SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezła historia. My mieliśmy taką sesję:

Jak widać- w wodzie.Ciążowa będzie w podobnym klimacie, ale zdradzę Wam gdzie,jak już się odbędzie:)
magda sz, Kkarolinaaaa, Laura, Aska87, małaMyszka, kasiuleek, gosia.b, Maniuś, gianna88, bosa, mamasia, zabka11, nick nieaktualny, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mój nie miał problemu, mieliśmy mega fun. Na dodatek żona fotografa, która też robiła zdjęcia była po terminie z wielkim brzuchem- termin miała na nasz ślub.Modliłam się żeby nie urodziła, bo nici ze zdjęć
magda sz, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Jej strasznie mi się podobaja zdjęcia slubne w wodzie..są takie..naturalne

A to bylo dokładnie 3 lata temu
Dzisiaj mamamy 3 rocznice slubu.. 

psioszka11, magda sz, chcebycmama, Pulpecja, Aska87, Laura, Martucha86, małaMyszka, kasiuleek, gosia.b, Maniuś, gianna88, bosa, zabka11, mamasia, nick nieaktualny, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Ja nie chce czekać do 8,9 miesiąca. Nie podobają mi się takie wielkie brzuchole. Wg mnie najlepszy jest 6,7 miesiąc.Amberla wrote:Chcebycmama - ja rozmawiałam z fotografką, która robiła zdjęcia Pauli ( po znajomości za darmo, bo potrzebowali do żłobka/Przedszkola) i mówiła - że najlepszy czas na sesję jest koniec 8 i 9 miesiąc. Że babki się trochę boją, że nie doczekają, ale,że wtedy jest najlepiej robić - najwięksyz najfajniejszy brzuch

Edit: A My mamy super bo wtedy akurat będzie lato więc można cudną sesję zdjęciową zrobić
Znajoma miała taką, że mi szczenna opadła ;P
Wszystko zależy od samopoczucia brzuchatki.
KasiaeN., Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
Aaaga dziękuję za podpowiedź. Najlepsze jest to, ze nigdy nie robilam zupy cebulowej, a zobaczylam na zdjęciu no i muszę ją zjeść

pochwale sie, ze wczoraj wylicytowalam pake ubranek na allegro. Kupilam dla dziewczynki, jak mi w poniedziałek powie ze to jednak chłopak to najwyzej bede sprzedawac, co tam. Mam tylko nadzieje ze będą ladne te ciuszki i faktycznie zadbane.
małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!Kkarolinaaaa wrote:
najlepszy prezent juz w drodze. 
małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
No najlepszy termin to faktycznie 7-8 miesiąc szczególnie w naszym przypadku gdzie koniec ciąży przypada na mega upały.Różnie może być z samopoczuciem.Sama jestem fotografem i póki co sama kombinuję z aparatem
Robię eksperymenty ale bieganie do aparatu i ustawianie się żeby zdążyć z samowyzwalaczem jest już męczące
Ale umówiłam się już z koleżanką, ze pod koniec czerwca ona mi cyknie kilka fot 
A wczoraj wieczorem nudziło mi się bo Adam miał projekt do skończenia więc cykałam brzuchol
niecierpliwa, magda sz, Laura, lys, Martucha86, małaMyszka, ainer85, aaaaga, psioszka11, 5ylwia, Pulpecja, Amberla, Paula_071, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Aga89, bosa, gosia.b, zabka11, mamasia, nick nieaktualny, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość

-
to i ja się pochwale zdjęciem z pleneru a co

a co do zdjęć brzuszkowych to ehh mam męża fotografa a zdjęcia z brzuchem nie mam jeszcze żadnego
niecierpliwa, Kkarolinaaaa, Laura, magda sz, małaMyszka, aaaaga, psioszka11, 5ylwia, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Aga89, bosa, gosia.b, zabka11, nick nieaktualny, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Kochane dziekuje za slowa wsparcia. Wyniki jyz sa, mocz czysty, leukocyty, czerwone kreinki i bialko om. Nie wiadomo skad ten bol... jutro rano usg nerek. Za h bede miala usg mlodego. Musialam odwolac jutrzejsze 3d. bol zelzal,leze na sali sama i gapie sie w sufit. Piekne macie sesje slubne. Musze w koncu tez jakies zdjecia wrzucic. Ja ciazowej nie robie, nie moge patrzec na to cielsko grube.
KasiaeN., Martucha86, małaMyszka, Pulpecja, bosa, zabka11, mamasia, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość

-
KasiaeN. wrote:No najlepszy termin to faktycznie 7-8 miesiąc szczególnie w naszym przypadku gdzie koniec ciąży przypada na mega upały.Różnie może być z samopoczuciem.Sama jestem fotografem i póki co sama kombinuję z aparatem
Robię eksperymenty ale bieganie do aparatu i ustawianie się żeby zdążyć z samowyzwalaczem jest już męczące
Ale umówiłam się już z koleżanką, ze pod koniec czerwca ona mi cyknie kilka fot 
A wczoraj wieczorem nudziło mi się bo Adam miał projekt do skończenia więc cykałam brzuchol

Super! Uwielbiam takie zdjecia, na ktorych duzo nie widac, a maja swoj charakter i mowia wszystko
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska- wygrywasz ! Jak ja kocham góry ! jezdzimy w góry 2 razy w roku (mamy niestety az ok 700km)
Dziekuje
Magda- plany takie że nasi rodzice i rodzeństwo przychodza na kolacje do nas
Poleńka dzisiaj zrobiła nam najlepszy prezent, bo jest zdrowa i pieknie pokazała swoja buźke
Kochane dziecko
małaMyszka, niecierpliwa, Maniuś, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Super! Uwielbiam takie zdjecia, na ktorych duzo nie widac, a maja swoj charakter i mowia wszystko

No ja też jestem fanką takich zdjęć
Poza tym jestem mało fotogeniczna, pewnie dlatego wolę być po drugiej stronie aparatu

-
Kkarolinaaaa wrote:Aska- wygrywasz ! Jak ja kocham góry ! jezdzimy w góry 2 razy w roku (mamy niestety az ok 700km)
no ja z Zakopanego to daleko nie mam 
ale brzuszkowej sesji w górach raczej nie zrobimy, może jedynie w jakiejś dolince jak jeszcze dam rade gdzieś dojść
na razie nawet krupówki okazują się wyzwaniem przez ten głupi cukier
-
Ofka wrote:Kochane dziekuje za slowa wsparcia. Wyniki jyz sa, mocz czysty, leukocyty, czerwone kreinki i bialko om. Nie wiadomo skad ten bol... jutro rano usg nerek. Za h bede miala usg mlodego. Musialam odwolac jutrzejsze 3d. bol zelzal,leze na sali sama i gapie sie w sufit. Piekne macie sesje slubne. Musze w koncu tez jakies zdjecia wrzucic. Ja ciazowej nie robie, nie moge patrzec na to cielsko grube.
A plecy też Cię bolą/bolały czy tylko brzuch?

-
Piękne macie fotki!
Zazdraszczam każdej z osobna eheheheh
niecierpliwa - no tak zawsze miałam cyc... dupsko też niczego sobie hahaah najważniejsze, że mąż kocha moje ciałko. Sam jest bardzo szczupły, więc idealnie się uzupełniamy
niecierpliwa, aaaaga, lys, bosa, zabka11, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9