X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam wczorajszy odcinek Greys Anatomy. Ale się spłakałaaaaaaaam :((( Mąż mi zrobił awanturę, że oglądam takie seriale. Eh...

Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Obejrzałam wczorajszy odcinek Greys Anatomy. Ale się spłakałaaaaaaaam :((( Mąż mi zrobił awanturę, że oglądam takie seriale. Eh...

Nic mi nie mów, ja ostatnio jak oglądałam ten podwójny odcinek to ryczałam jak bóbr.

Paula_071, Neyla, małaMyszka, Hermiona, bosa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Nic mi nie mów, ja ostatnio jak oglądałam ten podwójny odcinek to ryczałam jak bóbr.

Który podwójny?:) To jedyny serial który oglądam, nie mogę go sobie odmówić.

Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, z którąś z was pisałam na temat balsamów brązujących, niedługo przyadłoby się biale baleroniki (nogi) troche przyciemnic ;p (nie mam kompletnie pamieci do twarzy i do rozmów-z kim na dany temat rozmawiałam..tym bardziej na forum :P)

A wiec droga koleżanko, czy wiesz juz cos wiecej na ten temat? mozna? wiesz które beda najbezpieczniejsze ?:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Który podwójny?:) To jedyny serial który oglądam, nie mogę go sobie odmówić.

nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy

link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)

http://vidto.me/iiqzd2yctggv.html

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho!

Piszę dopiero teraz bo za każdym razem jak próbowałam coś do Was naskrobać coś lub ktoś mnie od tego odwodził.

Dziś mam kolejny raz dzień z cyklu "nic mi się nie chce" dlatego z rana tylko wstawiłam pranie i nie robiłam nic.Nawet nie ugotowałam obiadu i zamówiliśmy pizzę.Ale raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzi ;)

Już nie mogę doczekać się wyjazdu.Oby było ładnie....

A poniżej przesyłam Wam kolejne zabawy aparatem ;)
    6ppwsy.jpg
    f06qsg.jpg

niecierpliwa, Katarka, aaaaga, Martucha86, lys, Laura, 5ylwia, apaczka, Paula_071, psioszka11, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Neyla, mamasia, Migotkaa, futuremama, Y, Aga89, małaMyszka, zabka11, Pati Belgia, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN piekne fotki!

O 12 wyszlam z domu i o 19 wrocilam, alez mnie nogi bola!
    Bylam z kolezanka na pogaduchach, potem ciucholand, odwiedzilam kolezanki w pracy, gdzie obroslam w piorka i nasluchalam sie komplementow jak to ciaza mi sluzy, potem pizza z mezem i pojechalismy obejrzec camarelo carmele i co sie okazalo, ze 2 h wczesniej ktos go kupil, wiec za miesiac zamawiam go w ciemno :) Kupilam przewijak, przescieradlo i ceratke na materac ;)

Lys, ale duzy juz ten Twoj dzieciaczek ;)

Magda.sz ja tez bym scian nie zmieniala, bardzo ladne kolorki :) Ktory kolor poscieli wybralas, bo ja chyba zdecyduje sie na 27

lys, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy

link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)

http://vidto.me/iiqzd2yctggv.html

aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę:D

niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę:D

niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.

Wiesz co ja ogladalam seville wczesniej i one roznia sie wykonczeniem wiec w sumie wiem czego sie spodziewac, ja juz jestem zdecydowana na camarelo wiec nie chce ogladac innych, zeby w glowie sobie nie namieszac

• lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:

hahahha no rozumiem, ale może rzeczywiście lepiej dawkować takie emocje, bo ja całe 80 minut przeryczałam i nie byłam w stanie tego opanować. Dobrze że męża nie ma, bo raz że wybitnie nie lubi tego serialu ,a dwa kazałby mi wyłączyć jakby zobaczył moje "lamenty".

Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej ciazy cos wyjatkowo dobrze mi wychodzi - robienie nic lub nic nie robienie :/

lys, aaaaga, KasiaeN., Laura, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość

• rybka1988 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nic nie robienie jakiegoż wysiłku wymaga! I jak męczy okropnie!

Cassie, KasiaeN., Laura, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Ale to nic nie robienie jakiegoż wysiłku wymaga! I jak męczy okropnie!

I ile czasu zajmuje!

aaaaga, Cassie, Laura, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj tak

• Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Balerinki Maciejka 0554A -rozne kolory ich są :)

A kupowałam je od sprzedawcy: MeritumObuwie
    Dziekuje kochana ale jednak za drogie dla.mnie, u mnie buty nie wytrzumuja polowy sezonu, pala mi sie na nogach...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Hmm ja nie robie takich dokładnych badań, nie miałam nigdy poziomu żelaza ani mg ani cpr. Nikt mi niczego takiego nie zlecił, a może to niedobrze no mam kiepska hemoglobine 10,8 no i non stop infekcje jakieś intymne :/wam lekarze to zlecają czy robicie we własnym zakresie?

ja miałam CRP robione w szpitale wyszło 18 i mnie tydzień trzymali aż do 11 spadło po antybiotyku i teraz sama z ciekawości sobie zrobiłam i wyszło to 13 :/

to mnie pocieszyłyście troche :) widać moja gin jest nadgorliwa za bardzo ... jutro mam wizyte zobacze co powie :/ mam nadzieje ze nie wysle znowu do szpitala

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jutro wyskoczyla mi nieplanowana wizyta u lekarza. Od tygodnia mam pieczenie w pochwie, najpierw myslalam, ze to od plynu do higieny, ale zmienilam i nic dalej piecze. Konsultowalam sie z lekarka, ale kazala jutro podjechac. Cos czuje, ze zas mi sie cos przyplatalo jakas infekcja :/

• chcebycmama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Dziekuje kochana ale jednak za drogie dla.mnie, u mnie buty nie wytrzumuja polowy sezonu, pala mi sie na nogach...
    Ofka ja jutro się wybieram po buty z ccc, bo jest promocja 30% na wszystkie pólbuty.

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:

derek is dead?!!!!!!!!!

lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tego nie ogladalam co za spoiler!!!!:)

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 950 951 952 953 954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ