SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    z tego co pamietam to temat fotelikow uzywanych byl szeroko omawiany na lipcowkach co sie wszystkie poklocily :D

Haha fakt od tego sie u nich zaczelo, moze to taki drazliwy temat :D

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?

Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:

http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina teraz juz wiesz ;) czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu ;)

Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
    Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa ;)
    Tak tylko mowie ;)

Matko ale mam zgage... fujjj

niecierpliwa, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?

Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:

http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14

Jasne, ze nie bedziemy ;)
    Powiem Wam, ze mi bardziej podoba sie fotelik z zestawu 3w1, ale kurde jak one maja testy robione przy takich predkosciach to ja podziekuje :/ Trudno najwyzej maxi cosi nie bedzie az tak rewelacyjnida pasowal do stelaza

małaMyszka lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    karolina teraz juz wiesz ;) czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu ;)

Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
    Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa ;)
    Tak tylko mowie ;)

Matko ale mam zgage... fujjj

A ja nie mam problemu z tym, ze jest ich duzo, a nawet sie ciesze, ze jest tak popularny bo raczej badziewia by tylu ludzi nie kupowalo, tak sobie mysle, ze jakos na ta popularnosc musiala sobie firma zapracowac ;)

nick nieaktualny, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mi powiedziec czym sie rozni USG 3D od 4D?
    Mi lekarz 2x przelaczyl u 2D na 3D bezplatnie zeby buzie zobaczyc.
    4D nie oferuje u siebie. Zastanawiam sie jaka jest roznica bo pewnie w cenie widac roznice.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.

U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkow :/

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrazenie ze maly sie ciagle obarca. Dzisiaj rano kopal na dole, w poludnie gdzies po boku a teraz podskakuje mi brzuch pod zebrami?
    Hmmm akrobata hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.

U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkow :/

Ochhh kochana, czytalam wszystkie komentarze i wierz mi nikt nie mial niczego zlego na mysli piszac o bezpieczenstwie ;) moglas to inaczej odebrac ale wg mnie zabrzmialo to jak cenna rada a nie oskarzenie o oszczedzaniu na bezpieczenstwie ;)
    My to nie lipcowki zeby od razu z nozami atakowac ;)

niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zjesc to lasagne, mam nadzieje ze bedzie jadalne...
    Chociaz wolalabym porcje lodow zamiast obiadu...

• Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna :) Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem :) W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci :) W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Ewa123
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:
    Witam Wszystkie Ciężarówki,
    my cały czas leżymy w domku, jutro wizyta -strasznie się boje:(
    Mam pytanie do dziewczyn z passerem czy gin też wam mówił że co jakiś czas będzie go wyjmował aby go przeczyścic? W necie nic o tym nie znalazłam a mój gin o tym wspominał.

Co do wózka bebetto holand też byłam nim zainteresowana, ale szwagierka była w sklepie z wózkami gdzie były BH i ekspedientka mówiła ze jest sporo reklamacji na stelaż. Nie wiem dokładnie jaki problem.

Kurde stelaż? Cholera ciężko znaleźć jakieś info. Z drugiej strony co wybiorę jakiś wózek to co rusz słyszę, że coś jest z nim nie tak. Tak czy owak, jak go zobaczę na żywo i nadal będę zainteresowana to kupuję i tyle, bo inaczej zwariować można z tymi wózkami...

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zamawiam gotowy obiad, jestem nie do życia i nie chce mi się gotować. czekam właśnie na dostawę. bardzo zdrowo dziś się odzywiam, normalnie mogę sobie pogratulować :P Ale od czasu do czasu nic sie chyba córci nie stanie jak zje fast fooda :)

małaMyszka, nick nieaktualny, zabka11 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna :) Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem :) W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci :) W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego :)

Masz na myśli te wózki 3 w 1 co mają swoje foteliki swojej firmy, tak?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mozecie mi powiedziec czym sie rozni USG 3D od 4D?
    Mi lekarz 2x przelaczyl u 2D na 3D bezplatnie zeby buzie zobaczyc.
    4D nie oferuje u siebie. Zastanawiam sie jaka jest roznica bo pewnie w cenie widac roznice.

http://roznice.com/technologia/roznice-miedzy-usg-3d-a-4d/

małaMyszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ewa123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tak Iys, o tych właśnie pisałam

Ewa123
  • gianna88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebrałam wyniki glukozy

na czczo 78
    po godzinie 158
    po dwóch godz 111

ekspertki moje drogie: na czczo i po dwóch godz ok, ale to 158 po godzinie to nie za dużo??

małaMyszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 jedz slodycze , na zdrowie ;)

Edit: zna ktos sposob na zafarbowany biustonosz ? moj ukochany i tylko jeden z dwoch ktory jeszcze pasuje , zamiast bialego stal sie rozowy. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:31

gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gienna, ja też miałam dziś krzywą cukrową i mialam tylko 2 razy pobraną krew na czczo i po 2 godzinach.. Po godzinie lekarz mi nie zlecił. Mam nadzieję, ze to było zamierzone, a nie wynik jakiegoś błędu i nie będę musiała tego powtarzać, bo było okropne.. Moje wyniki jutro dopiero

Ewa123
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serio moge? :D fajnie :D
    zobaczyłam to 158 i zgłupiałam

Ewa123 to nie błąd, czasem zlecają tylko po dwóch godzinach :) właśnie konsultowałam z koleżanką i też miała tylko tak jak Ty :)

Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ