X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam wczorajszy odcinek Greys Anatomy. Ale się spłakałaaaaaaaam :((( Mąż mi zrobił awanturę, że oglądam takie seriale. Eh...

Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Obejrzałam wczorajszy odcinek Greys Anatomy. Ale się spłakałaaaaaaaam :((( Mąż mi zrobił awanturę, że oglądam takie seriale. Eh...

Nic mi nie mów, ja ostatnio jak oglądałam ten podwójny odcinek to ryczałam jak bóbr.

Paula_071, Neyla, małaMyszka, Hermiona, bosa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Nic mi nie mów, ja ostatnio jak oglądałam ten podwójny odcinek to ryczałam jak bóbr.

Który podwójny?:) To jedyny serial który oglądam, nie mogę go sobie odmówić.

Neyla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, z którąś z was pisałam na temat balsamów brązujących, niedługo przyadłoby się biale baleroniki (nogi) troche przyciemnic ;p (nie mam kompletnie pamieci do twarzy i do rozmów-z kim na dany temat rozmawiałam..tym bardziej na forum :P)

A wiec droga koleżanko, czy wiesz juz cos wiecej na ten temat? mozna? wiesz które beda najbezpieczniejsze ?:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Który podwójny?:) To jedyny serial który oglądam, nie mogę go sobie odmówić.

nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy

link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)

http://vidto.me/iiqzd2yctggv.html

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho!

Piszę dopiero teraz bo za każdym razem jak próbowałam coś do Was naskrobać coś lub ktoś mnie od tego odwodził.

Dziś mam kolejny raz dzień z cyklu "nic mi się nie chce" dlatego z rana tylko wstawiłam pranie i nie robiłam nic.Nawet nie ugotowałam obiadu i zamówiliśmy pizzę.Ale raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzi ;)

Już nie mogę doczekać się wyjazdu.Oby było ładnie....

A poniżej przesyłam Wam kolejne zabawy aparatem ;)
    6ppwsy.jpg
    f06qsg.jpg

niecierpliwa, Katarka, aaaaga, Martucha86, lys, Laura, 5ylwia, apaczka, Paula_071, psioszka11, Maniuś, kasiuleek, gianna88, Neyla, mamasia, Migotkaa, futuremama, Y, Aga89, małaMyszka, zabka11, Pati Belgia, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaeN piekne fotki!

O 12 wyszlam z domu i o 19 wrocilam, alez mnie nogi bola!
    Bylam z kolezanka na pogaduchach, potem ciucholand, odwiedzilam kolezanki w pracy, gdzie obroslam w piorka i nasluchalam sie komplementow jak to ciaza mi sluzy, potem pizza z mezem i pojechalismy obejrzec camarelo carmele i co sie okazalo, ze 2 h wczesniej ktos go kupil, wiec za miesiac zamawiam go w ciemno :) Kupilam przewijak, przescieradlo i ceratke na materac ;)

Lys, ale duzy juz ten Twoj dzieciaczek ;)

Magda.sz ja tez bym scian nie zmieniala, bardzo ladne kolorki :) Ktory kolor poscieli wybralas, bo ja chyba zdecyduje sie na 27

lys, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    nr 22 "She's leaving home" 80 minutowy

link on-line (najlepiej odtwarzać na mozilli z adblockerem)

http://vidto.me/iiqzd2yctggv.html

aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę:D

niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    aaaaa widzisz, to ja dopiero płakałam jak Derek umarł. Myślałam, że Na Canalu Plus lecą na bieżąco odcinki, a ten 22 będzie dopiero za tydzień. Jakbym dzisiaj odpaliła na kompie kolejny GA to mąż by mnie z domu wyrzucił. Ale on jutro z rana wyjeżdża więc może w weekend się skuszę:D

niecierpliwa - dzisiaj pan w sklepie przekonywał, że Adamex Pajero jest lepszy niż Camarelo Carmele. Jeśli masz możliwość to poszukaj, może w innym sklepie będzie.

Wiesz co ja ogladalam seville wczesniej i one roznia sie wykonczeniem wiec w sumie wiem czego sie spodziewac, ja juz jestem zdecydowana na camarelo wiec nie chce ogladac innych, zeby w glowie sobie nie namieszac

• lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:

hahahha no rozumiem, ale może rzeczywiście lepiej dawkować takie emocje, bo ja całe 80 minut przeryczałam i nie byłam w stanie tego opanować. Dobrze że męża nie ma, bo raz że wybitnie nie lubi tego serialu ,a dwa kazałby mi wyłączyć jakby zobaczył moje "lamenty".

Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej ciazy cos wyjatkowo dobrze mi wychodzi - robienie nic lub nic nie robienie :/

lys, aaaaga, KasiaeN., Laura, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość

• rybka1988 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to nic nie robienie jakiegoż wysiłku wymaga! I jak męczy okropnie!

Cassie, KasiaeN., Laura, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka1988 wrote:
    Ale to nic nie robienie jakiegoż wysiłku wymaga! I jak męczy okropnie!

I ile czasu zajmuje!

aaaaga, Cassie, Laura, futuremama, małaMyszka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj tak

• Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Balerinki Maciejka 0554A -rozne kolory ich są :)

A kupowałam je od sprzedawcy: MeritumObuwie
    Dziekuje kochana ale jednak za drogie dla.mnie, u mnie buty nie wytrzumuja polowy sezonu, pala mi sie na nogach...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa123 wrote:
    Hmm ja nie robie takich dokładnych badań, nie miałam nigdy poziomu żelaza ani mg ani cpr. Nikt mi niczego takiego nie zlecił, a może to niedobrze no mam kiepska hemoglobine 10,8 no i non stop infekcje jakieś intymne :/wam lekarze to zlecają czy robicie we własnym zakresie?

ja miałam CRP robione w szpitale wyszło 18 i mnie tydzień trzymali aż do 11 spadło po antybiotyku i teraz sama z ciekawości sobie zrobiłam i wyszło to 13 :/

to mnie pocieszyłyście troche :) widać moja gin jest nadgorliwa za bardzo ... jutro mam wizyte zobacze co powie :/ mam nadzieje ze nie wysle znowu do szpitala

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jutro wyskoczyla mi nieplanowana wizyta u lekarza. Od tygodnia mam pieczenie w pochwie, najpierw myslalam, ze to od plynu do higieny, ale zmienilam i nic dalej piecze. Konsultowalam sie z lekarka, ale kazala jutro podjechac. Cos czuje, ze zas mi sie cos przyplatalo jakas infekcja :/

• chcebycmama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Dziekuje kochana ale jednak za drogie dla.mnie, u mnie buty nie wytrzumuja polowy sezonu, pala mi sie na nogach...
    Ofka ja jutro się wybieram po buty z ccc, bo jest promocja 30% na wszystkie pólbuty.

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:

derek is dead?!!!!!!!!!

lys, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tego nie ogladalam co za spoiler!!!!:)

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 950 951 952 953 954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ