SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tam nie idę głosować, bo nie ma na kogo. Prędzej czy później i tak trzeba będzie uciekać z tego kraju to tylko kwestia czasu dla młodych ludzi.
Idę szykować obiad i czekam na rodziców.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Z głosowaniem też mam problem, taki jak Wy - nie ma na kogo;/
Wiem, że na pampersy jeszcze czas ale tak oglądam różne rzeczy i wpadła mi w oko taka opcja:
http://www.empik.com/pampers-premium-care-jp-pieluchy-jednorazowe-new-born-2-5-kg-1x78-szt-oraz-mini-3-6-kg-2x72-s-pampers,p1102876324,dziecko-p
Wydaje sie spoko. Także w najblizszym czasie malowanie i mogę zaopatrzyć się w taki zestaw. I tak chciałam na początek te premium care kupić.magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia powinnać klimat do horrorów pisać! Takich emocji dawno nie miałam, takie napięcie! ciesze sie że nadal jestescie razem
małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z biura i nogi mam w mózgu...
Jem drugie śniadanie i idę do banku.
Kupiłam po drodze nosidło. Myślę że na dniach będzie. Śmiać mi się chce, bo nosidło będzie szybciej niż auto... Hahhahaha
Nadrobię Was jak wrócę, bo jeszcze po buty jadę. -
Tak się patrze na łóżeczko i ściany i się zastanawiam jaki kolor pościeli- szaro różowy będzie pasował? czy przemalować ścianę? już zgłupiałam...
Pościel będzie od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5294611672.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
Edit: W łóżeczki karuzela Fisher Price którą dostałam- jest wieeelkachyba kupię jakąś mniejszą, ale i tak montaż przewiduje ok 3 miesiąca dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:26
futuremama, kasiuleek, Maniuś, gianna88, małaMyszka, Laura, Martucha86, niecierpliwa, mamasia, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Co do pampersów to my mamy już 3 opakowania po 108 szt. więc pierwsze miesiące są zabezpieczone. Do tego jedynek mam 33 szt. na początek i do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 14:47
-
Ja już po wizycie, oczywiście nic nie zobaczyłam tylko plecki mojego dziecka, które spało w najlepsze i ani myślało o pokazaniu czegokolwiek
Dzidzia ma 911g, a ja znów przytyłam i ważę 58kg... czyli 8kg na plusie.małaMyszka, magda sz, Aga89, Laura, 0na88, futuremama, Cassie, Ewa123, Martucha86, KasiaeN., gianna88, rybka1988, aaaaga, kasiuleek, Amberla, Paula_071, chcebycmama, Maniuś, niecierpliwa, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Tak się patrze na łóżeczko i ściany i się zastanawiam jaki kolor pościeli- szaro różowy będzie pasował? czy przemalować ścianę? już zgłupiałam...
Pościel będzie od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5294611672.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
Edit: W łóżeczki karuzela Fisher Price którą dostałam- jest wieeelkachyba kupię jakąś mniejszą, ale i tak montaż przewiduje ok 3 miesiąca dziecka
A taką właśnie karuzelkę też chce kupić, podoba mi się ten forest fajne ma odgłosy natury ale niewiedziałam że ona aż taka wielka jestmałaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda nie wiem czy jest sens malowac sciany z powodu jednego koloru poscieli?
Wiesz ja osobisie lubi kupowac rozne odcienie niekoniecznie pod kolor scian.
A do Twoich chyba wszystko bedzie pasowac.
Tez mam karuzele FP tylko inny model.
Przy chlopcach tez mialam z projektorem i bylam bardzo zadowolona.
Chciialam pospac, nie umiem... co za dzien...futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Iys to duża juz bardzo ta Twoja Córcia
Super, że tak dzieciaki rosną ładnie
Tak, ładnie rośnieSzkoda tylko, że nie możemy zobaczyć jej twarzy. Nawet gin jest zdziwiona, że dziecko cały czas tak uparcie zasłania buźkę. Mówiła, że jeszcze takiego przypadku nie miała.
magda sz, Ewa123, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Mi się podoba do tych scian zestaw nr 2 nr 8 i 18
A taką właśnie karuzelkę też chce kupić, podoba mi się ten forest fajne ma odgłosy natury ale niewiedziałam że ona aż taka wielka jest
Laura no spory gabaryt, fakt że działa fajnie tylko gdzie to pomieścić
Ja już z nudów wymyślam atrakcje, maluje ramy obrazów, teraz przerabiam małą ramkę, dlatego ta ściana mnie nęcihahha
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Euforia świetne wiadomościoby tak dalej! Myślami jestem z Wami!
Magda śliczny "kącik" Córeczki!
W wyborach moim zdaniem można zagłosować na mniejsze zło...niestety; /.
Dziś musze zmobilizować Krzyśka żeby wykonał wszystkie poprawki w pokoju Młodego, bo farba i jakieś klamoty stoja w kuchni od ubiegłego tygodnia i juz mi na nerwy działają.
Nie wiem od czego zacząć zakupy wyprawkowe...chyba najpierw apteka i wszystkie artykuły higieniczne dla siebie i Syna kupie...no a potem to już chyba z górki; ).
Juz bym chciała mieć wszystko gotowe:).
Poszłam po dżem z moreli...musze go dziś zjeść...mała zachcianka;).
euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość