SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie na bol gardla zalecono tantum verde lub orofar do ssania i to w pierwszym trymestrze. Rewelacja, po dwoch dniach sladu nie bylo po jakimkolwiek drapaniu
Euforia - trzymam kciuki, zeby malenstwo posiedzialo, tam jeszcze choc z 12 tygodni. Trzymaj sie dzielnie :*Weridiana, euforia, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Tak upragnęłam truskawek bo przez tydzień nigdzie nie mogliśmy dostać...
Wczoraj kupiliśmy 3 opakowania w Mili nareszcie i co??
Wczoraj zjadłam jedno opakowanie, dzisiaj drugie i trzecie stoi w lodówce i jak otwieram to patrzy na mnie
No nie wiem czy do jutra tam pozostanie jeszczeniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Chcebycmama no to teraz rozumiem po co Wam te moskitiery, myślałam że to się tak profilaktycznie kupuje do każdego domu. W takim razie sobie odpuszczam zakup.
Lecę sprzątać w sypialni, w końcu mam dodatkową szufladę (pod łóżeczkiem) to pościele poprzekładam z komody i zrobię więcej miejsca na ciuszki.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dostalam od tesciowej dżem truskawkowy domowy i chyba zaraz usmaze nalesnikow do niego i chyba mam jeszcze twarog w lodowce o tak spadam na nalesy
Laura, magda sz, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Chcebycmama no to teraz rozumiem po co Wam te moskitiery, myślałam że to się tak profilaktycznie kupuje do każdego domu. W takim razie sobie odpuszczam zakup.
Lecę sprzątać w sypialni, w końcu mam dodatkową szufladę (pod łóżeczkiem) to pościele poprzekładam z komody i zrobię więcej miejsca na ciuszki.
Ja właśnie zobaczyłam jak ten biały syf z topoli wpada mi do mieszkania. Owadów raczej nie mamy. Niezależnie czy byłoby dziecko i tak byśmy je zamontowali.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Euforia super, że się trzymacie w dwupaku
Trzymam kciuki żeby jak najdłużej:)
Mi prenalen syrop i tabletki na gardło bardzo pomogły i szybko przeszło. Do tego też ten spray do nosa, cały czas mi słuzy bo mam strasznie suchy.
Kondycyjnie jest coraz ciężej. Jak długo chodzę to kręgosłup się odzywa, a jak się szybko zerwę i po schodach wspinam to serducho wali jak głupieAle jak w spoczynku tętno miałam ponad 90 to chyba nie ma się co dziwić że przy wysiłku chce wyskoczyć.
Jak jest w miarę chłodno to jeszcze spoko, ale jak jest duszno to juz jest gorzej.
Pożarłam jaz trochę truskawek i arbuza tak wyczekiwanego. Jeszcze trochę czeka w lodówce i musze się po niego ruszyćCo prawda jeszcze nie smakuje tak jak w lecie, ale czaiłam się na niego już i tym razem wygrał. Kocham arbuzy
Laura, małaMyszka, euforia, euforia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wlasnie sobie przypomnialam, co chcialam Wam napisac rano. Bo pisalyscie o wyborach prezydenckich. Podzielam zdanie, ze nie ma na kogo glosowac. A najbardziej mnie smiesza te wybujale programy wyborcze. Wiekszosc kandydatow niestety zapomina albo i nie wiedza co gorsza, na czym polega piastowanie tego urzedu. A Pani Ogorek, to w ogole mysli, ze prezydent RP ma taka wladze jak ten z USA.
Cassie ja tez uwazam, ze Kukiz w tych wyborach, to jedna wielka farsa. Niestety obawiam sie, ze Ci wszyscy ludzie z FB pojda na niego zaglosowac. Jakby jednak udaloby sie mu wygrac, pakuje manatki, sprzedaje wszysytko i wyprowadzam sie na drugi koniec swiata. Najgorsze, ze ludzie przy okazji wyborow robia sobie jaja z powaznych spraw. Jak juz jestesmy przeciwko komus, to juz lepiej wybrac mniejsze zlo. No i ja chyba zaglosuje na obecnego prezydenta, bo na dzien dzisiejszy nie widze zadnej alternatywy, ale mam jeszcze kilka dni, zeby zapoznac sie z tym co inni soba reprezentuja. Acha no i jestem jedna z tych niewielu osob w tym kraju, ktora chodzi na kazde jedne wybory od kad mam uprawnienia do glosowania. Nawet bylam na moich pierwszych wyborach soleckich w tym rokumagda sz, Pulpecja, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Ja też chodzę na każde wybory, ale niestety coraz rzadziej jest z czego wybierać
dziewczyny, wylicytowałam właśnie kołyskęa co, trochę więcej niż 85 zł, ale taniej się nie dało, mam nadzieję, że wszystko będzie ok jak w opisie i żadnych niespodzianek...
futuremama, kasiuleek, Aga89, małaMyszka, Martucha86, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Uf Euforia dobrze, że się odezwałaś! Trzymaj się kochana!
Kurde dziewczyny trochę dałyście mi do myślenia.. też wybieram się w połowie czerwca nad morze 400 km.. Ogólnie tak jak Paula czuję się bardzo dobrze, nie mam problemu z butami, goleniem itp. Ale jak będzie za miesiąc tego nie wie nikt.. Wczoraj na grouponie szukałam ofert bo pomyślałam, że dużo chodzić nie będziemy to może znajdę jakąś fajną ofertę na hotel ze spa.. Znalazłam kilka fajnych opcji ale teraz sobie myślę, że kupię, wydam kasę, a okaże się, że nie mogę jechać hmm
Tak mi się marzy ten wyjazd.. Specjalnie byłam rano w lidlu po strój kąpielowy i co? Nawet 1 szt. nie było! Pojechałam jeszcze raz o 13 z nadzieją, że może jakieś zwroty ale dupa..małaMyszka, euforia lubią tę wiadomość