SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Ja tak samo co kilka min odświeżam stronę czy przypadkiem Euforia nie pisała...
Mimo wszystko jestem dobrej myśli, że co by się nie działo to oboje są bezpieczni i otoczeni dobrą opieką.
Olinka- nie próbuj zrozumieć facetów bo głowa rozboli, zazdrosne to. Pogadaj z nim na spokojnie w domu.
Lecę malować ramy obrazu na biało, są czarne i nijak się mają do nowych białych mebli i łóżeczka.
i o dziwo zadzwonił przeprosił że żle zrozumial smsm.. szok
a co do eufori to od rana siedzi mi w głowie dlaczego się nie oddzywa- mam przeróżne myślimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Tak piekna pogoda skusila mnie na turne po ciucholandach i oplacalo sie
kupilam sobie 3 pary spodni ciazowych w tym jedne z h&m mama biale lniane, troche sie balam, ze moga byc za male bo to S, a tam mierzyc nie mozna wiec wzielam w ciemno i dobrze zrobilam sa idealne na lato
Dla Julki kupilam sukieneczke, wiem ze za wczesnie myslec o chrzcinach, ale za 5 zl nie moglam jej zostawic w sklepieMezowi pokazac nie moge, bo pewnie by mi kazal sie w czolo popukac, ale mam nadzieje, ze wy mnie zrozumiecie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11abc34f7fbe.jpg
Widze, ze nie tylko ja myslami jestem przy Euforii i jej malenstwu, kurde moglaby cos napisac, moze nie ma dostepu do neta...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:12
futuremama, Migotkaa, Cassie, magda sz, apaczka, Laura, małaMyszka, gianna88, Neyla, kasiuleek, Katarka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Ja teraz też czytając pamiętnik Magdy i jej malusieńkiego Dominika wierzę, że co by sie nie działo będzie dobrze. Chociaż mam nadzieję że u Euforii maluszek jeszcze grzecznie poczeka w brzuszku
niesierpliwa nie dziwię się wcaleWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:17
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa, ja jak jestem w lumpku to tez biore duzo rzeczy, czasem za polowe ceny a za 1 zł to prawie wszystko, jak tu nie wziac bodów za 1 zl prawie jak nowe, ja sobie tłumacze ze bede rzadziej pralke włanczac:D
sukienka przesliczna, delikatna:)Maniuś, niecierpliwa, małaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Bosz...skończyłam. Padam na pysk, parno,duszno, a ja ogarnęłam całe mieszkanie i -uwaga- puściłam 4 pralkę! Kto tak brudzi, jak jeszcze dziecka nie mamy?
Ale poprałam koce, pościele itp grube rzeczy.
Rosół się gotuje, przerobię na pomidorówkę, a mąż wracając z pracy ma obrabować w sklepie zamrażalkę z lodami:)Laura, Maniuś, małaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Zgrzeszylam wlasnie wcinam zupke chinska jejku chyba ze 2 lata nie jadlam ale mi smakuje wczoraj kupilam w sklepie cos mnie skusilo heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:23
Maniuś, małaMyszka, gianna88 lubią tę wiadomość
-
do dziewczyn które znają sie na sadzeniu kwiatków: planuje posadzic peralgonie wiszące na balkonie, tylko tak, chciałbym miec takie geste, czy moge posadzić je bardzo blisko siebie, czy one sie poprostu udusza pomiedzy soba?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
ale pogoda...szok normalnie
chyba 30 stopni no ale na popoludniu zapowiadaja burze
My sobie wcinamy buleczke z szynka,serkiem i pomidorkiemjem takie ilosci pomidorow ze szok
Euforia-myslimy,trzymamy kciuki i czekamy na info
Dajcie znac po wizytach oczywiscie
Ja jeszcze musze czekac 2 tygodnie-do 19.05
Pozdrawiam :*Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Maniuś ja też mam wizytę 19.05
jeszcze trochę
Teraz chcemy przyspieszyć czas, żeby być z naszymi maluszkami, a po porodzie będziemy chciały zatrzymać czas.małaMyszka, niecierpliwa, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Udało mi się Was nadrobić...
U nas też piękna pogoda, ale jak dla mnie to już za duszno, a gdzie lipiec i sierpień...
Dzisiaj byłyśmy na długim spacerku - ponad dwie godzinki, nogę czuję, ale chodzę i nie jest uciążliwa.
Wracam do formy.
Zjadłam właśnie jabłko i chyba mam uczulenie - drapie mnie podniebienie i usta mi spuchły.
Ok.17 jadę do sklepu pobawić się wózkiem. Mam nadzieję, że gondola będzie poręczna i mężowi miną głupie pomysły na wielki wózek... -
Też myślami jestem z Euforia.. Mam nadzieję, że wszystko dobrze!
Moja siostra właśnie wylewa 7 poty z Chodakowska, jej córeczka smacznie śpi, a ja się relaksuje na leżakuteż mnie to czeka za 4 miesiące więc teraz korzystam z lenistwa
futuremama, małaMyszka, Neyla, zabka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala myszko moze zle umylas jablko te sklepowe sa specjalnie woskowane aby jak najdluzej byly piekne i blyszczace a ten wosk to masakra zdarza sie ze z wierzchu piekne a wsrodku gnija trzeba uwzac
-
aaaaga wrote:Mala myszko moze zle umylas jablko te sklepowe sa specjalnie woskowane aby jak najdluzej byly piekne i blyszczace a ten wosk to masakra zdarza sie ze z wierzchu piekne a wsrodku gnija trzeba uwzac
-
ktoś zadzwonił na domofon, zwlokłam się z kanapy, ale nikt się nie odezwał ... pewnie poczta... wrrrrrrrrrrrrrrr
biorę się za prasowanie, bo rano wyjęłam deskę i żelazko, żeby wyprasować męża, to szkoda żeby się zmarnowało... -
MalaMyszka to nie sa zarty, jakis czas temu w wieczorem moja sasiadka zjadla jablko i tez zaczela puchnac, czekala myslac ze jej to zejdzie a w nocy juz sie do nas'dobijala bo nie byla w stanie slowa wydusic zeby na pogotowie zadzwonic wiec uwazaj i monitoruj to
-
Ja jabłka kupuje tylko w sprawdzonym warzywniaku, bo kiedys moja mama kupiła jabłka w lidlu i z dnia na dzień robiły jej sie co raz wieksze plamy, nie wiedziala od czego to, jak potem sie okazało od tych chemicznych jabłek ;/ Boze teraz strach nawet po warzywa i owoce sięgać ;/