SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:Dzięki
W tej ciąży znacznie poszerzył mi się biodra w porównaniu do poprzedniej. Z Paulą miałam chude rączki chude nóżki i brzuch wywalony tylko jak piłka
Teraz jest trochę bardziej proporcjonalnie.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy was też kręgosłup boli, czy tylko ja jestem taka felerna? Boli mnie jak cholera ostatnio a dziś to już szczyt
Mnie boli lewy korzonek... masakramałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa wrote:Euforia to Ty juz w szpitalu zostaniesz do rozwiazania??
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Ja mam 115 w pępku, przed świętami miałam 100, także rośnie, ale jakoś tak foremnie. Na plusie prawie 8kg, normalnie to byłoby mega widać a tak to się jakoś rozkłada. Pamiętam jak w październiku wylądowałam na IP co mi pęcherzyk pękł po długim czasie bez owulacji a pojechałam spakowana na operacje wyrostka, leżała ze mną babka w 7 miesiącu i myślałam że ona to już rodzi- a ona że nie że to 7 miesiąc i przyjechała na IP ze zgagą i wrzodami... miała taak wielki brzuch że czegoś takiego nie widziałam i to nie bliźniaki ani też mega otyła nie była.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
ugotowałam ten rosół i czuję, że odlatuję...
od 4 na nogach, zrobiło swoje. No nic, męża zostawiam w sypialni niech się wyśpi, bo ja w nocy wstaję i się wiercę, a ja się kimnę na kanapie przed tv ... tylko zestawię rosioł z ognia...Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
U mnie w brzuszku 95cm... dzisiaj strasznie mnie swędzi skóra i non stop się muszę smarować. A przez ten korzonek, to gin. musiał mi pomagać wstawać z kozetki...czułam się jak orka wyrzucona na brzeg plaży
Korzonki to mi już od jakiegoś czasu dokuczają. Jak się położe na chwilkę na plecy, to mam problem ze wstaniem...muszę się dosłownie sturlać z łóżka.
Dzisiaj rano się obudziłam w tej samej pozycji co zasnęłam (lewy bok, noga zarzucona na męża) i miałam taką odleżynę od piżamy, że masakra. Ból okropny.małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to mój wstydniś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b534cd138953.jpglys, Ewa123, rybka1988, Cassie, Paula_071, 5ylwia, Laura, Weridiana, mamasia, zabka11, niecierpliwa, psioszka11, KasiaeN., gianna88, Martucha86, Maniuś, aaaaga, magda sz, Aga89, małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:
pięknie w niej wyglądasz
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Dzięki
W tej ciąży znacznie poszerzył mi się biodra w porównaniu do poprzedniej. Z Paulą miałam chude rączki chude nóżki i brzuch wywalony tylko jak piłka
Teraz jest trochę bardziej proporcjonalnie.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy was też kręgosłup boli, czy tylko ja jestem taka felerna? Boli mnie jak cholera ostatnio a dziś to już szczytchyba jakaś krzywa jestem
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Rybka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Euforia współczuję, że musisz tak długo leżeć i jeszcze trafiasz na takich lekarzynajważniejsze, że maleństwo jeszcze siedzi w brzuchu i na pewno rośnie z każdym dniem!
Ambrela daj znać jak u Ciebie!?
Dziewczyny potraficie człowieka dowartościować teraz się zastanawiam, czy nie będę wyglądać lepiej niż panna młodaeuforia, zabka11, futuremama, Paula_071, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość