SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:http://allegro.pl/mamo-tato-14cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5195358223.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=6643
Ja kupuje ten komplet a tam jest 120x90
Jutro postaram się wrzucić zdjęcie pościeli i ochraniacza które zamówiłam:)
Zapłaciłam ok 105 zł, ale jestem mega zadowolona!
Mam rozłożone ją w łóżeczku i nie pozwalam mężowi jeszcze tego chować- musze sie troche napatrzec:)
Na allegro znalazłam Panią, u której mogłam sobie zaprojektować pościel ;p
Poduszki bardzoo mi się spodobały jak kiedyś wstawiłaś tu link. Wydawało mi się jednak (może niesłusznie) ze zajmują dużo miejsca.
Postanowiłam wiec zamówić taki przeszyty ochraniacz, który wygląda jak te poduszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 22:45
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy Wam serdecznie za wsparcie. Ogolnie sytuacja nie jest ciekawa, tak na prawde liczy sie kazdy dzien. Ja mam ogromne nadzieje ze chociaz dwa tygodnie zostanie we mnie. Od srody nikt mnie nie badal, bo kazde badanie moze sie zle skonczyc. Mam nakaz lezenia, nawet toaleta niestety jest zakazana wiec jestem przykuta do lozka, no ale czego nie robi sie dla dziecka.
lys, małaMyszka, bosa, Weridiana, magda sz, Pati Belgia, 0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Euforia aż dostałam gęsiej skórki, niech synek posiedzi jak najdłużej! Będę się modlić o to. Niecierpliwek ten Twój synuś
Lekarze mówią jaka szansa jest żeby jeszcze z kilka tyg przetrzymać? Informuj nas na bieżąco, myślę że teraz każda z nas będzie częściej wchodzić na belly czyhając na info od Ciebie.
Cieszę się że reszta szyjek się nie skracanich posiedzą te nasze dzieci do wakacji przynajmniej. Maja dziś nie dała mi spać od 5:20, w sumie to na zawołanie obudziłam się i zdałam sprawę że nie mnie kopie a to jej stała pora no i się zaczęło na wszystkie strony.
W ogóle się trochę przestraszyłam bo od kilku dni mam czarną kupkę... wiem że to głupi temat ale oczywiście panika że krwawienie mam z żołądka itp. ale naczytałam się w necie że to przez suplementację żelazem. I fakt biorę od soboty a od wtorku taki kolor...Brzuch mnie nie boli ani nie goni mnie ale jak już siądę na tronik to właśnie na czarno. Któraś z Was też tak ma od tego żelaza?
Wiecie co nigdy więcej nie jadę na wakacje jeszcze z kimś, nie chodzi o teściów nawet ale takie przebywanie ze sobą na dłużą metę z kimś innym doprowadza do szału, czy jakiś śmiech czy narzekanie...Teściowa wszystkim się podnieca że o ale super, ale fajnie, oo aleee alee, teść marudzi to nie to nie itp.. już nie mogę ich słuchać. Właśnie po raz kolejny wygarnęłam mężowi że ostatni raz takie wakacje, że mógłby pokazać jakim jest mężczyzną i zorganizować coś tylko dla nas, czy jakaś kolacja, czy jakiś spacer. Bez udziału rodziców..
Ja tak miałam i to chyba z 3 tygodnie. Nawet teraz czasami mi się zdarzy. Zielona czasem czarna( sorki za szczegóły). Lekarz też powiedział ze pewnie od żelaza. A może coś tam zjadłaś co mogłoby na to wpłynąć?
Co do teściów to święta racja co za dużo to nie zdrowo. Kiedyś pojechaliśmy na tydzień do Zakopanego z rodzicami i teściami. Było fajnie bo dużo spacerowali sami i dawali nam trochę swobody;)małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Euforia wspolczuje ogromnie
trzymam kciuki za conajmniej miesiac. Badz dobrej mysli i nie daj sie. Przeciez musi byc dobrze!
małaMyszka, bosa, euforia lubią tę wiadomość
-
Ratunku!!! Trwa dyskusja na temat wózka! No zesz ku*** próbują mnie namówić na klasyka/retro w kołami 40 cm średnicy! Tłumaczę, że taki 18-19 kg wózek nie jest dla mnie i że sam nie jeździ tylko trzeba go pchać.
bosa, Neyla lubią tę wiadomość
-
Euforia trzymam kciuki za Ciebie i dzieciatko &&& badz dobrej mysli,jestes pod dobra opieka...malutki trzymaj sie jeszcze mocno mamusi
A my zlozylismy mebelkijest juz cudownie,jeszcze tylko pare drobiazgow i pokoik bedzie gotowy
niedlugo moge zaczac prac ciuszki
Dobranoc sisterslys, bosa, Neyla, Weridiana, małaMyszka, Aga89, euforia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ratunku!!! Trwa dyskusja na temat wózka! No zesz ku*** próbują mnie namówić na klasyka/retro w kołami 40 cm średnicy! Tłumaczę, że taki 18-19 kg wózek nie jest dla mnie i że sam nie jeździ tylko trzeba go pchać.
Nie daj się myszka. Mi te wózki "retro" w ogóle się nie podobają i jak ktoś by mi próbował wmówić kupno takiego wózka to mogłoby się źle dla niego skończyćbosa, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Magda super fotkinawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej Krety
a swoja drogą to odważna jesteś, ja bym nie wytrzymała 7 dni z teściami
Euforia trzymam za Ciebie i dzidziusia mocno kciukiNa pewno wszystko będzie dobrze!
My 2 lata temu kupiliśmy pościel, 2 cienkie kocyki,1 gruby,rożek usztywniany i śpiworek. Przez pierwsze 6mcy córka spała w śpiworku a potem pościel. Kocyki do wózka
Udanego weekendumałaMyszka, euforia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyDobranoc!
Podczytala i idzie spac. Grill udany, bylo super
Malamyszka w zyciu bym wozka w stylu retro nie kupila....
Magda za wakacje z tesciami nie pojechalabym nawet gdyby ktos mi za to extra doplacil.
Czarne kupy od zelaza sa normalne.
Euforia myslami jestem z Wami.małaMyszka, euforia, bosa lubią tę wiadomość
-
Euforia dacie rade:) Twoj synus to kawalel chlopa ale oby jak najdluzej.
Boze dzis wieczorem musze sie pakowac bo jutro wracamy do pl..bede tesknic za widokami i pogoda bo budza mnie promienie slonca, z okna mam widok na morze i skaly a w wawie na boisko podstawowki.. dobrze ze chociaz duzo drzew i zaslaniaja mi je.
Tescie jak tescie ale chodzi mi w ogole o wyjazd wieksza paczka, pierwszy raz na takim wyjezdzie jestesmy ze z kims jeszcze. Podejrzewam ze znajomych tez bym miala dosc po duzszym czasie. We dwojke to zawsze bardziej intymnie.małaMyszka, Pulpecja, euforia, bosa lubią tę wiadomość
-
Witam w piękny i cudowny dzień! To sobota czy niedziela jest? Ehh nieważne... Właśnie wciągnęłam śniadanko i uwaga... zrobiłam sobie pierwszą od 151 dni kawę z mlekiem...jestem ciekawa jak mały zareaguje na kofeinę.
Lys jeszcze wczoraj przed snem zapytałam męża o co mu chodzi z tymi wózkami?
Już dawno się tak nie zdenerwowałam. Powiedziałam mu, że ma sobie kupić takiego kloca jak mu się podoba, bo ładnie wg niego wygląda i jest praktyczniejszy, a ja kupie taki jaki będzie wygodny i dla małego i dla mnie! W końcu to ja będę przez co najmniej 12-14 godz sama z dzieckiem i to mi musi być wygodnie, żeby go znieść, wnieść, prowadzić itp.
magda sz, Pati Belgia, Pulpecja, Cassie, lys, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Tesciowa chyba slyszala jak wczoraj opierdalalam meza ze mam dosc lazenia wszedzie razem bo jakas na kolacji dziwna byla heheh no i dobrze, skoro aluzji nie rozumiala, maz nie stanl w tej kwestii na wysokosci zadania to sprawa zalatwiona. Teraz wiem ze predko na obiadek nie pojdziemy i chwala Bogu
0na88, małaMyszka, Aga89, Pulpecja, Cassie, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Dzis mamy ostatni pokoj do'malowania, zaraz przyjezdza tesc i beda z mezem dzialac. Mam nadzieje, ze pojdzie im w miare szybko bo musimy z mezem podjechac na wieksze zakupy bo po powrocie lodowka swieci pustkami.
Obiadek mam prawie gotowy tylko miesko do piekarniaka i ziemniaczki obrac
Magda.Sz ja tez Cie podziwiam, pomimo ze z tesciami mam super kontakt i sie bardzo lubimy w zyciu bym sie nie zdecydowala na wyjazd z nimi, a co do znajomych przez wiele lat jezdzilismy w 4 na wakacje nie bylo zle, ale jednak najbardziej lubie jezdzic we dwojke. Jednak kazdy ma inny rytm dnia, o innej porze jada posilki i chce robic cos innego wiec czasem trudno wypracowac kompromisOd 2 lat jezdzimy sami i wychodzi nam to na zdrowie, juz nie moge doczekac sie pierwszego wyjazdu w 3
małaMyszka, magda sz, Pulpecja, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki:-)
Kurczę jak pospać by sobie mozna było to akurat zawsze człowiek budzi sie wcześnie rano...ehhh...
Mała myszka nie daj sie namówić na ciężki wozek, to jest tak jak powiedziałaś mężowi, to ty bedzie go pchała, znosiła i wnosila.
Euforia trzymam kciuki!!! Bądź silna. Dasz radę.
Magda miłego powrotu do rzeczywistości. My zawsze jak wracaliśmy z wakacji to kilkudniowa depresja nas łapała...
Miłego dnia sierpnioweczkimałaMyszka, Pulpecja, euforia, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
witam!!!
Euforia ale się wystraszyłam jak przeczytałam o Tobie!! leż kochana i "zaciskaj nogi". Wierze że wszystko będzie dobrze!! Jak byłam w szpitalu też były dziewczyny z rozwarciem i skurczami ( co prawda w ok 30 tyg) ale opanowali sytuacje. I nawet później wypisali dziewczyny do domu. Ty o domu teraz nie myśl, tylko odpoczywaj żeby maluch jeszcze posiedział w brzuszku ! Jestem z Tobą
A my mamy gości , wiec nawet nie mam czasu zaglądać. Wczoraj był grilek. Co prawda bez piwka to nie to samo, ale pojadłam przynajmniej. Dzisiaj jeszcze przyjeżdża teściowa i przywiezie ciuszki dla małej od mojej bratowej i te co maja mama nakupowała. Nie mogę się doczekać
Miłej majówki dziewczyny i bez szaleństw ;PPati Belgia, małaMyszka, Pulpecja, euforia, Cassie, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej
Zaraz lece do sklepu, mam nadzieje ze nie zrobili długiego weekendu i jest otwarty, widziałąm tam fajną tuniko/sukienke mysle ze fajnie by sie układala na brzuchu bo w talii nie jest zwężana a właśnie troche szersza !
no a koleżanka mi powiedziała ze akurat -20% w tym sklepie;p
Później grill urodzinowy u brata
Magda- ja z tesciową 1-2dni wytrzymac nie mogePowroty są straszne..mi się zawsze chce płakać jak skąds wracam..Szczęsliwej drogi
małaMyszka, Pulpecja, Cassie, bosa lubią tę wiadomość