SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie już 2 tura się pierzepięknie świeci słoneczko, pod balkonem zakwitł bez i pięknie pachnie! Od razu żyć się chce
Z nieprzyjemnych rzeczy muszę zadzwonić do pracodawcyod piątku to odkładam.. o 12 idę na spacer więc muszę się zebrać w sobie i zaraz zadzwonić żebym miała spokojną głowę na resztę dnia!
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie mówcie o praniu, wczoraj 3 prania były po powrocie. Dom wygląda jak czeczenia, suszarka domowa i balkonowa nie pomieściła i na wszystkich szafkach, drzwiach wiszą ubrania. Ale wiecie co, pranie mnie tak nie przeraża co prasowanie takiej ilości...
Właśnie dzwoniła położna żeby ubrać się na sportowo bo dziś 3 i 4 faza porodu na szkole rodzenia. Będzie ciekawieopowiem wieczorkiem.
niecierpliwa, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
u mnie tak samo dzień prania słoneczko świeci
kompot na gazie bulgocze jabłkowy
a mały dziś nadzwyczaj spokojny wczoraj pół wieczoru szalałmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Widzę, ze wszystkie nas naszło na pranie
Ja też przebrałam pościel, i od razu wyprałam, narzuty na łóżko i sofę też wrzuciłam do pralki.Jest ciepło i słonecznie więc pewnie do wieczora przeschną
Założyłam moskitiery w sypialni, na resztę okien muszę dokupić i zaraz się biorę za obiad.Udka z kurczaka, kasza pęczak i surówka z marchewki
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Moja Pola to nie miewa spokojnych dni;p Odkąd poczułam ruchy, tak czuje je codziennie, a teraz to juz tak wpycha swoje ślapki w żeberka ze szok ! jest bardzo wysoko bo czuje kopniaki zaraz pod stanikiem
oo ja cały czas czuje maluszka pod pękiem bardzo nisko...KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Rybka i Ty narzekasz na męża? Mój się patrzy na mnie z przerażeniem jak jem słodycze
W życiu nie zobaczę takiej cudownej zamrażarki
Migotka chyba tylko moskitiera, ja sama nie zamierzam tego używać w ciąży, to jest chemia totalna. Unikam lasów, łąk, no a park.. też się boje szczerze mówiąc. Z jednej strony środki ochronne są bardzo szkodliwe a z drugiej borelioza to poważna choroba.ale bardzo mnie ten gest ucieszyl...
magda sz, lys, Laura, KasiaeN., Maniuś, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Apropo lodow, wczoraj u mojej lekarki byla kolezanka i wiecie co jej lekarka powiedziala, ze ona kategorycznie odraza lody w ciazy, zwlaszcza jakies z automatu bo podobno sa niebezpieczne bakterie dla kobiet w ciazy. Nawet bym o tym nie pomyslala a tak lubie lody
Ja bym chyba umarła bez lodów
niecierpliwa, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj dostałam od mamy smsa. Ma Znajoma której brata żona jest chyba na początku 6 miesiąca. Dziewczyna ma toczen. Znów się w ciąży obudził. I dziś mama dostała smsa, że chyba będą wyciągać dziecko bo dziewczynie nerki wysiadaja
chwycił mnie smutek mimo tak pięknego dnia.
Kurde tyle kobiet chce mieć dzieci, stara się dba, walczy a życie takie jest jak to co wczoraj słyszałam w mediach o wyroku na bestiach bo nie rodzicach którzy zakatowali swojego synka w Cieszynie. Wiem ciężki temat, ale mnie to ostatnio męczą, doluja takie rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 12:51
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny bo ja wyjde z siebie
od jaiegoś czasu sie kłócimy z Moim M ale dziś on przegioł na maksa
dzwoni do mnei ze niby jakiś kolege moj napisał do niego sms i że jest przy nadzieji itp.. zaczoł mi robić sceny przez telefon rzucił telefon ja nie wiem o co mu chodzi i i powiedzial tylko że podpisał się piotr..
ja nie wiem o co chodzi ten swoje aluzje i nagle mnie ocklneło ze jak wracałam z zakupów to kolega dawny kiwnoł mi czesc i to własnie piotr..
wiec mówie do mojego M wyślij mi tego sms ten że nie ma czasu i rzucił telefon.. a i jeszcze do mnie że jak ma nadzieje to on mu z głowy wybije je.. ( wiec tu się wystraszyłam bo ten chłopak jest chory psychiczni i kiedyś domnie coś tam swirował miał takie loty że aż się go bałam-poznaliśmy się na rekolekcjach i potem ks musiał go ogarniać by mi dał spokuj- wiec myśle o nie znowu zaczoł swoje jazdy, ale mój m o tym wiedział)
wiec ja szybko za telfon i pisze to tego piotra co on odwala itp.
i po chwili moj m przesyła mi sms
" hej ola jesteś przy nadzieji ? szybko szłem się śpieszylem dlatego się spytałem"
rozumienie o takiego sms mój m robi mi sceny to nie wytrzymam
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co ja też myślę o Euforii.
Ale mam nadzieje, ze wszystko ok.
Wiem, że już wypowiadałyscie się na ten temat, ale tez dużo dziś czytałam i na prawdę dziecko Euforii na prawdę jest odpowiednio duże i można je uratować gdyby doszło do porodu. Dlatego jestem dobrej myśli!
Karolinaa ja wczoraj miałam rewolucje ogrodowe. Sądziłam rododendrony i truskawki.reszta rodziny tez przesadzala, dosadzala i obcinala. Kocham swój ogród.
Weridiana, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Ja tak samo co kilka min odświeżam stronę czy przypadkiem Euforia nie pisała...
Mimo wszystko jestem dobrej myśli, że co by się nie działo to oboje są bezpieczni i otoczeni dobrą opieką.
Olinka- nie próbuj zrozumieć facetów bo głowa rozboli, zazdrosne to. Pogadaj z nim na spokojnie w domu.
Lecę malować ramy obrazu na biało, są czarne i nijak się mają do nowych białych mebli i łóżeczka.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość