SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie denerwuje juz ten serial bo wszystkich usmiercaja ;( tez plakalam jak bobr.
Spalam jak zabita 2 godz. Zaslinilam cala poduszke hehe, no ale udalo sie odespac nocke.
Jeszcze nie wybralam kolorku poscieli ale cos z rozem szaroscia i moze sowki itp. Mezowi sie nawet podobaskompletuje swoj konkretny.
Kasia zarabiaste fotki
Spadam ogladac TrumanaNeyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Nie sposób Was nadrobić, gdy tak mało czasu na neta
podczytuje jak tylko złapie sieć i mam chwilkę, ale z tym są problemy
tyle zwiedzania, że szok
na szczęście Mały grzeczny i dajemy rade nawet w tym upale, choć nogi mocno puchna. Nad morzem byliśmy tylko we wtorek, ale trochę nas przygrzalo mimo wysokiego filtru i mojego siedzenia w polcieniu i polubraniu
jakieś zdjęcie bede mogła wrzucić dopiero po powrocie, bo zapomnieliśmy kabelka do aparatu. Dziś byliśmy w Asyżu-przeurocze miasteczko, jutro reszta atrakcji, a w sobotę niestety powrót, całuski bo obawiam się, że jak nadgonie to już będę osa tematem
Laura, lys, Weridiana, niecierpliwa, magda sz, aaaaga, Paula_071, Martucha86, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry! Chyba wszystkie jeszcze śpią
Ja już wcz nie pisałam, późno wróciliśmy. Rodzice szczęśliwie dolecieli do UK, a my poszliśmy do znajomych- ona już w 38tc, więc odliczają. Miałyśmy temat do rozmowy, więc czas szybko zleciał.
Dziś jedziemy na włości rodziców, ja zostanę tam jeszcze po weekendzie, bo M jedzie w delegację w poniedziałek do DE, a we Wro byłabym sama, więc pojadę do rodzinnego miasta.
Plan na dziś -pakowanie, a na obiad- pierogi od mamusi.
Piątek, piąteczek, piątunio.niecierpliwa, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja zaraz wybieram się do sklepów.
Dzisiaj zaprosiliśmy teściów na grilla. Tak pomyślałam, że oni zawsze sami proponują czy mogą przyjechać no i my decydujemy albo tak albo nie. No wypada czasem ich zaprosić tak myślę.
Także dziś trochę roboty w kuchni, ciasto czekoladowe z jabłkami, szaszłyki, sałatke jakaś jeszcze nie wiem jaka.
Moj brzuszek rośnie, przespałam cala noc, staram się nie pić dużo na noc wiec nie wstaje w nocy na siku. Co prawda mam skurcze łydek w nocy i chyba musze więcej magnezu jeść.
Pogoda ma być piękna, choć nie będzie najcieplej.
Śniadanko zjedzone, ciemna bułeczka, sałata maslowa, ser dziurawiec, pomidor malinowy, szczypiorek hmmm pycha!
Miłego dnia!
Aaa Karolinko to ja z Tobą rozmawiałam nt. balsamow brazujacych. Ale nic się nie dowiedziałam, poprostu opalam nóżki i jakoś mi to wychodzi.Paula_071, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dzien dobry;)
Zaraz zjem sniadanko,ogarne sie i jade z rodzicami do drugiego miasta,trzeba dziadka do lekarza zawiezc a my z mama do galerii. Mieszkam w miasteczku (ok 11tys mieszkancow) wiec u nas tylko biedronki,lidl,pepco,neonet , rossman itp. No i prywatne sklepyA do galerii trzeba jechac 30km,woec co raz jezdzimy:)
A woeczorem do dziadka na imieniny,mm ale bedzie dobrego zarelka :p mama zrobila.tort bezowy,nie moge sie go doczekac:p
chcebycmama- o widzisz,to Ty:)
Dla mnie nogi strasznie slabo sie opalaja..twarz,rece,dekolt szybko,a nogi...masakra!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witam:)
nawet pospałam w nocy, pomimo zjedzonego arbuza na noc wstawałam tylko raz;)
dziś w planach rozmrozenie zamrażalki i czyszczenie lodówki:)
nogi by pasowało troche opalić ale chyba zdecyduje sie na balsam bo cięzko mi się opalają..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój mąż wczoraj wystrzelił z tekstem, moze by już wystarczyło tych ciuchów małemu bo tylko kupujesz kupujesz kiedy on to zdąży założyc
a ja mu mowie ze przeciez juz takich malutkich nie kupuje tylko większe, chwila namysłu i mówie nie ma jeszcze sweterka ani jednego ani koszuli ani rajtuz ha !
na to on: no przeciez ja sie nie znam
tak serio to musze zrobić przegląd bo coś mi sie wydaje ze tych w rozmiarze 62 jest już dosyć, 56 napewno, a i 68 jest też całkiem sporoniecierpliwa, lys, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Przespana cała nocMaja wczoraj się wyszalała, dziś dużo spokojniejsza.
Wy o opalaniu a ja zrywam skórkę która mi schodzi z ramion, wygląda to okropnie ale na szczęście pod tą skórą jest też opalona więc nie ma takich plam.
Ja dziś w planie mam posprzątać 1,5m balkonmój wieeelki taras... pomalować taką zaporę pod drzwi na biało różowo, zamówić materac i zrobić projekt kąciku z pościelą i ozdobami nad łóżeczkiem.
Mnie od 2 tyg próbują łapać skurcze w łydce w nocy ale jak czuje że się zbliża to prostuje ścięgna do 90 stopni i przechodzi. Też chyba mało magnezu, biorę czasem ale nie regularnie.
Mamasia czekamy na zdjęcia:)
niecierpliwa, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja miałam noc koszmarna. Od 4 rano zmuszam się do snu. Co chwile się budziłam, nie mogłam sobie znaleźć miejsca. I ostatnio tak jest prawie co noc.. A potem w dzień odsypiam.. Co do ciuchów to ja już mam mnóstwo na 56i 62. Póki co większych rozmiarów nie kupuje, bo musze sama zobaczyć w co najlepiej mi się ubiera maluszka, co się najfajniej sprawdza. Liczę, że te do 62 wystarcza na jakieś 3 miesiące,no a po tym czasie liczę, że będę bardzo chciała się wyrwać na zakupy:)
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
A ja 1,5h stałam przy żelazku,ale na szczęście wygrałam tą nierówną walkę
A i właśnie pochłonęłam już loda, o tak na drugie śniadanie o 8:30:)
magda sz, niecierpliwa, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Magda, a czym malujesz? Bo ja chciałam się zabrać za odnowienie młynka do pieprzu, ale mama mnie postraszyla, że od farb i lakierów w ciąży się lepiej trzymać z daleka.. Jakas jej koleżanka właśnie przez farby podobno dostała zatrucia ciążowego (to było wprawdzie 30 lat temu, bardziej toksyczne na pewno specyfiki niż teraz). No i plan legl w gruzach, bo mimo wszystko jakoś się wystraszylam
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Ja mam farby akrylowe które w ogóle nie pachną, tak czy siak przy otwartym balkonie maluje, bardzo szybko schną. Mam serie akrylowych do decoupage z Daily Art- ta trochę śmierdzi i Bondex (z Leroy Merlin)- akrylowa, bezzapachowa. Obie zmywalne wodą, pędzelki również. Idealnie się nadają do malowania drewna. Do metalu trzeba by pociągnąć specjalnym podkładem wcześniej.
Lakier mam z Daily Art ale bezwonny i szybko schnie i też pędzle można wodą. Wychodzę z założenia że jak nie trzeba używać nitro itp. do mycia pędzli to jest ok.
Malowałam już szczotkę do włosów decoupage, ramy obrazów, ramki zdjęć i nie poczułam żadnych dolegliwości. Malowania drzwi bym się nie podjęła ale takie małe rzeczy to można się pobawić.Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość