SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hahahahahah widziałyście to?
to dopiero udane sesje ciążowe....
http://www.sfora.pl/swiat/Koszmarne-zdjecia-w-ciazy-Pozaluja-tego-do-konca-zycia-g77646?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2małaMyszka, magda sz, Laura, kasiuleek, zabka11, gianna88, Aga89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiuleek - super fotka
Maniuś - próba generalna, czyli kolacjakleik ryżowy i dwie kromeczki chlebka z polędwicą drobiową i czekamy co będzie.
Laura - czemu czerwono - czarny? Pytam z czystej ciekawości. Nie boisz się, że ludzie będą się sugerować wózkiem i mówić o jaka śliczna dziewczynka? Oczywiście nie mówię, że ma być niebieski. Pytam tylko, sorki
kasiuleek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Czy Wasze dzieci juz fiknely glowka w dol?
mój już od jakiegoś czasu na usg jest główką w dóla nóżkami pod żebrami
ale mam wrażenie że się jeszcze kręci
Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cassie tak wiem, dlatego na początku napisałam że to czysta ciekawość, bo spotykam się nadal - po latach świetlnych pokoleń, że niebieski to chłopiec, czerwony dziewczynka. Nie sugeruję się stereotypami, też myślę o np. fioletowym wózku. Ciekawość mnie po prostu zabije...
Cassie lubi tę wiadomość
-
magda zamówiłaś już BD??? Ile się czeka na dostawę?
Kurcze ja też już myślę o wózku... boję się, że zamówimy za późno i wózek będzie po porodzie...
Chociaż chciałabym mieć ok. miesiąca wcześniej, żeby się trochę wywietrzył -
Myszko czerwono czarny jakoś tak nam przypasował a może później będzie dziewczynka
Nie będę się sugerować opinią ludzi a niech myślą i mówią co chcą....
Nad fioletowym powiem szczerze też się zastanawiałammałaMyszka, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
Moja na każdym usg - położenie główkowe, ale ostatnio się przekręciła, czuje ruchy w innym miejscu więc nie mam pojęcia gdzie jest co. Szkoda że nie umiem tak wymacać przez brzuch.
Lys ale ludzie mają w baniskąd takie pomysły na zdjęcia haha
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
-
lys wrote:hahahahahah widziałyście to?
to dopiero udane sesje ciążowe....
http://www.sfora.pl/swiat/Koszmarne-zdjecia-w-ciazy-Pozaluja-tego-do-konca-zycia-g77646?utm_source=o2_SG&utm_medium=Hotspot&utm_campaign=o2magda sz, lys lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Myszko czerwono czarny jakoś tak nam przypasował a może później będzie dziewczynka
Nie będę się sugerować opinią ludzi a niech myślą i mówią co chcą....
Nad fioletowym powiem szczerze też się zastanawiałam
Ludzie potrafią być wredni... my też szukamy takiego, żeby za 2-3 lata max skorzystała jeszcze córciaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:02
Laura lubi tę wiadomość