SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?
Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:
http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarolina teraz juz wiesz
czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu
Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa
Tak tylko mowie
Matko ale mam zgage... fujjj
niecierpliwa, gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:hehehehhe nie no my się tu nie będziemy o nic kłócić, prawda dziewczyny?
Karola, jak chcesz coś poczytać o fotelikach to na tej stronce właśnie można. Tu jest post o fotelikach używanych:
http://fotelik.info/pl/faq/index.html#faq14
Jasne, ze nie bedziemy
Powiem Wam, ze mi bardziej podoba sie fotelik z zestawu 3w1, ale kurde jak one maja testy robione przy takich predkosciach to ja podziekujeTrudno najwyzej maxi cosi nie bedzie az tak rewelacyjnida pasowal do stelaza
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:karolina teraz juz wiesz
czasem takie dyskusje sa potrzebne zeby nie popelniac niepotrzebnego bledu
Mam takie pytanie bo widze ze wiekszosc gustuje w wozkach 'dosc popularnych', nie wolicie kupic czegos czego nie ma za duzo w okolicy?
Nie wiem, jakos nie widze zeby ulica jechalo 10 tych samych wozkow. Ja lubie byc unikatowa
Tak tylko mowie
Matko ale mam zgage... fujjj
A ja nie mam problemu z tym, ze jest ich duzo, a nawet sie ciesze, ze jest tak popularny bo raczej badziewia by tylu ludzi nie kupowalo, tak sobie mysle, ze jakos na ta popularnosc musiala sobie firma zapracowac
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.
U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkowmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKkarolinaaaa wrote:No tylko troche poczulam sie jakbym byla posadzona o oszxzedzanie na bezpieczenstwie,myslalam ze tak jak i wozek tak i fotelik mozna kupic uzywany. Wozek kupujemy nowy,ale o foteliku pomyslalam zeby kupic uzywany.. no ale skoro tak to kupimy nowy.
U mnie w miescie tez jest bardzo duzo camarelo i dlatego nawet ich nie ogladam,w ogole to juz zglupialam w temacie wozkow
Ochhh kochana, czytalam wszystkie komentarze i wierz mi nikt nie mial niczego zlego na mysli piszac o bezpieczenstwiemoglas to inaczej odebrac ale wg mnie zabrzmialo to jak cenna rada a nie oskarzenie o oszczedzaniu na bezpieczenstwie
My to nie lipcowki zeby od razu z nozami atakowac
niecierpliwa, małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna
Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem
W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci
W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
euforia wrote:Witam Wszystkie Ciężarówki,
my cały czas leżymy w domku, jutro wizyta -strasznie się boje:(
Mam pytanie do dziewczyn z passerem czy gin też wam mówił że co jakiś czas będzie go wyjmował aby go przeczyścic? W necie nic o tym nie znalazłam a mój gin o tym wspominał.
Co do wózka bebetto holand też byłam nim zainteresowana, ale szwagierka była w sklepie z wózkami gdzie były BH i ekspedientka mówiła ze jest sporo reklamacji na stelaż. Nie wiem dokładnie jaki problem.
Kurde stelaż? Cholera ciężko znaleźć jakieś info. Z drugiej strony co wybiorę jakiś wózek to co rusz słyszę, że coś jest z nim nie tak. Tak czy owak, jak go zobaczę na żywo i nadal będę zainteresowana to kupuję i tyle, bo inaczej zwariować można z tymi wózkami...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja dziś zamawiam gotowy obiad, jestem nie do życia i nie chce mi się gotować. czekam właśnie na dostawę. bardzo zdrowo dziś się odzywiam, normalnie mogę sobie pogratulować
Ale od czasu do czasu nic sie chyba córci nie stanie jak zje fast fooda
małaMyszka, Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Ewa123 wrote:Karolina, ja też nie wiedziałam do niedawna
Jakiś miesiąc temu sporo na ten temat czytałam i dlatego świadoma już jestem
W końcu skąd mamy wiedzieć skoro duża część z nas nie ma dzieci
W ogóle tak a propo fotelików i bezpieczeństwa to też slyszałam, że te wózki 3 w 1 nie nadają się absolutnie jako foteliki, że tego mozna co najwyżej jako nosidła używać..Ale wojego konretnego modelu fotelika nie mamy jeszcze wybranego
Masz na myśli te wózki 3 w 1 co mają swoje foteliki swojej firmy, tak?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Mozecie mi powiedziec czym sie rozni USG 3D od 4D?
Mi lekarz 2x przelaczyl u 2D na 3D bezplatnie zeby buzie zobaczyc.
4D nie oferuje u siebie. Zastanawiam sie jaka jest roznica bo pewnie w cenie widac roznice.
http://roznice.com/technologia/roznice-miedzy-usg-3d-a-4d/małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
gianna88 jedz slodycze , na zdrowie
Edit: zna ktos sposob na zafarbowany biustonosz ? moj ukochany i tylko jeden z dwoch ktory jeszcze pasuje , zamiast bialego stal sie rozowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:31
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gienna, ja też miałam dziś krzywą cukrową i mialam tylko 2 razy pobraną krew na czczo i po 2 godzinach.. Po godzinie lekarz mi nie zlecił. Mam nadzieję, ze to było zamierzone, a nie wynik jakiegoś błędu i nie będę musiała tego powtarzać, bo było okropne.. Moje wyniki jutro dopiero
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123