SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga my nie lekarze ale podaj konkretne wyniki to może któraś z nas ma podobne to powie Ci co jest grane.
Niecierpliwa z tym hotelem to tak. Jak kupiłam wycieczkę to kilka dni po dostaje telefon że hotel który zarezerwowałam otwiera się nie 26.04 ale 30.04 i że mam opcje albo zmieniam termin, albo od 26-30 w innym hotelu na tych samych warunkach a reszta pobytu w tym konkretnym albo cały pobyt w hotelu na tych samych warunkach bez przeprowadzek i też 5*. No to oczywiście wybrałam tą opcję że cały pobyt w innym hotelu na całość. Po przylocie do hotelu w recepcji informują nas że nie możemy zostać do 3.05 tylko musimy 30.04 przenieść się do hotelu z pierwotnej rezerwacji (te dwa hotele to sieć) no i wkurw, że mamy się przeprowadzać w połowie wyjazdu, tak się nie robi. Po to wcześniej dokonuje wyboru i planuje wyjazd i każdy dzień żeby nie bylo niespodzianek a oni nam takie coś... Mało tego dostaliśmy pokój o 15 a od 12 byliśmy w hotelu i tak się krzątaliśmy...Z basenu nad nami ciekła nam woda na taras, jak wiało to okna chodziły tak jakby miały wylecieć, prądu nie było kiedyś pół dnia.. no padaka a niby 5* więc zrobiliśmy aferę że oni zachowali się bardzo nie wporzo ża najpierw zapychają nami dziurę a jak już mają rezerwację to mamy sie wyprowadzać..no i postraszyliśmy sądem itp...wynegocjowaliśmy w ramach rekompensaty auto na kilka dni i apartamenty w nowym hotelu (tzn nie nowym tylko tym który miał być od początku ale otworzył się dopiero dziś). Plus taki że zaoszczędziliśmy 500 zł bo tyle wyniósłby samochód do wynajęcia. No ale ten obecny hotel jest rewelacyjny!
Tu parę fotek
Cassie, rybka1988, Kkarolinaaaa, Pulpecja, Aga89, Y, gianna88, kasiuleek, 5ylwia, mamasia, Weridiana, niecierpliwa, KasiaeN., aaaaga, Maniuś, 0na88, futuremama, Katarka, Martucha86, małaMyszka, Paula_071, Neyla, bosa, zabka11, Pati Belgia, psioszka11, witaminkab, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie też to znam ostatnio kupilam ta sama farbe co zwykle, oczywiscie ruda i co? Po 20 munutach wyszly mi czerwone wlosy! Brrr co sie nameczylam zeby cos z tego wyszlo. No tak hormony swoje robia
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja tez lepiej sie jakos czuje w obcislych rzeczach. W tych szerszych wyglądam jak wielka baba.
mamasia, tak to jest z duzymi rozmiarami. Ja nie mam duzej (38-39) za to szeroką i z wysokim podbiciem, tez wiecznie problem z dopasowaniem. Z obawą też patrze na moją córkę, ma osiem lat i nosi juz 35.
Na razie dziewczyny, do jutra. Jak bedxie pogoda to wybieramy sie na grilla do znajomych. Pewnie i tak z doskoku będę czytać. Miłych majówekCassie, małaMyszka, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
Magda super zdjęcia i brzucho ze cho cho
i widze ze maz tez chudzielec jak moj
-
nick nieaktualnyrybka1988 wrote:Cassie też to znam ostatnio kupilam ta sama farbe co zwykle, oczywiscie ruda i co? Po 20 munutach wyszly mi czerwone wlosy! Brrr co sie nameczylam zeby cos z tego wyszlo. No tak hormony swoje robia
Wiesz ja jestem naturalny jasny rudzielec i zazwczaj w zasadzie zawsze tak bylo ze wystarczal Syoss 9.5 rozjasniajacy 2 odcienie i po pol godziny byly sliczny jasny blond jak pozostale moje wlosy a zeby odrost wyszedl bardziej rudy niz moj naturalny to normalne nie jest
Ach te hormonymałaMyszka, rybka1988, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga89 wrote:Paula pomyliło mi się hemoglobina jest ok a erytrocytow mam za mało!
Lys dopisałam juz normy w poście z wynikami
Aga neutrocyty i leukocyty są podwyższone nieznacznie i generalnie w ciąży jest to jak najbardziej normalne. Tak samo spadek erytrocytów też jest typowy dla ciąży. Hematokryt jest obniżony nieznacznie i też jest to normalne, dopóki spadek nie wynosi 5% i więcej. Oczywiście to tak generalnie, żebyś się nie martwiła na zapas, a wyniki i tak musisz pokazać lekarzowi na najbliższej wizycie.Weridiana, Aga89, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:hehe,i u nas jedna ściana na niebiesko i niebieski dywan zanim dopuściliśmy do siebie myśl o powiększeniu rodziny i będzie synuś
tylko mamy taką naklejkę kwiata niebieskiego, ale na płatkach dorysujemy mu małego księcia albo Piotrusia Pana by było bardziej "chłopacko" jak to mówi bratanek mojego P.
i powinno być git, a jak nie będzie to się zdemontuje i pomaluje jedną ścianę
My malowaliśmy niecałe dwa lata temu i szczerze mówiąc nie myślałam wtedy o pokoiku dla dziecka;/ Był to taki ,,pokój gościnny'' więc postanowiłam bez większego namysłu pomalować go na dwa odcienie fioletu. Coś jak nasze kolorki na forum. I teraz cały czas się zastanawiam jak zrobić z tego chłopięcy pokój???;p Męża niestety nie dam rady namówić na przemalowanie;/małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Magd wrote:je też zapominam o wszystkim, mam coś zamówić na allegro, siadam i nie wiem co to było,gotuje to albo przesole albo na odwrót, jedyne chyba o czym pamiętam to data wizyty u ginekologa:)
A ja dzisiaj musiałam dzwonić do rejestracji:P
Mimo przekonań męża i zapisu w kalendarzu że umówiłam się na badanie 4d 4.05 przekonana byłam ze na 5.05
-
kasiuleek wrote:My malowaliśmy niecałe dwa lata temu i szczerze mówiąc nie myślałam wtedy o pokoiku dla dziecka;/ Był to taki ,,pokój gościnny'' więc postanowiłam bez większego namysłu pomalować go na dwa odcienie fioletu. Coś jak nasze kolorki na forum. I teraz cały czas się zastanawiam jak zrobić z tego chłopięcy pokój???;p Męża niestety nie dam rady namówić na przemalowanie;/
a może w takim razie jakieś naklejki na ścianę z motywami "chłopięcymi"
http://allegro.pl/naklejki-dla-dzieci-dziecka-na-sciane-scienne-100-i5058137895.html
http://allegro.pl/naklejki-scienne-imiona-chlopiec-imie-dziecka-i5045654169.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 23:22
kasiuleek, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Co do imion to jeszcze nie zdecydowaliśmy. Jak na razie jest Wojtuś
Tomka i Oliwiera mamy już w bliskiej rodzinie, więc odpada a też bardzo mi się podobają
Miru a szyjka dalej się skraca czy na razie nie? Trzymam za Was kciuki!
Laura- mój lekarz zawsze powtarza, że po chorobie trzeba odczekać ok tygodnia.
Karolina- co do sukienek tez mam ten problem. 23.05 idziemy na wesele, wiec nie mam pojęcia w czym się tam wybioręMam nadzieję, ze brzuszek jeszcze podrośnie i wybiorę coś eleganckiego;) Tylko problem gdzie? W ciemno strach zamówić a sklepów z odzieżą ciążową mało.
Magda- zdjęcia cudne:)
lys- dziekuje bardzo:) Jutro na spokojnie zobaczę. Ale pomysł fajny:P
Mama dzisiaj zrobiła szybkie ciasto z kaszką manną- niezapomniany smak dzieciństwa;)
Dzisiaj mam taki apetyt, że nawet o tej godz zjadłabym tą zupkę chińską, ale dla naszego zdrowia chyba pójdę spać. Dobranoc:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 23:54
Weridiana, Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Ja tez lepiej sie jakos czuje w obcislych rzeczach. W tych szerszych wyglądam jak wielka baba.
mamasia, tak to jest z duzymi rozmiarami. Ja nie mam duzej (38-39) za to szeroką i z wysokim podbiciem, tez wiecznie problem z dopasowaniem. Z obawą też patrze na moją córkę, ma osiem lat i nosi juz 35.
Na razie dziewczyny, do jutra. Jak bedxie pogoda to wybieramy sie na grilla do znajomych. Pewnie i tak z doskoku będę czytać. Miłych majówekśmiejemy się, że chyba czyha na jakieś moje buty
Pulpecja, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość