X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    z tego co pamietam to temat fotelikow uzywanych byl szeroko omawiany na lipcowkach co sie wszystkie poklocily :D

Haha fakt od tego sie u nich zaczelo, moze to taki drazliwy temat :D

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?

Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:

http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina teraz juz wiesz ;) czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu ;)

Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
    Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa ;)
    Tak tylko mowie ;)

Matko ale mam zgage... fujjj

niecierpliwa, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?

Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:

http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14

Jasne, ze nie bedziemy ;)
    Powiem Wam, ze mi bardziej podoba sie fotelik z zestawu 3w1, ale kurde jak one maja testy robione przy takich predkosciach to ja podziekuje :/ Trudno najwyzej maxi cosi nie bedzie az tak rewelacyjnida pasowal do stelaza

małaMyszka lubi tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    karolina teraz juz wiesz ;) czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu ;)

Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
    Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa ;)
    Tak tylko mowie ;)

Matko ale mam zgage... fujjj

A ja nie mam problemu z tym, ze jest ich duzo, a nawet sie ciesze, ze jest tak popularny bo raczej badziewia by tylu ludzi nie kupowalo, tak sobie mysle, ze jakos na ta popularnosc musiala sobie firma zapracowac ;)

Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mi powiedziec czym sie rozni USG 3D od 4D?
    Mi lekarz 2x przelaczyl u 2D na 3D bezplatnie zeby buzie zobaczyc.
    4D nie oferuje u siebie. Zastanawiam sie jaka jest roznica bo pewnie w cenie widac roznice.

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.

U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkow :/

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrazenie ze maly sie ciagle obarca. Dzisiaj rano kopal na dole, w poludnie gdzies po boku a teraz podskakuje mi brzuch pod zebrami?
    Hmmm akrobata hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.

U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkow :/

Ochhh kochana, czytalam wszystkie komentarze i wierz mi nikt nie mial niczego zlego na mysli piszac o bezpieczenstwie ;) moglas to inaczej odebrac ale wg mnie zabrzmialo to jak cenna rada a nie oskarzenie o oszczedzaniu na bezpieczenstwie ;)
    My to nie lipcowki zeby od razu z nozami atakowac ;)

niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide zjesc to lasagne, mam nadzieje ze bedzie jadalne...
    Chociaz wolalabym porcje lodow zamiast obiadu...

• Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna :) Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem :) W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci :) W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Ewa123
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:
    Witam Wszystkie Ciężarówki,
    my cały czas leżymy w domku, jutro wizyta -strasznie się boje:(
    Mam pytanie do dziewczyn z passerem czy gin też wam mówił że co jakiś czas będzie go wyjmował aby go przeczyścic? W necie nic o tym nie znalazłam a mój gin o tym wspominał.

Co do wózka bebetto holand też byłam nim zainteresowana, ale szwagierka była w sklepie z wózkami gdzie były BH i ekspedientka mówiła ze jest sporo reklamacji na stelaż. Nie wiem dokładnie jaki problem.

Kurde stelaż? Cholera ciężko znaleźć jakieś info. Z drugiej strony co wybiorę jakiś wózek to co rusz słyszę, że coś jest z nim nie tak. Tak czy owak, jak go zobaczę na żywo i nadal będę zainteresowana to kupuję i tyle, bo inaczej zwariować można z tymi wózkami...

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zamawiam gotowy obiad, jestem nie do życia i nie chce mi się gotować. czekam właśnie na dostawę. bardzo zdrowo dziś się odzywiam, normalnie mogę sobie pogratulować :P Ale od czasu do czasu nic sie chyba córci nie stanie jak zje fast fooda :)

małaMyszka, Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość

Ewa123
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna :) Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem :) W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci :) W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego :)

Masz na myśli te wózki 3 w 1 co mają swoje foteliki swojej firmy, tak?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Mozecie mi powiedziec czym sie rozni USG 3D od 4D?
    Mi lekarz 2x przelaczyl u 2D na 3D bezplatnie zeby buzie zobaczyc.
    4D nie oferuje u siebie. Zastanawiam sie jaka jest roznica bo pewnie w cenie widac roznice.

http://roznice.com/technologia/roznice-miedzy-usg-3d-a-4d/

małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Ewa123 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tak Iys, o tych właśnie pisałam

Ewa123
  • gianna88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odebrałam wyniki glukozy

na czczo 78
    po godzinie 158
    po dwóch godz 111

ekspertki moje drogie: na czczo i po dwóch godz ok, ale to 158 po godzinie to nie za dużo??

małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 jedz slodycze , na zdrowie ;)

Edit: zna ktos sposob na zafarbowany biustonosz ? moj ukochany i tylko jeden z dwoch ktory jeszcze pasuje , zamiast bialego stal sie rozowy. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:31

gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Ewa123 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gienna, ja też miałam dziś krzywą cukrową i mialam tylko 2 razy pobraną krew na czczo i po 2 godzinach.. Po godzinie lekarz mi nie zlecił. Mam nadzieję, ze to było zamierzone, a nie wynik jakiegoś błędu i nie będę musiała tego powtarzać, bo było okropne.. Moje wyniki jutro dopiero

Ewa123
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    serio moge? :D fajnie :D
    zobaczyłam to 158 i zgłupiałam

Ewa123 to nie błąd, czasem zlecają tylko po dwóch godzinach :) właśnie konsultowałam z koleżanką i też miała tylko tak jak Ty :)

Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ