SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamasia udanego wypoczynku
zazdroszcze Wloch, juz kilka lat sie zbieramy i sie nie mozemy wybrac. Niech papa Ci brzuszek poblogoslawi:)
Euforia co u Was???Kciuki juz dretwieja od trzymania
Pati wiadomo ze chemia robi swoje, ale jak widze osoby po chemii w wieku 50 lat to jest roznica, mlody organizm szybko sie regeneruje- na szczesciemojej kolezanki synek urodzil sie z guzem brzuszka, w wieku 3 miesiecy byl juz po opieracji i 4 chemiach, zaraz bedzie mial rok i okaz zdrowia
fakt ze wagowo jest mniejszy od rowiesnikow ale to nie szkodzi najawzniejsze ze nie ma komorek nowotworowych.
Ja spalam jak zabita cala noc (pomijam siku o 3 Rano) malutka tak mnie skopala na dobranoc ze myslalam ze rozwali mi brzuch. Te kopniaki sa naprawde mocne, kilka razy az krzyknelam aaauuaa. Ciekawe co bedzie za miesiac..
Weridiana, Neyla, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMlodziez juz na zajeciach a ja poleglam na kanapie, jestem taka slaba i spiaca... dawno tak sie nie czulam.
Po wczorajszych i dzisiejszych nocnych bolach poza obiadem nie robie nic.
Jeszcze sie nabiegam, naskacze, nasprzatam jak maly sie urodzi.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hejka
Ja dzis w końcu się wyspałam
i właśnie zbieram siły by ogarnąć mieszkanko - strasznie mi się nie chce..
jakie plany na obiady ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! dziś w końcu u mnie ciepło i słonecznie
od rana mam dobry dzień, wyspałam się w końcu i to bez pobudki na siku
odwiedziłam pocztę na której zostałam przepuszczona w kolejce, wow!
później Biedra w której pani kasjerka kazała panu przepuścic panią z brzuszkiem, który oczywiście się namarudził "oj tam brzuszek brzuszek"
ogólnie to nie korzystam ze swoich praw, bo nie chce mi się kłócic z tymi wszystkimi ludzmi, dopóki się dobrze czuję to postoję, później będę się kłócicale jak ktoś jest taki miły i zauważa brzuszek to fajne uczucie
najczęściej odwracają wzrok chamy jedne
także co mnie jeszcze dziś miłego spotka ciekawe
miłego dniaPaula_071, KasiaeN., lys, Laura, Maniuś, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
Wróciłam z labo, krew oddana, siuśki też, jutro wyniki i wizyta- już się nie mogę doczekać.
Martwię się Euforią, nie odzywa się, mam nadzieję,że nie oznacza to nic złego...
Dziś mam pełno roboty w domu,więc będę Was podczytywać.
Miłego wtorku!małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Kochane ja niestety też od kilku dni nie mogę dobrze spać. Przewalam się w łóżku z boku na bok, nie mogę znaleźć sobie pozycji a jak już znajdę to ten sen też jakiś płytki jest i wystarczy najmniejszy szmer i się budzę
Co do apteki internetowej Gemini ( http://www.aptekagemini.pl/ ) to też gorąco polecam!!! Na próbę zamówiłam tam witaminy i kwasy DHA. Każde pudełko było osobno zapakowane w folię i włożone do kartonu, który był oklejony dodatkowo żeby ostrożnie się z Nim obchodzić. Wszystko bardzo profesjonalnie
My wczoraj oglądaliśmy Camarelo Sevilla i decyzja podjętacóreczka będzie miała szarą brykę
niecierpliwa, Neyla, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja mierze cisnienie 3 razy dziennie tak jak kazala mi lekarka i dzis rano mialam
95/56 puls 90, cos strasznie niskie, nie?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Euforia cos sie nie odzywa, mam nadzieje ze wszystko ok ..
My się pieknie dziś wyspalismy, siku dopiero przed 5:) wczoraj miałam ciezki dzień strasznie byłam słaba ze nawet usnełam po południu
Dziś na obiad spagetti i zupa ogórkowa:)
Gardło juz nie boli na szczescie, pogoda przepiekna:)
Niecierpliwa zamówiła pościel z tym ochraniaczem z poduszek to poczekamy na recenzje ale ja tez sie skłaniam ku tej pościeli:)
Któraś wspominała o termometrze dla dziecka, ja tez sie zmaierzam na taki do główki ale nie mam upatrzonego;)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
My dzisiaj o 19 tej wizytujemy o jak piękniepodejrzymy Dominisia jak urósł
Trzymajcie kciuki
U nas dziś pięknie, od rana słoneczko i ma być nawet do 25 st. ciepełkooooooo
Miłego dnia Wam życzymyCassie, chcebycmama, gianna88, magda sz, niecierpliwa, KasiaeN., Paula_071, Maniuś, futuremama, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja. Dołączam do niewyspanych i wykończonych. Do 4 rano nie mogłam zasnąć, jak już zasnęłam to kot od 6 mnie budził, o 7 wstałam żeby daj jej jeść, czego ona wcale nie chciała, i jak się położyłam to dalej mnie budziła mrucząc i miaucząc mi nad głową. O 8 finalnie wstałam cała mokra od potu i pojechałam do laba na badania. Oczywiście czuję się jak wymemłana ściera z ogromnym bólem głowy i gąbką zamiast mózgu. A w niedzielę egzamin końcowy na studiach...
Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witamy sie i my po burzliwej nocy pocilam sie jak bym co najmniej lezala pod palmami w tropikach i przez to spac nie moglam w miedzyczasie 3 razy siku i dopiero jak maz poszedł do pracy stwierdzilam ze nie wstaje i spalam prawie 2 godz
Maly od wczoraj po poludnia bardzo malo aktywnie dopiero dzisiaj jak mu puscilam muzyczke zaczal fikac jutro wizyta jupiii
A dzisiaj po poludniu ide do fryzjera ściąć moje dlugasne wlosy czy wam tez wypadaja?
W ogole zauwarzylam ostatnio ze mam non stop wilgotno w gatkach czy u was tez?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Właśnie Niecierpliwa daj znać jak te poduszki. Karolina dasz radę przemycić zdjęcie tego łóżeczka z poduszkami tutaj?
Też się martwię o Euforięwczoraj miała mieć badanie.
Gianna mnie wczoraj w Społemie dwie babki przepuściły, miło.
To możliwe żebym przytyła 3 kg w tydzień? Miałam poczekać z ważeniem po wakacjach.. mam nadzieję że za parę dni wejdę i będzie mniej...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Euforia cos sie nie odzywa, mam nadzieje ze wszystko ok ..
My się pieknie dziś wyspalismy, siku dopiero przed 5:) wczoraj miałam ciezki dzień strasznie byłam słaba ze nawet usnełam po południu
Dziś na obiad spagetti i zupa ogórkowa:)
Gardło juz nie boli na szczescie, pogoda przepiekna:)
Niecierpliwa zamówiła pościel z tym ochraniaczem z poduszek to poczekamy na recenzje ale ja tez sie skłaniam ku tej pościeli:)
Któraś wspominała o termometrze dla dziecka, ja tez sie zmaierzam na taki do główki ale nie mam upatrzonego;)
Nie, nie ja jeszcze nie zamowilam, na razie spisalam wszystko do zeszytu zamowienNajpierw lozeczko potem posciel, a najpierw musze remont zakonczyc, ale mnie do niej nic nie zniecheci, bardzo mi sie podoba i wole zalowac za pare miesiecy, ze ja zamowilam anizeli, ze jej nie zamowilam
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość