SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Zrobiłam sobie kisiel i trochę przeszło. Zazwyczaj wszystkie warzywa parzę wrzątkiem, ale z owocami tak nie robię, bo jak? Myję w gorącej wodzie tylko...
A ja rzadko co i rzadko kiedy myjejestem za leniwa, ale obieram wszystko ze skorki
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:A ja rzadko co i rzadko kiedy myje
jestem za leniwa, ale obieram wszystko ze skorki
-
małaMyszka wrote:heheh mi za to nie chce się obierać ... zdarzają się wyjątki, ale baaardzo rzadko
Ja myje tylko te owoce i warzywa, gdzie jest ziemia zeby mi w zebach nie strzelala jak np. w truskawkach, rzodkiewce czy salaciemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie pochłonęłam 5 pomarańczy, czuje się taka najedzona jakbym zjadła obiad. I dalej bym jadła ale boje się że pęknę. Niech ta wit. C się wchłania z żelazem, dziś rano miałam spory krwotok z noska. Mi owoce z Lidla czy Biedronki w ogóle nie smakują a jabłka to już w ogóle, zwykle kupuje od pana na ryneczku. A macie może dostęp do jabłek co rozdają za free skrzynkami w państwówkach? Moja mama dostała kilka skrzynek i całą rodzinę zaopatrzyła- są pyszne! Zupełnie coś innego jak w supermarketach.
-
A ja z kolei uwielbiam borówki,banany, maliny, truskawki, awokado no i warzywa z Lidla. Szparagi zielone - omnomnom pychotka
Jabłek nie kupuje za bardzo, jakoś nie jest to mój ulubiony owoc. Ja niestety nie mam w pobliżu warzywniaka wiec z lenistwa (nie chce mi się jeździć 2 przystanki po marchewkę) zaopatruje się w markecie
ale pewnie macie racje, że z zaufanego warzywniaka najlepsze
Ewa123 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie od koleżanki, która ma termin na za dwa tygodnie. Mój brzusio przy niej to pikuś
czułam, że jest taki malutki mimo, że normalnie wydaje mi się, że jestem taaaka wielka
oj dużo jeszcze musze urosnąc, dużo
Najlepsze, że ona taka spokojna jest, wieszała sobie spokojnie ubranka na balkonie, torbę spakowała dopiero kilka dni temu... we mnie wzbudziły się takie emocje od samego przebywania i rozmawiania z nią a ona na luzikuzazdroszczę tego opanowania, ja przecież pod koniec lipca będę panikowac jak szalona!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 15:51
Paula_071, niecierpliwa, Magd, małaMyszka lubią tę wiadomość