SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witam się z laba. Właśnie wypiłam glukozę i czekam. Rzeczywiście smaczne to nie jest ale da się to wypić.
Co do brzuszka to ja mam jakoś 87cm na wysokości pępka a dzidzia w zeszłym tyg miała 911 g.Cassie, Ewa123, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
W domu zmierze ile ja mam w brzuszku,ja rok temu wazylam jeszcze 3kg wiecej niz waze obecnie, schudlam ok 9-10kg i ta waga mi soe tak utrzymywala do teraz,myslalam ze w ciazy zacznie mi szybko rosnac,ale jednak jest ok:)
No woec ja takie cyfry juz na wadze widzialam:p
w przed ciaza w talii mialam ok 70-72cm,ciekawa jestem.ile teraz,bo teraz brzuszek mam dosyc wysoko,wydaje sie byc wiekszy na wysokosci talii niz na wysokosci pepka taka dolepiona pilka :pWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:14
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja mam 98 brzuszka i 7 kg na plusie
Pogoda ładna ale później ma padać.
Całą noc męczył mnie ból brzucha, dzisiaj już lepiej jak na razie nic nie boliEwa123, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
O Wy chudzinki!
Ja mam 112cm , a mały tydzień temu ważył 1120.
Kto mnie przelicytuje?
Właśnie się pokłóciłam na spacerze z Panem o psie kupy- wrrr, ależ mnie zdenerwował!
Ostatnio ludzie mnie bardzo drażnią...magda sz, Cassie, kasiuleek, Laura, Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej ho!
To i ja się zmierzyłam i też mam 112 cm i 10 kg na plusie.Ale mam 185cm wzrostu więc te kilogramy na szczęście się inaczej rozkładają
I własnie miałam wizytę Pań z działu kontroli z ZUS. Dobrze, ze dziś a nie wczoraj bo by nas nie było. A tak odhaczyły i z głowyCassie, niecierpliwa, Ewa123, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Hej ho!
To i ja się zmierzyłam i też mam 112 cm i 10 kg na plusie.Ale mam 185cm wzrostu więc te kilogramy na szczęście się inaczej rozkładają
I własnie miałam wizytę Pań z działu kontroli z ZUS. Dobrze, ze dziś a nie wczoraj bo by nas nie było. A tak odhaczyły i z głowy
Żartujesz?!Tak bez zapowiedzi przyszły do domu? Coś pytały, sprawdzały?
To idziemy łeb w łeb -też mam 10kg na plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:55
Weridiana, KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dzien dobry w sloneczny wtorek
W sobote smigamy na zakupy wyprawkowe juz nie moge sie doczekać
Ja wlasnie sie zmierzylam i mam 106 w pasie a ile mialam wczesniej jejku nie wiem z 80 moze i ciut wiecej nie mierzylam siea i od poczatku ciazy 4.5 kg na plusie z czego 2 kg przez ostatni miesiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:57
Cassie, Ewa123, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_071 wrote:Tak, to ja:) Bardzo mnie ciekawi jak mnie rozpoznałaś
i jakoś Cię wzrokowo zapamiętałam i nawet siedziałyśmy chyba na pierwszej części koło siebie na BM
i wczoraj Cię rozpoznałam jako jedyną z poprzednich warsztatów
[ może i jeszcze jakieś dziewczyny były ponownie, ale mi to umknęło]. Wiedziałam, że byłaś na obu, więc tak strzelałam :)miałam nawet w czasie zmiany sal zagadać, ale gdzies mi umknęłaś
ja byłam na obu z koleżanką, więc może też skojarzysz
a poza tym postaram się dziś zgrać zdjęcia z Rzymu i coś wrzucić
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Bry,
Zmierzyłam się właśnie przed śniadankiem i jest 108, a wczoraj na wieczór było 115- musiało mnie po tym bigosie niezłe napompować bo w sumie to nawet trochę bolał mnie żołądek. Przed ciążą miałam 65 w talii w pasie to nie wiem. Wydaje mi się że to też zależy jak się mała ułoży, albo się wypnie i są dodatkowe cm albo się schowa.
Maja się ze mną drażni a ja zaraz zawaruję, wczoraj mało fikała, dziś w nocy nic, dziś o 5 się obudziłam i zaczęłam ją zaczepiać, dopiero jak poszłam siku i napiłam się wody to dała kilka kopów, zupełnie się przemieściła- zawsze czułam ją w z lewej strony na dole a teraz jakoś po środku bliżej kręgosłupa że czuje ją od środka ale po brzuchu nie widać.
OOOO właśnie fiknęła- nie wiem dlaczego ale alarm ktoś włączył ten bombowy czy jak to się zwie..i chyba na ten dźwięk. Mam nadzieje że wojny nie ma bo mąż w pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:07
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A i przyszedł materacyk z tygryska, kokos pianka lateks i wydaje się ok, sama się na nim położyłam na chwilę. Odpowiednio twardy. Siedzi już w folii w łóżeczku
Dziś zamawiamy wózeczek i fotelik tylko barany ze sklepu nie potrafią mi powiedzieć który będzie pasował do wózka..
podsyłają mi same foteliki powyżej 600 zł
a są i tańsze z atestami i testami zderzeniowymi.
Drugi raz ten alarm...nie wiem o co chodzimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:A i przyszedł materacyk z tygryska, kokos pianka lateks i wydaje się ok, sama się na nim położyłam na chwilę. Odpowiednio twardy. Siedzi już w folii w łóżeczku
Dziś zamawiamy wózeczek i fotelik tylko barany ze sklepu nie potrafią mi powiedzieć który będzie pasował do wózka..
podsyłają mi same foteliki powyżej 600 zł
a są i tańsze z atestami i testami zderzeniowymi.
Drugi raz ten alarm...nie wiem o co chodzi
przed chwilą w DDTVN mówili, że to cwiczenia antyterorystów itpmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny