SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja sie nie spotkałam z tym, że dla dziewczynki czerwony:)
moj synu ma mnóstwo czerwonych ciuszków zakupionych:D
dzisiejszy tekst mojego męza mnie powalił ze aż sie skuliłam ze smiechu , mówi mi tak " jak pojedziemy jutro do marketu po zarówkę to musimy zobaczyć za takimi zaślepkami do gniazdek zeby mały nie pchał palców"
ja mu mowie czekaj on tak odrazu nie bedzie pchał palców, niech się najpierw urodzimamasia, małaMyszka, Laura, lys, Aga89 lubią tę wiadomość
-
my tak sobie obliczyliśmy, że w zależności od porodu SN czy CC to czas dojścia do siebie, zielone światło od gin i bierzemy się za robotę... jeśli byłyby problemy jak teraz, to myślimy, że mały właśnie będzie miał ok.3 lat... szybciej się raczej nie da hehehhehhe
Laura lubi tę wiadomość
-
A skoro jesteśmy w temacie zdjęć to obiecałam, że coś wrzucę z Rzymu
tu dam jedną fotkę jako namiastkę, a resztę wrzucę na fb na naszą grupę
Dzień pierwszy - plac Św. Piotra
edit: kasuje fociakaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 15:42
magda sz, Laura, lys, małaMyszka, kasiuleek, Paula_071, zabka11, KasiaeN., niecierpliwa, gianna88, psioszka11, 5ylwia, Maniuś, Aga89, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:a ja sie nie spotkałam z tym, że dla dziewczynki czerwony:)
moj synu ma mnóstwo czerwonych ciuszków zakupionych:D
dzisiejszy tekst mojego męza mnie powalił ze aż sie skuliłam ze smiechu , mówi mi tak " jak pojedziemy jutro do marketu po zarówkę to musimy zobaczyć za takimi zaślepkami do gniazdek zeby mały nie pchał palców"
ja mu mowie czekaj on tak odrazu nie bedzie pchał palców, niech się najpierw urodziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:22
Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Mamasia więcej zdjęć prosimy
Mam podobną sukienkę te pawie oczka
My zamówiliśmy turkusowy wózek, wg mnie to może być i dla chłopca i dla dziewczynki. Zastanawiałam się nad błękitnym ale mąż się uparł na turkus no to niech będzie. Dostawa początek czerwca, ale jestem ciekawa jak wygląda w realu bo zamawiałam tylko ze zdjęć.Laura, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Kochana Twój zaślepki, a mój już ma domek wybrany do postawienie w ogrodzie, koparko-ładowarkę na plażę i do ogródka dziadków i piaskownicy, no i oczywiście pierwszą brykę...
noo juz auto na ster takie co bedzie jezdził w środku ma obiecane, fotelik na rower, kiedys nawet chciał klocki lego zamawiać na allegro haha, mąż zgłupiał totalnie hahamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Migotka- no ja własnie chce kupic jakis kocyk minky z różem
Ja od początku szuakałam wózka takiego żeby miał jak najmniej kolorów, bo nie podobają mi sie wózki z łączonych kolorów, wole jak są po prostu dodatki kolorowe
mnie tez nachodziło, ale wziełam póki co cieńszy z pepco turkusowy, najwyzej na zime zamówie grubszymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Mamasia więcej zdjęć prosimy
Mam podobną sukienkę te pawie oczka
My zamówiliśmy turkusowy wózek, wg mnie to może być i dla chłopca i dla dziewczynki. Zastanawiałam się nad błękitnym ale mąż się uparł na turkus no to niech będzie. Dostawa początek czerwca, ale jestem ciekawa jak wygląda w realu bo zamawiałam tylko ze zdjęć.
Wstaw linkamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/264e2cd54a23.jpg
my zamówiliśmy ten. Do tego mamy szaro turkusowy kocyk minky i bawełna i szaro żółty.
Nasz maluch tez jest juz długo główka w dół obrocony.
my w ogóle postawiliśmy na neutralne kolory żeby było też później dla córci jeśli się udamałaMyszka, Laura, psioszka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/264e2cd54a23.jpg
my zamówiliśmy ten. Do tego mamy szaro turkusowy kocyk minky i bawełna i szaro żółty.
Nasz maluch tez jest juz długo główka w dół obrocony.
my w ogóle postawiliśmy na neutralne kolory żeby było też później dla córci jeśli się uda