X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Miru Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakas masakra :) na szczescie w szpitalu gdzie chcemy rodzic wiekszosc lekarzy jes dobrych :)

euforia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia az sie włos jeży :-( bede trzymac kciuki i wspierac w myslach jak tylko potrafie. Niunia na pewno szybciutko podrosnie i niepredko wyjdzie!

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miru wrote:
    Jakas masakra :) na szczescie w szpitalu gdzie chcemy rodzic wiekszosc lekarzy jes dobrych :)

I tym sie bede pocieszac ;)

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wam
    Euforia trzymaj sie dzielnie
    My w planach mamy jutro malego grilla u tesciow i nic wiecej wiec blogie lenistwo z czego sie ciesze bo moj ostatnio zalatany
    Milego kolezanki

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:
    Czesc Dziewczyny, pewnie wszystkie na majowkach i tu nie zagladacie. Ja od srody w szpitalu, bo niestety szyjka skrocila sie calkowicie, rozwarcie duze, pecherz plodowy w pochwie. Pozostaje mi lezec i modlic sie o to by dzieciatko jak najszybciej roslo. W srode wazylo dopiero 750 g ale dostalam m.in sterydy na rozwoj pluc malucha wiec mam nadzieje ze w szybkim czasie podrosnie chociaz do kg. Trzymajcie za nas kciuki by synek jak najdluzej pozostal we mnie.
    euforia jestesmy z Toba....trzymaj sie kochana...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia trzymaj się dzielnie. Wszystko musi być dobrze. Trzymam kciuki.

201508091565.png
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia trzymam kciuki, będzie dobrze, musi być.

lb17w98.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj madra baba - zamiast wziac witaminy ciazowe przed snem zazylam drugi raz lek na tarczyce ... z racji tego dzis sobie na czczco odpuscilam, nie wiem gdzie ja mam glowe.

Jade dzis z mezem do moich rodzicow na obiad , maja byc tez moi tesciowie moja siostra oraz brat meza , podobno moja mama jakis tort zamowila - cos mi tu smierdzi ze chca rocznice naszego slubu swietowac ( 3 Maj) - a nie ukrywam ze wolalabym po prostu zjesc obiad a rocznice zeby zostawili nam samym do swietowania w samotnosci :). Choc doceniam gest.

lys, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny

Euforia kochana trzymam kciuki zeby malenstwo posiedzialo w brzuszku jak najdluzej! Lez lez lez! Myslami jestem z Toba!

Jak juz mowa o stopach, moja bratanica ma noge 40 i uwaga 11lat, wzrostem jest taka jak ja 168cm.

Nocka okropna... o 23 poszlam spac i do 4 rano z boku na bok... potem zasnelam i obudzialam sie cos po 9.

Milego dnia i udanej majoweczki

Ofka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie brzuchatki i idę Was nadrobić :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Czesc dziewczyny

Euforia kochana trzymam kciuki zeby malenstwo posiedzialo w brzuszku jak najdluzej! Lez lez lez! Myslami jestem z Toba!

Jak juz mowa o stopach, moja bratanica ma noge 40 i uwaga 11lat, wzrostem jest taka jak ja 168cm.

Nocka okropna... o 23 poszlam spac i do 4 rano z boku na bok... potem zasnelam i obudzialam sie cos po 9.

Milego dnia i udanej majoweczki
    Ja to samo, od drugiej do piatej zero spania...podroz znioslam dobrze, te adaptery do pasow sa super, wiecie co bylo najgorsze? Ze cala droge widzialam swoj gruby pysk w lusterku...zaraz idziemy na molo, potem muzeum figur woskowych i planetarium. Zimno ale wazne ze nie pada...

tb73i09k881y3sjt.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:
    Czesc Dziewczyny, pewnie wszystkie na majowkach i tu nie zagladacie. Ja od srody w szpitalu, bo niestety szyjka skrocila sie calkowicie, rozwarcie duze, pecherz plodowy w pochwie. Pozostaje mi lezec i modlic sie o to by dzieciatko jak najszybciej roslo. W srode wazylo dopiero 750 g ale dostalam m.in sterydy na rozwoj pluc malucha wiec mam nadzieje ze w szybkim czasie podrosnie chociaz do kg. Trzymajcie za nas kciuki by synek jak najdluzej pozostal we mnie.
    Trzymamy kciuki!

bzkxskf.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Dzięki :) super pomysł może być problem z realizacją bo to obrzydliwy typ ale zawsze warto spróbować ;-)
    Wczoraj się już nie odzywalam bo mieliśmy gości :) koleżanka w 23 tygodniu ciąży więc miałyśmy o czym gadać ;-) przez kilka godzin na tapecie porody, dzieci itp. Tak się zagadałyśmy, że nie zauważyliśmy, że nasi mężowie jakoś szybko weszli w stan upojenia :)
    Na majówkę nigdzie nie jedziemy dzisiaj urodziny Maćka mamy, w sobotę mojej, a w niedzielę komunia więc cały weekend imprezowo ;-)
    Slonecznego wypoczynku życzę :-*

Zawsze można powiedzieć, że zaświadczenie potrzebne do banku. Z resztą wcale się nie musisz tłumaczyć, bo to ich obowiązek wystawić zaświadczenie ;)

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    euforia wrote:

Euforia trzymaj się tam dzielnie, leż i odpoczywaj i oby dzidzia jak najdłużej siedziała w brzuszku!

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i my :) jesteśmy u szwagra,pierw mężczyźni coś tam maja do zrobienia w ogrodzie,a później grillowanie. Byliśmy z teściowa i dzieciakami na spacerze,ale deszcz nas sploszyl i zaraz będziemy grać W planszówki,jutro pakowanie,w niedzielę do Warszawy,a w poniedziałek już Rzym :-)

lys, Katarka, Cassie, Pati Belgia, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071, bosa lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Euforia trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo. Oby jak najdłużej był w brzuszku...

Ja zrobiłam juz obchod ogródka, szklarni, zerwałam sobie zieleninę i ugotowałam rosołek. Przygotowałem tez wszystko na drugie danie i uciekłam ciasto z truskawkami :-) ale za to kręgosłup mnie boli piekielnie... Pozycji znaleźć sobie nie mogę... Powiedzcie dziewczyny, czy Wy tez macie juz problemy z kręgosłupem? I czy jest Wam coraz ciężej fizycznie? Nie wiem czy to wynik, ze to moja ciaza czy to, ze juz mam 30 lat...

małaMyszka, mamasia, euforia, bosa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 26 tygodniu:-)

U nas niestety pada. Za jakąś godzinę może się uda wyjść na spacer. Trudno... Mokro, ale zawinę nogę w bandaż i na chwilkę chociaż.

Jutro za to ma być słoneczko i nie wiem czy coś mnie powstrzyma...

Grillowanie to nasz weekendowy cel. Dzisiaj na obiadek teściowa zrobiła naleśniki z twarogiem... Teraz wszyscy sobie siedzimy i odpoczywamy.

Teściu trochę nadpobudliwy i powoli zaczyna mnie irytować. Wymyślił właśnie, że kupi małą perkusję dla Sebastiana albo organy... Też ma pomysły...

Maniuś, Cassie, Pati Belgia, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych majówek...

bosa lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My majujemy w domku. Dlugi weekend zleci a ja w glowie mam ciagle ze to sobota. I nastroj podly jakis.

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie odnosnie poscieli jaki rozmiar kupujecie do lozeczka 120×60???

‹‹ 900 901 902 903 904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ