SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczytałam trochę i ibupromem żel mogę posmarować. W III trymestrze noc już nie można, tzn. są przeciwwskazania. Nie będę smarować 3-4 razy dziennie tak jak jest tylko max 2 i jak nie pomoże to ją odgryzę...
mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Ja jestem w posiadaniu Navibota Silencio Samsunga, którego wygrałam w jakimś konkursie kilka lat temu i też nie jetem zadowolona. Słabo zbiera (bo do kącików się nie dostaje), przed odkurzaniem trzeba pozbierać trochę rzeczy z podłóg (głównie kabli od ładowarek, przedłużaczy), bo sie cholerstwo wkręca i wyje i trzeba go odkręcać
ach... szybciej idzie klasycznym odkurzaczem
a ten sobie leży w kącie
ale jak któraś ma duże przestrzenie to jest to jakieś wsparcie
Ja myślałam o robocie odkurzającym w tej kategorii, że on będzie codziennie mi odkurzał sierść kota z podłogi, a ja raz na tydzień normalne odkurzanie.małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:http://allegro.pl/maciejka-0554a-06-00-1-rozm-38-meritum-polbuty-i5302383166.html
czy te
http://allegro.pl/balerinki-maciejka-0554a-04-r-38-lizuraj-pl-i5235901106.html
Nie moge sie zdecydować...
Mi się te drugie bardziej podobają
http://allegro.pl/balerinki-maciejka-0554a-04-r-38-lizuraj-pl-i5235901106.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Poczytałam trochę i ibupromem żel mogę posmarować. W III trymestrze noc już nie można, tzn. są przeciwwskazania. Nie będę smarować 3-4 razy dziennie tak jak jest tylko max 2 i jak nie pomoże to ją odgryzę...
Nie odgryzaj jej, jeszcze w przyszłości może Ci się przydaćmałaMyszka, Cassie, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
5ylwia - daj znać co Ci powiedzieli w ZUSie z ta premią. Mi też się wydaje, że dostałam za mało kasy.
gianna88 - u nas też chyba będzie Tomek.
małaMyszka - może płyknij po prostu paracetamol?małaMyszka, gianna88 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kkarolinaaaa wrote:Ja mam wąską stope wiec nawet jak mi puchnie to nie zdarza mi się zeby buty były ciasne
a baleriny musze kupic, mam jedne juz takie rozchodzone, wygodne meeega i na codzien bede je nosic,ale potrzebuje balerin w lepszym stanie, które beda pasować do jakiejś łądniej sukieneczki
A maciejka to dla mnie najlepsze baleriny jakie istnieją !szkoda, że maciejka nie produkuje na takie wielkie stopy jak moje
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
mamasia wrote:Piękne te miętowe
szkoda, że maciejka nie produkuje na takie wielkie stopy jak moje
A jaki masz rozmiar ?
Kupiłam te miętowe juzStwierdziłam że wezme miętowe bo 30zł taniej a i ładniej beda wygladac przy opalonej stopie
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My jz po wizycie. Pessar przelozony na za 3 tyvodne. Zle wyniki - ciagle stan zapalny.
Skaczace cisnienie obserwujemy 3x dziennie.
Kolatanie serca i dusznosci konsultujemy z kardiologiem. Ktory musi wyrazic pisemna zgode na porod sn.
Jesli bedzie cos nie tak cc w polowie lipca.
Moje dziecko ewidentnie chce wstrzelic sie miedzy moje a Lukasza urodziny....
Niecierpliwa pani dr nie ma od 23.05 pisze na wszelki wypadek.
Za chwile na SR ...tysiac mhsli na minute mam z tym naszym dzieciaczkiemmałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość