SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Obejrzałam wczorajszy odcinek Greys Anatomy. Ale się spłakałaaaaaaaam
(( Mąż mi zrobił awanturę, że oglądam takie seriale. Eh...
Nic mi nie mów, ja ostatnio jak oglądałam ten podwójny odcinek to ryczałam jak bóbr.Paula_071, Neyla, małaMyszka, Hermiona, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, z którąś z was pisałam na temat balsamów brązujących, niedługo przyadłoby się biale baleroniki (nogi) troche przyciemnic ;p (nie mam kompletnie pamieci do twarzy i do rozmów-z kim na dany temat rozmawiałam..tym bardziej na forum
)
A wiec droga koleżanko, czy wiesz juz cos wiecej na ten temat? mozna? wiesz które beda najbezpieczniejsze ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Który podwójny?
To jedyny serial który oglądam, nie mogę go sobie odmówić.
nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy
link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)
http://vidto.me/iiqzd2yctggv.htmlmałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Piszę dopiero teraz bo za każdym razem jak próbowałam coś do Was naskrobać coś lub ktoś mnie od tego odwodził.
Dziś mam kolejny raz dzień z cyklu "nic mi się nie chce" dlatego z rana tylko wstawiłam pranie i nie robiłam nic.Nawet nie ugotowałam obiadu i zamówiliśmy pizzę.Ale raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzi
Już nie mogę doczekać się wyjazdu.Oby było ładnie....
A poniżej przesyłam Wam kolejne zabawy aparatem
niecierpliwa, Katarka, aaaaga, Martucha86, lys, Laura, 5ylwia, apaczka, Paula_071, psioszka11, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Neyla, mamasia, Migotkaa, futuremama, Y, Aga89, małaMyszka, zabka11, Pati Belgia, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość
-
KasiaeN piekne fotki!
O 12 wyszlam z domu i o 19 wrocilam, alez mnie nogi bola!
Bylam z kolezanka na pogaduchach, potem ciucholand, odwiedzilam kolezanki w pracy, gdzie obroslam w piorka i nasluchalam sie komplementow jak to ciaza mi sluzy, potem pizza z mezem i pojechalismy obejrzec camarelo carmele i co sie okazalo, ze 2 h wczesniej ktos go kupil, wiec za miesiac zamawiam go w ciemnoKupilam przewijak, przescieradlo i ceratke na materac
Lys, ale duzy juz ten Twoj dzieciaczek
Magda.sz ja tez bym scian nie zmieniala, bardzo ladne kolorkiKtory kolor poscieli wybralas, bo ja chyba zdecyduje sie na 27
lys, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy
link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)
http://vidto.me/iiqzd2yctggv.html
aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę
niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę
niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.
Wiesz co ja ogladalam seville wczesniej i one roznia sie wykonczeniem wiec w sumie wiem czego sie spodziewac, ja juz jestem zdecydowana na camarelo wiec nie chce ogladac innych, zeby w glowie sobie nie namieszacmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę
hahahha no rozumiem, ale może rzeczywiście lepiej dawkować takie emocje, bo ja całe 80 minut przeryczałam i nie byłam w stanie tego opanować. Dobrze że męża nie ma, bo raz że wybitnie nie lubi tego serialu ,a dwa kazałby mi wyłączyć jakby zobaczył moje "lamenty".Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale to nic nie robienie jakiegoż wysiłku wymaga! I jak męczy okropnie!
Cassie, KasiaeN., Laura, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Balerinki Maciejka 0554A -rozne kolory ich są
A kupowałam je od sprzedawcy: MeritumObuwiemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Hmm ja nie robie takich dokładnych badań, nie miałam nigdy poziomu żelaza ani mg ani cpr. Nikt mi niczego takiego nie zlecił, a może to niedobrze no mam kiepska hemoglobine 10,8 no i non stop infekcje jakieś intymne :/wam lekarze to zlecają czy robicie we własnym zakresie?
ja miałam CRP robione w szpitale wyszło 18 i mnie tydzień trzymali aż do 11 spadło po antybiotyku i teraz sama z ciekawości sobie zrobiłam i wyszło to 13
to mnie pocieszyłyście trochewidać moja gin jest nadgorliwa za bardzo ... jutro mam wizyte zobacze co powie
mam nadzieje ze nie wysle znowu do szpitala
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
No i jutro wyskoczyla mi nieplanowana wizyta u lekarza. Od tygodnia mam pieczenie w pochwie, najpierw myslalam, ze to od plynu do higieny, ale zmienilam i nic dalej piecze. Konsultowalam sie z lekarka, ale kazala jutro podjechac. Cos czuje, ze zas mi sie cos przyplatalo jakas infekcja
-
Ofka wrote:Dziekuje kochana ale jednak za drogie dla.mnie, u mnie buty nie wytrzumuja polowy sezonu, pala mi sie na nogach...
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość