SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/158bdd8f7c03.jpg rano dostalam sms od meża zeby zajrzec do zamrazarki
to jedna niespodzianka a druga taka ze jak wczoraj bylam w szkole rodzenia to pojechal z synem do Zielonej i kupił narożnik nowy do salonu
jutro bedzie
i znowu przemeblowanko
aaaaga, niecierpliwa, Laura, KasiaeN., magda sz, Aga89, lys, gianna88, Weridiana, Paula_071, Maniuś, Y, Neyla, chcebycmama, Aska87, małaMyszka, czarnaruda, kasiuleek, mamasia, witaminkab, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/158bdd8f7c03.jpg rano dostalam sms od meża zeby zajrzec do zamrazarki
to jedna niespodzianka a druga taka ze jak wczoraj bylam w szkole rodzenia to pojechal z synem do Zielonej i kupił narożnik nowy do salonu
jutro bedzie
i znowu przemeblowanko
Zazdraszczam kreatywności męża!
niecierpliwa, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Aga ja to mam problem ale to bardziej z moczem, mały jak naciska na pęcherz to niestety popuszczam, bez wkładek się nie obywam.
I zauważyłam że jak robie siku to całkiem inaczej jak sprzed ciąży, siedzę i siedzę i przez dłuższy czas bym mogła jeszcze sikać.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Z siku to ja biegam co pol godziny i robie niewiele ale parcie mam jak po kilku piwach hehe
Z moja sklonnoscia do infekcji boje sie ze przez ten kisiel w gaciach znowu mi sie nie przypaletalamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka1988 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/158bdd8f7c03.jpg rano dostalam sms od meża zeby zajrzec do zamrazarki
jutro bedzie
i znowu przemeblowanko
Wow rybka
Mój mąż też mi kupuje lody ale nigdy aż tyleeeeee ;)hehemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
rybka kochany mąż
niecierpliwa a to nie pooglądamy, ale ja tez zamowie bo mi sie podobaja i juz, jak nie beda funkcjonalne to sciagne i tyle:) tylko czekam az mi szafe zamontują bo nie mam gdzie tego wlozyc:)
i już wiem co sie miałam zapytaćdziewczyny używacie czegos na komary kleszcze jak idziecie gdzies do parku czy do lasu? noi jak to bedzie w sierpniu, czy przy małym dziecku sie czegos używa, oprocz moskitery?
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzis pierwszy raz poczulam lato, wrocilam z zakupow mokra mimo, ze bylam na krotki rekaw. Chyba pora rozgladac sie za ciuchami letnimi
Apropo lodow, wczoraj u mojej lekarki byla kolezanka i wiecie co jej lekarka powiedziala, ze ona kategorycznie odraza lody w ciazy, zwlaszcza jakies z automatu bo podobno sa niebezpieczne bakterie dla kobiet w ciazy. Nawet bym o tym nie pomyslala a tak lubie lodymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Rybka i Ty narzekasz na męża? Mój się patrzy na mnie z przerażeniem jak jem słodycze
W życiu nie zobaczę takiej cudownej zamrażarki
Migotka chyba tylko moskitiera, ja sama nie zamierzam tego używać w ciąży, to jest chemia totalna. Unikam lasów, łąk, no a park.. też się boje szczerze mówiąc. Z jednej strony środki ochronne są bardzo szkodliwe a z drugiej borelioza to poważna choroba.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:rybka kochany mąż
niecierpliwa a to nie pooglądamy, ale ja tez zamowie bo mi sie podobaja i juz, jak nie beda funkcjonalne to sciagne i tyle:) tylko czekam az mi szafe zamontują bo nie mam gdzie tego wlozyc:)
i już wiem co sie miałam zapytaćdziewczyny używacie czegos na komary kleszcze jak idziecie gdzies do parku czy do lasu? noi jak to bedzie w sierpniu, czy przy małym dziecku sie czegos używa, oprocz moskitery?
No u mnie ten sam problem pierw musimy kupic meble zeby moc to gdzies chowacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A powiem Wam że synek bardzo często kopie w dzień i te kopniaki mają moc
bo jak kopnie mocniej to nie powiem zaboli heh
W dzień czuję go co godzine , dwie
ale za to w nocy grzecznie śpi KochanymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzis pierwszy raz poczulam lato, wrocilam z zakupow mokra mimo, ze bylam na krotki rekaw. Chyba pora rozgladac sie za ciuchami letnimi
Apropo lodow, wczoraj u mojej lekarki byla kolezanka i wiecie co jej lekarka powiedziala, ze ona kategorycznie odraza lody w ciazy, zwlaszcza jakies z automatu bo podobno sa niebezpieczne bakterie dla kobiet w ciazy. Nawet bym o tym nie pomyslala a tak lubie lody
Niestety to prawda, źle przyrządzone, bądź źle przechowywane moga byc źródłem listeriozy i salmonelli. Niemniej jednak raz na kilka dni kupuję i jem...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mi w nocy puchna palce i obraczke i pierscionek schowalam do szuflady mialabym problemy zeby je zdjac leza tam juz od 18 tc
Piekna pogoda w Gdansku ide wstawic pralke to pieknie pranie wyschnie na tym sloneczkumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Na obiad ogórkowa
jeśli chodzi o zwierzęta, nasza sunia miala 4 lata jak się córeczka urodziła. Wtedy nawet nie pomyślałam żeby dać jej coś do powąchania. W domu pod nadzorem obwachala maleństwo i ... stwierdziła że zostanie jej mamą
Cały czas pilnowała córki, do tego miała urojona ciązę. Jak Laura podrosla to mogła zrobić z psem dosłownie wszystkobyło tak ze musiałam chronić psa przed córką, a nie odwrotnie hahaha
fajny z niej był piesek, niestety w wieku 13 lat musieliśmy ją uśpić (rak).
Pozdrawiammagda sz, Laura, apaczka, małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem co to znaczy zatrucie pokarmowe lodami... i to z Algidy.
tydzien wymiotow biegunek i skretow zoladka... nie zycze nikomu.
Tez mam mokro, bez wkladki ani rusz.
Mocz zdazalo mi sie popuszczac przy kaszlu, kichnieciu itp.
I ja tez jestem zdania ze lepiej kupic cos i zalowac ze sie kupilo niz pluc sobie w twarz za kilka miesiecy ze jednak sie czegos nie kupilo
Tez mam w planie ogorkowa.niecierpliwa, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny