86, Maniuś, małaMyszka, gianna88, bosa, gosia.b, magda sz, zabka11, mamasia, Laura, Y, Weridiana, czarnaruda, witaminkab lubią tę wiadomość
-
lys wrote:I chyba już wiem, który materacyk kupię. Ten mnie zachęcił i ma pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka
http://sklep.naturalniewyspani.pl/materace-dla-dzieci/materac-piankowy-duo-activia-120-60-aegis.html
Ne przywiązywałabym większej wagi do tej opinii. Oglądałam program z Bosacką, gdzie pokazywali, że za parę tysięcy można używać ich logo:)
olinka wrote:dokłądnie wpadła bez zapowiedzie,, jednym uchem ją słuchałam drugim wypuszczałam.. stara baba na nerwach mi działa tylko tyle
A skąd ona wiedziała, że jesteś w ciąży? U mnie w przychodni nie wiedzą
Mój mąż wymyślił, by co roku robić zdjęcia w stroju ślubnym. Rocznicę mamy w maju, więc zobaczymy jak uda mi się wbić w suknię ślubnąW tamtym roku nie było problemu, ale zobaczymy co będzie za miesiąc.
Dzisiaj byłam na szkole rodzenia, pierwsze spotkanie. Pierwszą godzinę są ćwiczenia (mam zakaz więc w nich nie uczestniczyłam), druga jest teoretyczna. Będą najróżniejsze zajęcia, od omawiania jak się dziecko kąpie, po oglądanie sali porodowej i nawet mają być ludzie z filharmonii którzy będą uczyć śpiewać dziecku kołysanki:) Zapowiada się bardzo fajnie. W szoku jednak byłam, że te wszystkie dziewczyny mają takie małe brzuchy! Generalnie mam najmłodszą ciążę, a mój brzuch wcale nie jest jakiś dużo mniejszy od dziewczyn, które mają termin na 14 lipca!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
A to ja na miesiąc przed porodem w lipcu dwa lata temu
Jak zrobię zdjęcia w tej ciąży to wyślę
A to śmieszne zdjecie zrobił mi mój jak się malowałam ;P
niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, psioszka11, 0na88, kasiuleek, małaMyszka, 5ylwia, Martucha86, gianna88, aaaaga, Aga89, bosa, gosia.b, zabka11, mamasia, Laura, Y, Weridiana, czarnaruda, witaminkab lubią tę wiadomość
-
my też koniecznie będziemy robic sesję brzuszkową - ekstra pamiątka, poza tym tak uwielbiam ten mój brzucho ciążowy, że muszę miec jakaś super sesję z nim
a to nasza sesyjka ślubna w uroczym Bałtyku hehe
tylko mieliśmy pecha bo w dniu sesji były taaakie fale że bardzo nas znosiło, a mnie w tej sukience to już w ogóledruga fota jest tego dowodem ale przynajmniej śmieszna wyszła i za to ją lubię
Martucha86, niecierpliwa, 5ylwia, małaMyszka, lys, kasiuleek, bosa, aaaaga, Paula_071, Aska87, gosia.b, magda sz, Amberla, psioszka11, KasiaeN., zabka11, mamasia, Laura, Y, Maniuś, Weridiana, czarnaruda, witaminkab lubią tę wiadomość
-
lys wrote:A plecy też Cię bolą/bolały czy tylko brzuch?
małaMyszka, bosa, Pulpecja, psioszka11, zabka11, Laura, Neyla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Na plecy promieniowalo... wlasnie moalam usg maly jest ulozony posladkowo, a jeszcze 1 kwietnia nie byl,ginka mowi ze moze to tak bolalo bo sie obracal...w kazdym eazie jutro usg nery, chyba do czwartku tu posiedzimy....oooo i dostalam kolacje i umarlam. Dwie kromki chleba i plasterek topionego serka. Nic do picia, nawet cienkiej herbaty. Kurwa za takie skladki?!!
No to życzę oby to przekręcanie się małego było powodem!
Kolacja??? To chyba przekąska była... masakramałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Na plecy promieniowalo... wlasnie moalam usg maly jest ulozony posladkowo, a jeszcze 1 kwietnia nie byl,ginka mowi ze moze to tak bolalo bo sie obracal...w kazdym eazie jutro usg nery, chyba do czwartku tu posiedzimy....oooo i dostalam kolacje i umarlam. Dwie kromki chleba i plasterek topionego serka. Nic do picia, nawet cienkiej herbaty. Kurwa za takie skladki?!!
szpital - miejsce gdzie powinno się dochodzic do zdrowia i takie racje żywieniowe ?! jak zdrowiec? jak życ? porażka.
trzymam kciuki żebyś szybko mogła stamtąd wyjsc i dużo zdrówka życzęmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam Was wszystkie i....i nie pamiętam co komu chciałam napisać
Jedyne wyjście to nagrywać sobie na dyktafon przeczytane posty i później odpisywać.
Niecierpliwa mi też potwierdziła czwartkowe zajęcia i jak coś to się widzimy w czwartek
My po wizycie. Mały ma około 30 parę cm od główki do paluszków i 750 g. Podobno drobniutki ale jak dla mnie kluseczka
Główka w dół i raczej się już nie wywinie bo ma ciasno....ale z dzieckiem nigdy nie wiadomo jakiego psikusa spłata przed porodemlys, Martucha86, gosia.b, kasiuleek, niecierpliwa, magda sz, gianna88, 0na88, psioszka11, Pulpecja, małaMyszka, zabka11, rybka1988, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
u nas dawali wode z cukrem i minimalną ilością herbaty heheheja schudłam przez tydzien w szpitalu 3 kg,a ze mną była dziewczyna w 37 tyg leżała 3 dni i tez 3 kg na minusie
szpital to takie darmowe wczasy odchudzającemagda sz, lys, Paula_071, małaMyszka, zabka11, Laura lubią tę wiadomość
-
Miru, te baby w rejestracji są naprawdę beznadziejne.. Twoja sytuacja z HIV przypomniała mi jak wczoraj w przychodni po 30 minutach oczekiwania w kolejce, podchodzę do okienka i po cichutku pytam: kiedy mogę wykonać i ile kosztuję badanie na czystość pochwy? Na co baba z rejestracji: Co??? Głośniej proszę! Więc przez zęby powtarzam pytanie.. Na co baba na całą przychodnie krzyczy: Mariola pani się pyta ile kosztuje badanie na CZYSTOŚĆ POCHWY!?
Ludzi tłum, ja czerwona jak burak.. Masakra..
Miałyście już to badanie?Ewa123, lys, małaMyszka, zabka11, Laura, Hermiona, Y, Weridiana lubią tę wiadomość