SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezła historia. My mieliśmy taką sesję:
Jak widać- w wodzie.Ciążowa będzie w podobnym klimacie, ale zdradzę Wam gdzie,jak już się odbędzie:)magda sz, Kkarolinaaaa, Laura, Aska87, małaMyszka, kasiuleek, gosia.b, Maniuś, gianna88, bosa, mamasia, zabka11, Y, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mój nie miał problemu, mieliśmy mega fun. Na dodatek żona fotografa, która też robiła zdjęcia była po terminie z wielkim brzuchem- termin miała na nasz ślub.Modliłam się żeby nie urodziła, bo nici ze zdjęć
magda sz, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Jej strasznie mi się podobaja zdjęcia slubne w wodzie..są takie..naturalne
A to bylo dokładnie 3 lata temuDzisiaj mamamy 3 rocznice slubu..
psioszka11, magda sz, chcebycmama, Pulpecja, Aska87, Laura, Martucha86, małaMyszka, kasiuleek, gosia.b, Maniuś, gianna88, bosa, zabka11, mamasia, Y, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Chcebycmama - ja rozmawiałam z fotografką, która robiła zdjęcia Pauli ( po znajomości za darmo, bo potrzebowali do żłobka/Przedszkola) i mówiła - że najlepszy czas na sesję jest koniec 8 i 9 miesiąc. Że babki się trochę boją, że nie doczekają, ale,że wtedy jest najlepiej robić - najwięksyz najfajniejszy brzuch
Edit: A My mamy super bo wtedy akurat będzie lato więc można cudną sesję zdjęciową zrobićZnajoma miała taką, że mi szczenna opadła ;P
Wszystko zależy od samopoczucia brzuchatki.KasiaeN., Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Aaaga dziękuję za podpowiedź. Najlepsze jest to, ze nigdy nie robilam zupy cebulowej, a zobaczylam na zdjęciu no i muszę ją zjeść
pochwale sie, ze wczoraj wylicytowalam pake ubranek na allegro. Kupilam dla dziewczynki, jak mi w poniedziałek powie ze to jednak chłopak to najwyzej bede sprzedawac, co tam. Mam tylko nadzieje ze będą ladne te ciuszki i faktycznie zadbane.
małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:
najlepszy prezent juz w drodze.
małaMyszka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
No najlepszy termin to faktycznie 7-8 miesiąc szczególnie w naszym przypadku gdzie koniec ciąży przypada na mega upały.Różnie może być z samopoczuciem.Sama jestem fotografem i póki co sama kombinuję z aparatem
Robię eksperymenty ale bieganie do aparatu i ustawianie się żeby zdążyć z samowyzwalaczem jest już męczące
Ale umówiłam się już z koleżanką, ze pod koniec czerwca ona mi cyknie kilka fot
A wczoraj wieczorem nudziło mi się bo Adam miał projekt do skończenia więc cykałam brzuchol
niecierpliwa, magda sz, Laura, lys, Martucha86, małaMyszka, ainer85, aaaaga, psioszka11, 5ylwia, Pulpecja, Amberla, Paula_071, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Aga89, bosa, gosia.b, zabka11, mamasia, Y, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
to i ja się pochwale zdjęciem z pleneru a co
a co do zdjęć brzuszkowych to ehh mam męża fotografa a zdjęcia z brzuchem nie mam jeszcze żadnegoniecierpliwa, Kkarolinaaaa, Laura, magda sz, małaMyszka, aaaaga, psioszka11, 5ylwia, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Aga89, bosa, gosia.b, zabka11, Y, Weridiana, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Kochane dziekuje za slowa wsparcia. Wyniki jyz sa, mocz czysty, leukocyty, czerwone kreinki i bialko om. Nie wiadomo skad ten bol... jutro rano usg nerek. Za h bede miala usg mlodego. Musialam odwolac jutrzejsze 3d. bol zelzal,leze na sali sama i gapie sie w sufit. Piekne macie sesje slubne. Musze w koncu tez jakies zdjecia wrzucic. Ja ciazowej nie robie, nie moge patrzec na to cielsko grube.
KasiaeN., Martucha86, małaMyszka, Pulpecja, bosa, zabka11, mamasia, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:No najlepszy termin to faktycznie 7-8 miesiąc szczególnie w naszym przypadku gdzie koniec ciąży przypada na mega upały.Różnie może być z samopoczuciem.Sama jestem fotografem i póki co sama kombinuję z aparatem
Robię eksperymenty ale bieganie do aparatu i ustawianie się żeby zdążyć z samowyzwalaczem jest już męczące
Ale umówiłam się już z koleżanką, ze pod koniec czerwca ona mi cyknie kilka fot
A wczoraj wieczorem nudziło mi się bo Adam miał projekt do skończenia więc cykałam brzuchol
Super! Uwielbiam takie zdjecia, na ktorych duzo nie widac, a maja swoj charakter i mowia wszystkoKasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska- wygrywasz ! Jak ja kocham góry ! jezdzimy w góry 2 razy w roku (mamy niestety az ok 700km)
Dziekuje
Magda- plany takie że nasi rodzice i rodzeństwo przychodza na kolacje do nas
Poleńka dzisiaj zrobiła nam najlepszy prezent, bo jest zdrowa i pieknie pokazała swoja buźkeKochane dziecko
małaMyszka, niecierpliwa, Maniuś, Y lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Super! Uwielbiam takie zdjecia, na ktorych duzo nie widac, a maja swoj charakter i mowia wszystko
No ja też jestem fanką takich zdjęćPoza tym jestem mało fotogeniczna, pewnie dlatego wolę być po drugiej stronie aparatu
-
Kkarolinaaaa wrote:Aska- wygrywasz ! Jak ja kocham góry ! jezdzimy w góry 2 razy w roku (mamy niestety az ok 700km)
no ja z Zakopanego to daleko nie mam
ale brzuszkowej sesji w górach raczej nie zrobimy, może jedynie w jakiejś dolince jak jeszcze dam rade gdzieś dojśćna razie nawet krupówki okazują się wyzwaniem przez ten głupi cukier
-
Ofka wrote:Kochane dziekuje za slowa wsparcia. Wyniki jyz sa, mocz czysty, leukocyty, czerwone kreinki i bialko om. Nie wiadomo skad ten bol... jutro rano usg nerek. Za h bede miala usg mlodego. Musialam odwolac jutrzejsze 3d. bol zelzal,leze na sali sama i gapie sie w sufit. Piekne macie sesje slubne. Musze w koncu tez jakies zdjecia wrzucic. Ja ciazowej nie robie, nie moge patrzec na to cielsko grube.
A plecy też Cię bolą/bolały czy tylko brzuch?
-
Piękne macie fotki!
Zazdraszczam każdej z osobna eheheheh
niecierpliwa - no tak zawsze miałam cyc... dupsko też niczego sobie hahaah najważniejsze, że mąż kocha moje ciałko. Sam jest bardzo szczupły, więc idealnie się uzupełniamyniecierpliwa, aaaaga, lys, bosa, zabka11, Y lubią tę wiadomość