SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykkarolina nie wiem kto takie bajki wymysla z ta spacerwoka ze niby do roku a potem koniec... wszystkie moje znajome korzystaly z wozkow wielofunkcyjnych do konca.
A te slynne parasolki... Jezu... jak w tym dziecko mozna wozic? Nie wygodne, wstretne kola... ach...
Ja mam zamiar korzystac z tego 3w1 do momentu calkowitego odstawienia wozka zreszta poraz trzeci.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:kkarolina nie wiem kto takie bajki wymysla z ta spacerwoka ze niby do roku a potem koniec... wszystkie moje znajome korzystaly z wozkow wielofunkcyjnych do konca.
A te slynne parasolki... Jezu... jak w tym dziecko mozna wozic? Nie wygodne, wstretne kola... ach...
Ja mam zamiar korzystac z tego 3w1 do momentu calkowitego odstawienia wozka zreszta poraz trzeci.
Uff to dobrze..bo dla mnie tez te spacerówki to porażka ;/ miałam okazje prowadzic córke koleżanki i byłam przerażona. Też bym chciała jak najdluzej wozic w wielofunkcyjnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:11
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki
Noc za nami, w dalszym ciągu czuję się dziwnie. Od świąt, jak nie wcześniej mam uczucie takiego..łamania. Jakby chciało mnie coś dopaść i nie mogło. Czuję zadarte gardło i czasami chwilowo przytyka mi nos, ale katar to to nie jest. No i denerwuję się, bo na weselu będziemy mieli do dyspozycji scenę na sadku i tak myślałam, żeby zrobić niespodziankę swojemu i ułożyć jakąś piosenkę..no i po ptokach
Psychicznie też jestem wykończona, ale przez jaką sprawęWydaje mi się, że mojemu nic nie pasuje, teściowa o Boże nawet lepiej nie mówić i w ogóle wszyscy są jak flaki z olejem i co nie tylko
a że to do mnie nie podobne to mam..wyrzuty sumienia
? Nie wiem, co mi jest, ale mam dosyć samej siebie. Chodzą mi po głowie jakieś bzdety, że nie będę może odpowiednią matką, że skrzywdzę swoje dziecko, że będę popełniać błędy matki i teściowej..koszmar
Jedyne co mnie wczoraj pocieszyło, to te chipsy od Bartka i fakt, że Wiktor postanowił nam się pokazać mocniejszymi kopniakamiNiesamowite przeżycie!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:kkarolina nie wiem kto takie bajki wymysla z ta spacerwoka ze niby do roku a potem koniec... wszystkie moje znajome korzystaly z wozkow wielofunkcyjnych do konca.
Ja mam zamiar korzystac z tego 3w1 do momentu calkowitego odstawienia wozka zreszta poraz trzeci.
U mnie jest odwrotnie. Większość znajomych wymieniło wózek wielofunkcyjny na spacerówkę, bo wielofunkcyjne są strasznie ciężkie. Takie dwuletnie dziecko to już klocek, więc dodając do tego ciężar wózka to wyzwanie zaliczać miejskie 15cm krawężniki;)niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Neyla ciocia dobrze radzi, posiew dużo wytłumaczy i będziesz spokojniejsza. Nie zapomnę jak babka starsza chciała oddać mocz i kupę w słoiku do badań, recepcjonistki powiedziały że może to wyrzucić bo się nie na da do niczego i że ma jutro przyjsc ze świeżym moczem i kałem w sterylnych pojemnikach. Babka chciała być cwana i poszła i przelała ze słoików, no i recepcjonistki znowu ją opieprzyły że wyniki będą złe i tak i że to na jej odpowiedzialność. Także zapasik pojemników kup i miej w domu na następny raz
Neyla, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula dlatego trzeba zwrocic uwage na wage wozka i z gondola i spacerowka zeby potem nie sapac jak lokomotywa ale o tym juz pisalam.
Moj 3w1 w wersji spacerowej wazy 9kg.
Dzwonilam do ginekologa, byly juz moje wyniki na tego rumienia.
Nie mam przeciwcial ale tez sie nie zarazilam!!! Hurra jestem zdrowapsioszka11, magda sz, Neyla, Miru, 0na88, niecierpliwa, Maniuś, Aga89, Aga89, lys, małaMyszka, aaaaga, zabka11, KasiaeN., gosia.b lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Witamy:)
Kobitki powiedzcie mi co lepiej kupic, ten aspirator frida czy cos innego do nosa?
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Paula dlatego trzeba zwrocic uwage na wage wozka i z gondola i spacerowka zeby potem nie sapac jak lokomotywa ale o tym juz pisalam.
Moj 3w1 w wersji spacerowej wazy 9kg.
Dzwonilam do ginekologa, byly juz moje wyniki na tego rumienia.
Nie mam przeciwcial ale tez sie nie zarazilam!!! Hurra jestem zdrowa
Super wiadomość! Pilnuj się Mamuśka i dbaj o siebie:)Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Kkarolinaaaa wrote:Dzień dobyr
Wczoraj mi koleżanka powiedziała ze wózek wielofunkcyjny jest do ok roku, że potem każdy przechodzi na lekka spacerówke, to prawda ?
Jaki wózek ma sporą spacerówke żeby jak najdłużej pojezdzić wielofunkcyjnym ? nie wyobrażam sobie zimą po śniegu iść z lekka spacerówka
Mi pan w sklepie powiedzial to samo, ze jaki zarabisty bym wozek nie wybrala to jak dziecko zacznie chodzic max 1,5-2 lat to i tak moze dac sobie glowe obciac, ze wrocimy po lekka spacerowke laske, bo jest o wiele lzejsza i wygodniej bedzie gonic za dzieckiem, ktore coraz mniej chetnie siedzi w wozku, a tupta na wlasnych nozkachmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Widziałaś prognozę pogody? My co prawda nie jedziemy nad morze tylko do Szczawna, ale jak słyszę, że w przyszłym tygodniu załamanie pogody, i że w poniedziałek 22 stopnie, a we wtorek 11 to mi smutno
No niestety prognoya od wtorku nie powala, no ale nie jedziemy sie tam opalac a pospacerowac, pochodzic po restauracjach, jednym slowem odetchnacpsioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Dziewczyny jaką farbę polecacie do malowania pokoi? Mój jednak stwierdził, że maluje całą górę za 2 tyg po weekendzie majowym, kiedy nam będą robili łazienkę i zastanawiam się jakiej formy farby kupić. Zastanawiam się nad Beckersem albo Nobiles ale chętnie was posłucham
My 4 lata temu malowalismy nobilesem teraz beckersem - nie ma porownania, beckers bije na leb, nie dosc, ze jest mega wydajny to jeszcze dobrze kryje. Ja jestem mega zadowolona, a po nobilesie nie bylam same zamazie na scianachAmberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa to dobrze bo chciałam coś napisać wczoraj ale ugryzlam się w język :p
coś czuje ze będzie śmiesznie z ta para "Bo ooo? !" Co pytał o gust muzyczny :p
Cassie to świetna wiadomość. Teraz pilnuj sięi dbaj o siebie.
My zdecydowaliśmy się na adamex duża spacerówka, mieszkam na parterze... a poza tym gdyby faktycznie coś nam z czasem nie pasowało tzn mam nadzieje ze 2 lata po jeździmy bo duża i głęboka spacerowka- ale gdyby coś to tez nie będzie szkoda kupić jakiejś innej spacerówki tańszej bo ten adamex nie jest drogi.
nie chcemy kupić wózka za 3,5 tys a za chwilę zmieniać na coś lżejsze czy głębszego.
A tak 1300 zł to aż tak szkoda nie będzieale mam nadzieje ze nie trzeba będzie nic zmieniać
psioszka11, Cassie, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy w 25 tygodniu
Pamiętacie jak w poniedziałek pisałam o awanturze w przychodni po której położna wyleciała z pracy? To dzisiaj właśnie ta położna robiła mi badanie na czystość! W dodatku była tak chora, że ledwo mówiła i miała okropny kaszel.. Kur.. Jak taka osoba może mieć kontakt z pacjentem? Już nie wspomnę o kobietach w ciąży!
To straszne jak się traktuje ludziw jakich czasach żyjemy.. właścicielka przychodni wyzywala ją przy pacjentach i kazała się wynosić, a teraz kobieta musi pracować w takim stanie!!! To chore!
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Niecierpliwa to dobrze bo chciałam coś napisać wczoraj ale ugryzlam się w język :p
coś czuje ze będzie śmiesznie z ta para "Bo ooo? !" Co pytał o gust muzyczny :p
Cassie to świetna wiadomość. Teraz pilnuj sięi dbaj o siebie.
My zdecydowaliśmy się na adamex duża spacerówka, mieszkam na parterze... a poza tym gdyby faktycznie coś nam z czasem nie pasowało tzn mam nadzieje ze 2 lata po jeździmy bo duża i głęboka spacerowka- ale gdyby coś to tez nie będzie szkoda kupić jakiejś innej spacerówki tańszej bo ten adamex nie jest drogi.
nie chcemy kupić wózka za 3,5 tys a za chwilę zmieniać na coś lżejsze czy głębszego.
A tak 1300 zł to aż tak szkoda nie będzieale mam nadzieje ze nie trzeba będzie nic zmieniać
Haha moj maz cala droge powrotna smial sie z tego "Booo?!!"małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Masakra. Dla mnie osoba chora nie powinna mieć kontaktu z jakimkolwiek pacjentem.
Eh no ale co zrobimy taki kraj
Mój wynik glukozy na czczo 65
A po 2 h 67
Spalanie cukru mam mega szybkieteraz mogę obrzerac się Nutella tylko szkoda że nie wchodzi
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:Dziewczyny jaką farbę polecacie do malowania pokoi? Mój jednak stwierdził, że maluje całą górę za 2 tyg po weekendzie majowym, kiedy nam będą robili łazienkę i zastanawiam się jakiej formy farby kupić. Zastanawiam się nad Beckersem albo Nobiles ale chętnie was posłucham
Ja również polecam Beckers'a szczególnie do łazienki czy kuchni. Nadaje się nawet do szorowania, nie ma później żadnych różnic w kolorze.
Nobiles moim zdaniem jest na pewno lepszy niż Dulux; malowaliśmy kolorem "zima" i krycie bardzo dobre, bez smug, nie wiem jak z jaśniejszymi kolorami.
Co do wózka to my już kupiliśmy używany Tako Captiva Mohican. Mimo, że nie jest najlżejszy (sam stelaż z 10/11kg)spełnił wszystkie nasze podstawowe kryteria np. gondola mocno zabudowana, ściąganie po naciśnięciu przycisku z każdej strony osobno, dość dobry dostęp do kosza. Po praniu tapicerka wygląda niemal jak nowa, ślady użycia głównie na ramie i kołach. Nie będzie nam żal w razie konieczności wymienić go na lekką parasolkę.
Miru, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Córcia 2015