SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Widze ze temat tesciowa na tapecie od rana.
Ciesze sie ze moja jest 1000km ode mnieStrasznie mi dziala na nerwy zwlaszcza jesli chodzi o wtracanie sie do wychowywania dzieci.
Wakacje tylko z mezem i dziecmiale wieksze wypady gdzies typu aquapark, zoo, 'karuzele' tylko wieksza ekipa.
Za oknem pieknie sloneczko swieci ale siedze sobie w domciu. Moj mezus pracuje w przyszlym pokoju chlopcow, dzieciaki ukladaja lego, obiad mam gotowy (grill od wczoraj + ziemniaczki z pieczarkami) i moge sie polenic na kanapieLUBIE TO
Milego dnia!
Euforia jak sie czujecie?
niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w 7 miesiacu.
Ja z tesciowa nie mam problemu bo moj Ł nie utrzymuje z nia kontaktu jak i reszta jego bliskiej rodziny z nia nie gada. Moja mama jest ok ale na krotkk - wszech wiedzaca. Ja szybko sie usamodzielnilam bo w wieku 17 lat i na szczescie bo teraz pewnie by bylo ile to jej zawdzieczam.Cassie, kasiuleek, niecierpliwa, małaMyszka, bosa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Magda na szczęście z nią nie mieszkamy bo bym nie dała rady na dłuższą metę!!!
Co do tego jej przyjazdu to mój kochany A. ja o to poprosił bez konsultacji ze mną. Usłyszał kiedyś jak mówiłam ze szkoda ze mojej mamy nie będzie w pobliżu (mieszka 250 km od nas i nie może wziąć urlopu) w takich kryzysowych sytuacjach. Ja to nawet bym nie chciała żeby moja mama była z nami 24h/dobę. Kiedyś delikatnie zasugerował am mu ze nie podoba mi się pomysł żeby jego mama nam pomagała przy dziecku to chodził parę dni naburmuszony. A jestem pewna że będzie się w tracąc do spraw związanych z dzieckiem bo ani nic nie ugotuje bo nie umie obsługiwać płyty indukcyjnej, ani nie posprząta, zakupów tez nie zrobi to tylko przy dziecku się będzie wtrącać.
małaMyszka, bosa, magda sz lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa ciesz się ze teściowie Wam do pokoju dla małej się dokładają
Moi rodzice stwierdzili ze kupią wózek, wanienka i inne pierdoly, mama moja co chwile dzwoni i mówi że jakieś ciuszki dla małej kupiłaa teściowa oznajmiła mi wczoraj ze widziała ładny kocyk ale kupi nam go dopiero w sierpniu a nie teraz żeby później z pustymi rękoma do nas nie jechać. Także nie spodziewam się zbyt dużego gestu z jej strony.
małaMyszka, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, że dzisiaj robimy dzień narzekania. Nie będę tu zaśmiecać wątku, więc wyżalę się w pamiętniku.
Co do teściowej to poza akcja w smyku i ciągłym namawianiem i porównywaniem wózka typu klasyk/retro to nie powiem - złota kobieta.
bosa lubi tę wiadomość
-
Ja jestem wykończona. Raz że stress mnie zżera z powodu egzaminu końcowego na studiach (już za kilka dni) i oprócz tego często nie mogę zasnąć bo mam jakieś dziwne myśli, jak sobie poradzę z małym dzieciątkiem. Dwa prawy bok pleców/nerka boli w nocy i się budzę od kilku do kilkunastu razy, muszę wstać poczekać aż minie i znów się położyć. I strasznie mi brakuje męża, normalnie jak wyjeżdżał to byliśmy w podobnej strefie czasowej i codziennie się widzieliśmy na skypie i codziennie godzinami rozmawialiśmy, a teraz w ogóle, totalnie się mijamy, wymieniamy tylko maile i tak jeszcze ponad 3 miesiące! To jest mega dobijające.
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
A to łóżeczko synka:P
I pościel o której pisałam wczoraj.
Jeszcze falbankę chce białą na dół dać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acce6bba324a.jpg
Oczywiście nie będzie stało tak przy grzejniku;prybka1988, Cassie, lys, Martucha86, małaMyszka, bosa, mamasia, Aga89, magda sz, niecierpliwa, Y, Maniuś, psioszka11, chcebycmama, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Jak wszystko do czlowieka dochodzi. Juz zaczynamy wstawiac zdjecia łóżeczek
zaraz dodam swoje!
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a308451d3969.jpg
Cassie, lys, kasiuleek, Martucha86, Aska87, bosa, małaMyszka, mamasia, Aga89, magda sz, Y, Maniuś, psioszka11, Andzia 34, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Obraca mi zapodaj wszystkie zdjecia i mam nerwa
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Muszę się pochwalić,że mamy już wszystko dla AlicjiWiększość po pierwszej córce, ale paczka z apteki przyszła, ubranka poprane i poprasowane, pieluchy, chusteczki , kosmetyki kupione
Tylko pozostało malowanie pokoiku i sypialni, może się m. wyrobi do sierpnia
Na szczęście m. sam zgłosił się na ochotnika by towarzyszyć mi przy pierwszym porodzie.
Po wszystkim powiedział,że tyle krwi to on widział tylko na filmach wojennych- to miało być śmiesznei był dumny,że dał radę "bo to może przeżyć tylko prawdziwy mężczyzna"
Życie seksualne nam się poprawiło
a m. przy drugim porodzie też chce mi towarzyszyć. W życiu nie zgodziłabym się,żeby teściowa lub mama były zamiast jego.
Cassie, małaMyszka, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnykasiuleek wrote:A to łóżeczko synka:P
I pościel o której pisałam wczoraj.
Jeszcze falbankę chce białą na dół dać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/acce6bba324a.jpg
Oczywiście nie będzie stało tak przy grzejniku;p
Tak dlugo szukalam tej poscieli na ebay az wkoncu znalazlam
Piekna jest.
Tylko czy do chlopca pasuje szary + fiolet? Hmmm
Ja jeszcze lozeczka nie mam ale mam wybrane - Guliver Ikea. Po kolejnej wyplacie pojedziemy je kupic w tym miesiacu niestety wydatki i oplaty na to nie powalajaja.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Rybka, idziemy łeb w łeb, ja też dziś mam studniówkę
Witam dziewczynyDo południa byliśmy na spacerze, potem szybki obiad i padłam jak mucha.Dopiero niedawno się obudziłam. Mama ma zaraz przyjechać, bo upiekła nam chleb i ciasto z rabarbarem
My oprócz ubranek jeszcze nic nie mamyKurde a czas leci i jak czytam, że Wy macie już większość to się zastanawiam czy zdążymy ze wszystkim. Muszę zamówić trochę rzeczy z apteki ale jakoś się zebrać nie mogę.Musimy kupić szafę i komodę do sypialni bo rzeczy Marty się nie pomieszczą.W czerwcu znajomy ma przywieźć z UK łóżeczko i wózek od mojej siostry więc będziemy musieli pomalować łóżeczko.Mam nadzieję, ze Marcie nie będzie się spieszyło i zdążymy ze wszystkim.
A czy liczycie już ruchy?
Miłego wieczorumagda sz, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
mu już dziś wróciliśmy bo mój M dziś idzie do pracy. Na noc, wiec nockę spędza sam..
wypoczeliśmy nawdychaliśmy się świeżego powietrza
a i wiecie co przyszła pościel zamawianan an allegro dla maaluszka i jestem taka zadowolona jest identyczna jak na zdięciu super sliczna dwustronna mięciutka a wkład do poszewek jest taki pusztysty, ochraniacze mięciutkie taka jestem zadowolona
KasiaeN- co masz na myśli czy licyzmy ruchu ??magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość