SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:Cena BH w Bajce 1399zł 2 w 1, a 3 w 1 1657zł i babka mówiła, że przy zakupach powyżej 500zł jest 5% rabatu (albo z ulotką z targów też 5%)
A z jakimi fotelikami w Bajce sprzedają zestaw 3 w 1?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Myszka super zdjęcie
Cieszę się, ze wszystko dobrze
Ja chyba też dostanę burę za wagę
My wizytujemy dopiero wieczorem, mam nadzieję, ze będzie wszystko okOlinka powodzenia!
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
małaMyszka wrote:bo mnie mąż zaprasza do łóżka właśnie ...
ja bym jeszcze chetnie, chociaz juz ciezko sie zgiąć czy nogi przestawić, ale mój mąż odkad brzucho zrobił sie naprawde duzy(2tyg) już wogole nie chce, tzn zle moze i chce ale strasznie sie boimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:bo mnie mąż zaprasza do łóżka właśnie ...[/QUOT]
nam jakoś udało się wczoraj przełamac strach..
jak zaprasza to leć !!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
poleciała... och zazdroszczę
my z mężem się zgrac nie możemy, jak ja wyluzowana i się nie obawiam to on się boi i dekoncentruje, że Synek w brzuchu itp. i na odwrót
ostatniejakoś w lutym było bo zakaz był itd. ... masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 13:27
Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mycha mynormalnie srednio 2 razy w tygodniu i poki co jest super
ja mialam schizy zaraz na samym poczatku,ale po 10 tyg.gdzies przelamalam lody
i ciesze sie bardzo z tego powodu bo sex w ciazy naprawde jest super
A mam do Ciebie jeszcze takie pytanko...ile przytylas ze Ci sie za wage oberwalo???
Pozdrawiam kochanemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:A z jakimi fotelikami w Bajce sprzedają zestaw 3 w 1?
ale chyba jest jakiś wybór, może uda Ci się coś dostrzec:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/34fe2cfaf95d82e3.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A u nas od początku ciąży ja sie boje i mąż troche też bo sie naczytałam głupot, ale powiem szczerze ze w ogóle to nie wpłyneło na nasze małżeństwo, a troche się tego bałam, ale mój mąż jest mega czuły, zreszta on zawsze był takim "misiem" ze a to przytulic sie,a to buźki dac itp. teraz zawsze jak daje buziaka dla mnie to i w brzuszek tez:) Ogólnie strasznie lgnie do brzuszka, zeby podotykac, dac buziaki
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No maz mychy nie taki chory jak ma ochote na figle
my od poczatku ciazy 2 razy w tyg. Nawet jak byly mega mdlosci, to czesto po bzykaniu po orgazmie byl wyrzut hormonow i lecialam do toalety, ale to jakies 2 tyg. My nie mamy oporow.
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to do dupy jestem... nawet do sklepu wyjsc mam problem... mimo pasa wrocilam z bolem spojenia i teraz zamiast gotowac leze plackiem na kanapie tak boli
I zeby nie bylo ze daleko 5minut piechotka, nie dzwigalam nic ciezkiego tylko mielone i ser na lasagne...
oboje mym checi, oboje chcemy ale jakos do tego nie dochodzi. Ja mam bariere przez te bole spojenia...
Po pologu sobie wszystko odbijemy z nawiazka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale mi dzisiaj spuchły palce! Nie mogłam zdjąć obrączki.. Na szczęście się ochlodziło i wszystko wróciło do normy
co to będzie jak przyjdą upały?!
Co doto nie mamy zakazu ale mam opory.. Muszę się przełamać bo szkoda mi męża
Mamy w tym roku 7 wesel.. Ale najważniejsze w czerwcu brata na miejscu więc bez problemu może jeszcze nie będę taka wielkai we wrześniu siostry ale 300 km musiałabym dojechać
ale mam ogromną nadzieję, że się uda.. Zabierzemy teściowa bedzie z maluszkiem, a ja będę do nich latać
takie plany ale życie samo zweryfikuje jak będzie
małaMyszka lubi tę wiadomość