SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:Nie mogę się doczytać, bo słabą fotkę cyknęłam telefonem
ale chyba jest jakiś wybór, może uda Ci się coś dostrzec:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/34fe2cfaf95d82e3.html
Dziękicoś widzę tam chyba Maxi-Cosi, BeSafe i Cybex. Jest wybór w każdym razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:31
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi w Askocie odradzali fotelik Maxi Cosi,że ich cena to płaci się za firmę i metkę- polecali natomiast Cybex i jak nam pokazała i porównała to rzeczywiście byłabym skłonna kupić Cybex.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
My mamy tej kolezanki we wrzesniu i pod koniec lipca, ale na te pod koniec lipca tez nie pójdziemy, mamy słaby kontakt (to kuzynka męża) bo siedzi za granicą i wcale się nie odzywa, zresztą nie lubimy jej bo to taka..mimoza ;p zebym nie była w ciąży to byśmy poszli a tak ? co to za atrakcja, miesiac przed terminem siedziec za stołem..
Takze 2 wesela i 2 odpadają.
W nst roku mamy napewno 3, a znajac zycie moze jeszcze jakies wskoczyc, to na te juz pójdziemy napewnomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Mi w Askocie odradzali fotelik Maxi Cosi,że ich cena to płaci się za firmę i metkę- polecali natomiast Cybex i jak nam pokazała i porównała to rzeczywiście byłabym skłonna kupić Cybex.
Ja z kolei słyszałam dobre opinie o BeSafe Izi Go, ale jeszcze żadnego fotelika nie widziałam na żywo. Cybex w testach ma 4 i 5 za bezpieczeństwo.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
BeSafe Izi Go na żywo się prezentują bardzo ładnie, ale miejsca ponoc za dużo nie mają i dzidzia szybko siedzi ściśnięta.
Cybexy do mnie aktualnie najbardziej przemawiają i ten kupimy raczej, wyglądają na wygodne, fajny mają daszek/budkę, mają tą wkładkę na główkę taką twardszą przez co głowa dziecka sztywno się trzyma i niby to bezpieczniejsze w razie czego niż te miękkie wkładki
A Maxi Cosi wyglądają tak trochę byle jak przy tych BeSafe i Cybexach, i na pewno na mniej wygodne wyglądająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:00
lys, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dostałam zakupy z aptekigemini i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Wszystko było osobno popakowane w folię bąbelkową i świetnie zabezpieczone. Trochę mi zajęło rozpakowywanie
aaaaga, Amberla, Cassie, niecierpliwa, Aga89, 0na88, gianna88, Martucha86, Paula_071, kasiuleek, chcebycmama, Weridiana, małaMyszka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Kupujecie nowe foteliki ? ja zastanawiam się czy nie kupić używanego, to jednak tylko na jakies 7miesiecy...
Ja bym w życiu nie kupiła używanego. Nigdy nie wiadomo na co trafisz. Czytałam, że fotelik po wypadku, nawet jeśli nie nosi znamion zewnętrznych uszkodzeń to i tak nie spełnia już swoich funkcji i powinien być wymieniony.
Z resztą te foteliki nowe wcale nie są jakieś mega drogie, myślę że oszczędności można poszukać gdzieś indziej.Cassie, niecierpliwa, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moj slubny czerpal info z tej strony i chyba pebble maxi cosi wezmiemy tak ostatnio mowil ale jak bedzie ostatecznie zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 15:30
-
nick nieaktualny
-
To prawda! Dziewczyny, nie kupujcie używanych fotelików, to naprawdę jest ryzykowne, a przecież bezpieczenstwo naszych dzieci jest najważniejsze. Juz lepiej kupić używane łóżeczko, wózek, ale nie fotelik. Nigdy nie wiadomo, czy nie brał udziału w stłuczce lub wypadku, a tak jak napisała Iys taki nie chroni naszego dziecka juz niestety, nawet jeśli wygląda idealnie.
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Też mam dziś dzień do dupy. Rano miałam krzywą cukrową, musiałam siedzeć na niewygodnym fotelu 2 godziny i czuję, ze wszystko mnie boli-kość ogonowa, pośladek prawy, kręgoslup, coś mnie w spojeniu kłuje.. Jeszcze ta pogoda taka do kitu
pada i smutno za oknem.. Na pociechę zjadłam prawie całą czekolade na raz
Od jutra koniec ze słodyczami, serio!
Ewa123 -
Witam Wszystkie Ciężarówki,
my cały czas leżymy w domku, jutro wizyta -strasznie się boje:(
Mam pytanie do dziewczyn z passerem czy gin też wam mówił że co jakiś czas będzie go wyjmował aby go przeczyścic? W necie nic o tym nie znalazłam a mój gin o tym wspominał.
Co do wózka bebetto holand też byłam nim zainteresowana, ale szwagierka była w sklepie z wózkami gdzie były BH i ekspedientka mówiła ze jest sporo reklamacji na stelaż. Nie wiem dokładnie jaki problem.
-
Wczoraj znowu natknenalam sie podczas spaceru na wozek camarelo widze w Gdansku jakis nalot tych wozkow bo u siebie ani razu go na ulicy jeszcze nie widzialam
Tym razem byla to wersja spacerowa i rownie bardzo mi sie podobala. Dziecko mialo gdzies na oko ponad 2 lata bo bardzo ladnie mowilo i dalej wygodnie siedzialo w swojej bryce