SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Euforia az sie włos jeży
bede trzymac kciuki i wspierac w myslach jak tylko potrafie. Niunia na pewno szybciutko podrosnie i niepredko wyjdzie!
euforia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Czesc wam
Euforia trzymaj sie dzielnie
My w planach mamy jutro malego grilla u tesciow i nic wiecej wiec blogie lenistwo z czego sie ciesze bo moj ostatnio zalatany
Milego kolezankieuforia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:Czesc Dziewczyny, pewnie wszystkie na majowkach i tu nie zagladacie. Ja od srody w szpitalu, bo niestety szyjka skrocila sie calkowicie, rozwarcie duze, pecherz plodowy w pochwie. Pozostaje mi lezec i modlic sie o to by dzieciatko jak najszybciej roslo. W srode wazylo dopiero 750 g ale dostalam m.in sterydy na rozwoj pluc malucha wiec mam nadzieje ze w szybkim czasie podrosnie chociaz do kg. Trzymajcie za nas kciuki by synek jak najdluzej pozostal we mnie.
-
a ja wczoraj madra baba - zamiast wziac witaminy ciazowe przed snem zazylam drugi raz lek na tarczyce ... z racji tego dzis sobie na czczco odpuscilam, nie wiem gdzie ja mam glowe.
Jade dzis z mezem do moich rodzicow na obiad , maja byc tez moi tesciowie moja siostra oraz brat meza , podobno moja mama jakis tort zamowila - cos mi tu smierdzi ze chca rocznice naszego slubu swietowac ( 3 Maj) - a nie ukrywam ze wolalabym po prostu zjesc obiad a rocznice zeby zostawili nam samym do swietowania w samotnosci. Choc doceniam gest.
lys, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Euforia kochana trzymam kciuki zeby malenstwo posiedzialo w brzuszku jak najdluzej! Lez lez lez! Myslami jestem z Toba!
Jak juz mowa o stopach, moja bratanica ma noge 40 i uwaga 11lat, wzrostem jest taka jak ja 168cm.
Nocka okropna... o 23 poszlam spac i do 4 rano z boku na bok... potem zasnelam i obudzialam sie cos po 9.
Milego dnia i udanej majoweczkiOfka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Cassie wrote:Czesc dziewczyny
Euforia kochana trzymam kciuki zeby malenstwo posiedzialo w brzuszku jak najdluzej! Lez lez lez! Myslami jestem z Toba!
Jak juz mowa o stopach, moja bratanica ma noge 40 i uwaga 11lat, wzrostem jest taka jak ja 168cm.
Nocka okropna... o 23 poszlam spac i do 4 rano z boku na bok... potem zasnelam i obudzialam sie cos po 9.
Milego dnia i udanej majoweczkimałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
euforia wrote:Czesc Dziewczyny, pewnie wszystkie na majowkach i tu nie zagladacie. Ja od srody w szpitalu, bo niestety szyjka skrocila sie calkowicie, rozwarcie duze, pecherz plodowy w pochwie. Pozostaje mi lezec i modlic sie o to by dzieciatko jak najszybciej roslo. W srode wazylo dopiero 750 g ale dostalam m.in sterydy na rozwoj pluc malucha wiec mam nadzieje ze w szybkim czasie podrosnie chociaz do kg. Trzymajcie za nas kciuki by synek jak najdluzej pozostal we mnie.
-
5ylwia wrote:Dzięki
super pomysł może być problem z realizacją bo to obrzydliwy typ ale zawsze warto spróbować
Wczoraj się już nie odzywalam bo mieliśmy gościkoleżanka w 23 tygodniu ciąży więc miałyśmy o czym gadać
przez kilka godzin na tapecie porody, dzieci itp. Tak się zagadałyśmy, że nie zauważyliśmy, że nasi mężowie jakoś szybko weszli w stan upojenia
Na majówkę nigdzie nie jedziemy dzisiaj urodziny Maćka mamy, w sobotę mojej, a w niedzielę komunia więc cały weekend imprezowo
Slonecznego wypoczynku życzę :-*
Zawsze można powiedzieć, że zaświadczenie potrzebne do banku. Z resztą wcale się nie musisz tłumaczyć, bo to ich obowiązek wystawić zaświadczeniemałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Euforia trzymaj się tam dzielnie, leż i odpoczywaj i oby dzidzia jak najdłużej siedziała w brzuszku!euforia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy i my
jesteśmy u szwagra,pierw mężczyźni coś tam maja do zrobienia w ogrodzie,a później grillowanie. Byliśmy z teściowa i dzieciakami na spacerze,ale deszcz nas sploszyl i zaraz będziemy grać W planszówki,jutro pakowanie,w niedzielę do Warszawy,a w poniedziałek już Rzym
lys, Katarka, Cassie, Pati Belgia, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071, bosa lubią tę wiadomość
-
Euforia trzymam mocno kciuki za Ciebie i maleństwo. Oby jak najdłużej był w brzuszku...
Ja zrobiłam juz obchod ogródka, szklarni, zerwałam sobie zieleninę i ugotowałam rosołek. Przygotowałem tez wszystko na drugie danie i uciekłam ciasto z truskawkamiale za to kręgosłup mnie boli piekielnie... Pozycji znaleźć sobie nie mogę... Powiedzcie dziewczyny, czy Wy tez macie juz problemy z kręgosłupem? I czy jest Wam coraz ciężej fizycznie? Nie wiem czy to wynik, ze to moja ciaza czy to, ze juz mam 30 lat...
małaMyszka, mamasia, euforia, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 26 tygodniu:-)
U nas niestety pada. Za jakąś godzinę może się uda wyjść na spacer. Trudno... Mokro, ale zawinę nogę w bandaż i na chwilkę chociaż.
Jutro za to ma być słoneczko i nie wiem czy coś mnie powstrzyma...
Grillowanie to nasz weekendowy cel. Dzisiaj na obiadek teściowa zrobiła naleśniki z twarogiem... Teraz wszyscy sobie siedzimy i odpoczywamy.
Teściu trochę nadpobudliwy i powoli zaczyna mnie irytować. Wymyślił właśnie, że kupi małą perkusję dla Sebastiana albo organy... Też ma pomysły...
Maniuś, Cassie, Pati Belgia, mamasia, bosa lubią tę wiadomość
-
My majujemy w domku. Dlugi weekend zleci a ja w glowie mam ciagle ze to sobota. I nastroj podly jakis.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość