SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny mam pytanie odnosnie poscieli jaki rozmiar kupujecie do lozeczka 120×60???
My kupiliśmy większa tzn 135x100cm:)
http://allegro.pl/koldra-i-poduszka-dla-dzieci-medical-100x135-amw-i5231025254.htmlmałaMyszka, bosa, Y lubią tę wiadomość
-
Euforia aż dostałam gęsiej skórki, niech synek posiedzi jak najdłużej! Będę się modlić o to. Niecierpliwek ten Twój synuś
Lekarze mówią jaka szansa jest żeby jeszcze z kilka tyg przetrzymać? Informuj nas na bieżąco, myślę że teraz każda z nas będzie częściej wchodzić na belly czyhając na info od Ciebie.
Cieszę się że reszta szyjek się nie skracanich posiedzą te nasze dzieci do wakacji przynajmniej. Maja dziś nie dała mi spać od 5:20, w sumie to na zawołanie obudziłam się i zdałam sprawę że nie mnie kopie a to jej stała pora no i się zaczęło na wszystkie strony.
W ogóle się trochę przestraszyłam bo od kilku dni mam czarną kupkę... wiem że to głupi temat ale oczywiście panika że krwawienie mam z żołądka itp. ale naczytałam się w necie że to przez suplementację żelazem. I fakt biorę od soboty a od wtorku taki kolor...Brzuch mnie nie boli ani nie goni mnie ale jak już siądę na tronik to właśnie na czarno. Któraś z Was też tak ma od tego żelaza?
Wiecie co nigdy więcej nie jadę na wakacje jeszcze z kimś, nie chodzi o teściów nawet ale takie przebywanie ze sobą na dłużą metę z kimś innym doprowadza do szału, czy jakiś śmiech czy narzekanie...Teściowa wszystkim się podnieca że o ale super, ale fajnie, oo aleee alee, teść marudzi to nie to nie itp.. już nie mogę ich słuchać. Właśnie po raz kolejny wygarnęłam mężowi że ostatni raz takie wakacje, że mógłby pokazać jakim jest mężczyzną i zorganizować coś tylko dla nas, czy jakaś kolacja, czy jakiś spacer. Bez udziału rodziców..
małaMyszka, euforia, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Karolina ja też biorę tą pościel
Do tego takie łóżeczko
http://allegro.pl/lozeczko-drewniane-dzieciece-sosnow-kubus-szuflada-i5302878996.html?source=mlt
Jeszcze wanienka/kubełek, materac lateksowy, wózek, fotelik, parę kosmetyków i mamy wszystko.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Karolina nie wiem jeszcze
to jest teraz problem właśnie, mamy sypialnie w kolorach Dulux- Namiętność Carmen z takim kremowym różem (prawie biały tylko że odcień różu) więc będzie pasowało coś z różem? Muszę się nad tym pogłowić
Już mam myśli o malowaniu, ale było malowane 2 lata temu łącznie z gładzią. Mąż się na to nie zgodzi, musiałabym sama pomalować pod jego nieobecnośćwałki są, taka przedłużka do wałka jest..sypialnia ma 10m więc nie ma dużo malowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:19
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Magda- my mamy sypialnie białą + na wnece namalowana taka babke starodawna i tam przede wszystkim w oczy rzuca sie czerwien,ciemna zielen i czerń..a napewno jej nie zamalujemy bo rok temu brat ją malowal i jest swietna,taki ponad 2 metrowy obraz na scianie ale ale mamy szara narzute na lozko i chyba wezme zestaw nr.12- nie jest oczojebny,delikatny i nie przeslodzony-aczkolwiek typowy dla dziewczynki:) no i pasuje do narzuty:D
Zreszta, Pola bedzie u nas w pokoju do ok 6miesiecy,potem przestawimy lozeczko do jej pokoiku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:25
-
Dziewczyny czyli jednak decydujecie się na pościel? Bo ja właśnie kupiłam rożek, 3 kocyki jeden ciepły i 2 bawełniane no i zastanawiam się czy nie lepiej kupić śpiwora zamiast pościeli.. Nie mogę się zdecydować.. Podobno na początku pościeli się nie używa za bardzo bo niebezpieczna no i dziecko się rozkopuje a w takim spiworku czy rozku nie ma jak.. Sama już nie wiem na co się zdecydować
Ewa123 -
Ewa123 wrote:Dziewczyny czyli jednak decydujecie się na pościel? Bo ja właśnie kupiłam rożek, 3 kocyki jeden ciepły i 2 bawełniane no i zastanawiam się czy nie lepiej kupić śpiwora zamiast pościeli.. Nie mogę się zdecydować.. Podobno na początku pościeli się nie używa za bardzo bo niebezpieczna no i dziecko się rozkopuje a w takim spiworku czy rozku nie ma jak.. Sama już nie wiem na co się zdecydować
Ja kupuje 1 komplet poscieli, ale na poczatek przewiduje spiworek i rozekmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Oo mam!
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5294611672.html
Mi jednak ta bardziej przypadla do gustuOd razu kupie tam poduchy, zawieszki nad lozeczko i posciel do wozka.
Fakt tu te ochraniacze nie maja sciaganych poszewek, ale dla mnie akurat to nie problemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:39
-
Jak dobrze, że w hotelu jest internet, bo inaczej nie wiem jak bym Was nadrobiła po 3 dniach:) Byliśmy w Zamku Książ na wystawie kwiatów. Większego badziewia nie widziałam. Kwiaty powiędłe, chociaż dzisiaj pierwszy dzień wystawy (trwa do niedzieli), ale kwiatów było najmniej. Więcej było kiełbas, chlebów ze smalcem, mydła czy kolczyków. Tłum ludzi, który robi sobie nawet zdjęcie z automatem do kawy. Jakaś masakra, szkoda czasu i pieniędzy.
Euforia, trzymam mocno kciuki, żeby dziecię jak najdłużej siedziało w brzuszku:)Pati Belgia, niecierpliwa, mamasia, euforia, małaMyszka, bosa, Weridiana, Hermiona lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.