SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/264e2cd54a23.jpg
my zamówiliśmy ten. Do tego mamy szaro turkusowy kocyk minky i bawełna i szaro żółty.
Nasz maluch tez jest juz długo główka w dół obrocony.
my w ogóle postawiliśmy na neutralne kolory żeby było też później dla córci jeśli się uda
Bardzo ladna kolorystyka, my wybralismy bardzo podobna. Ja ten wozek skreslijtjam ze wzgledu na wage stelaza (9kg), bo u mnie przy 4 pietrze chyba bym sie zajechala
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Siostry!
Ja już na włościach u rodziców,mąż jedzie w delegację. Trochę się boję zostać sama,ale do piątku damy radę. Słoneczko świeci, mam zamiar poodwiedzać koleżanki i nadrobić czas w towarzystwie znajomych.
My wózek będziemy kupować za 2 tygodnie.
A mały też ułożony główkowo od tygodnia.
Miłej środy!magda sz, małaMyszka, Laura, Cassie lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Niecierpliwa z ta gwarancja to fakt ze lepiej w stacjonarnym, ale kurde 300zl roznicy to sporo, mam nadzieje ze sie nie zepsuje nic
no ale jak cos to pudlo po wozku do piwnicy jakby trzeba bylo wysylac.
A z kolorem to moze zolty robale lubia ale odcienie niebieskiego, no sama nie wiem, wiekszosc ubran mam niebiesko turkusowych i nic mnie nie obsiada z tego powodu:) nawet wczoraj zamowilam leginsy turkusowe pod kolor do wozka hehehniecierpliwa, zabka11, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
my juz od 6:20 nie śpimy, zaraz sie ogarniam i wiozę Julcię do szkoły.
katar i kaszel wczoraj na wieczór nieźle mi dały popalić, ale dzis mam wrazenie ze jest ciut lepiej.
w planach dzis placek z rabarbarem - nigdy nie robiłam, ale natknęłam sie na przepis Kingi Paruzel i chyba go dzis wypróbuję:
http://kingaparuzel.pl/blog/2015/05/latwe-ciasto-z-rabarbarem-i-kremem-cynamonowym/
i moze w końcu uda sie poprasowac.
mam zamiar tez wstapic do Yups'a, podobno są bluzeczki po 2złkoleżanka była wczoraj i mówiła ze spokojnie z takich luźniejszych powinnam cos na brzuszek wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:05
-
magda sz wrote:Niecierpliwa z ta gwarancja to fakt ze lepiej w stacjonarnym, ale kurde 300zl roznicy to sporo, mam nadzieje ze sie nie zepsuje nic
no ale jak cos to pudlo po wozku do piwnicy jakby trzeba bylo wysylac.
A z kolorem to moze zolty robale lubia ale odcienie niebieskiego, no sama nie wiem, wiekszosc ubran mam niebiesko turkusowych i nic mnie nie obsiada z tego powodu:) nawet wczoraj zamowilam leginsy turkusowe pod kolor do wozka heheh
Gdybym znalazla w necie 300 zl tanszy to bym spacyfikola mezaale ze generalnie mamy sklep stacjonarny, w ktorym maja bardzo fajne ceny wozkow to o te 80 zl nie bede sie z nim klocic
Co do kolorku ja chcialam taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3ad1c853534.jpg , ale facet tez w sklepie napomnial o owadach i to przeciazylo szale na szary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:57
małaMyszka, Laura, Cassie, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
u mnie tez dzis pada i pochmurno - na szczęscie wczoraj zrobiłąm pranie i powysychało:-)
gratuluję wczorajszych wizyt!!!
pisałyście o ułożeniu maluszków- u mnie na ostaniej wizycie Klara była ułożona pośladkowo i ciągle czuję ruchy na dole i po bokach, w przyszły czwartek wizyta i dowiem sie czy sie obróciła, czy nie...podobno ma czas na to do 32 tyg.
kocyk - ja zakupiłam śliczny kocyk dla Klaruni - biały w turkusowe i różowe motylki w pepco za gorsze - 15zł !
leżaczek-bujaczek - super sprawa, tez musze go zakupic, moja Julcia go uwielbiała i bardzo duzo z niego korzystałyśmy.
Ambrela - oszczędzaj sie kochana i dbaj o siebie - oby jak najszybciej Was wypuścili do domku!!
Malamyszka- jak Maz ? mam nadzieje ze juz lepiej??? co ostatecznie powiedzieli lekarze???to bylo jakies zatrucie?
Kaarolinka - mi tez drętwieją ręce, biorę magnez rano i wieczorem, choc lekarka mówiła zeby 3 x dziennie brac, ale ciągle zapominam....magda sz, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ciezarowki temat wozkow ehh my nadal w czarnej d%%%% w sobote jedziemy po wanienke materacyk jakas butelke chce miec na poczatku 2 na probe do jakis herbatek bo chce karmic piersią i dr brown's kupimy antykolkowa i tomme tippee posciel musimy kupić fride i inne pierdoly jak jakies cążki itp a za wozkiem w nastepny weekend
-
Hej!
temat wózków znowucieszy mnie to bardzo bo też jestem w czarnej d... ;P
niby miał byc Riko Nano, ale nie wiem, bo bardzo mnie denerwuje ta folia na barierce w spacerówce. Myślałam już żeby to odpruc jakoś czy coś ale nie wiem czy uda się tak ładnie.
Ostatnio myślę też o BD.
Chciałabym wózek miec w domu na początku lipca, więc niby trochę czasu jest ale mam taki mętlik w głowie, że nie wiem jak wybiorę.
-
Ej kto wam powiedział że do niebieskiego idą robale ?
Wrecz przeciwnie, robale NIE idą do niebieskiego bo ten kolor mylą z wodą, w krajach gdzie gdzie są upały itp. ludzie często malują na około okien na niebiesko,dachy itp. żeby wlasnie nie bylo robali:)
Oglądałam kiedys taki program w tv i właśnie o tym mówili
O znalazłam nawet coś na ten temat w internecie:
" Dlaczego natura poskąpiła niebieskiej barwy dużym kwiatom?
Dlatego, że ten kolor odstrasza owady (dawniej malowało się kuchnie na
niebiesko by muchy nie lazły), a przyciąga żółty i pomarańczowy.Pszczoła widzi
kolor niebieski, zielony i ultrafiolet( my widzimy spektrum, a więc biały, ale
owady dostrzegają go jako kolorowe)."magda sz, małaMyszka, Laura, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A wszystkie odcienie turkusu/miety podciagaja sie pod ta teorie
??
Mi sie ten kolor bardzo podoba, ale mezowi bardziej szary wiec, ze mi tez szary sie podoba to chce zebysmy oboje byli zadowoleniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:39
-
Kurcze nie chodziłam do Pepco ostatnio bo zawsze jak pójdę to chore sumy tam zostawiam, ale z tym kocykiem to mnie namówiłyście
Sprzedałam właśnie "stare" meble z sypialni więc mały przypływ gotówki jest.
Któraś kupiła termometr w Lidlu i jak ?małaMyszka, Cassie, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kurcze nie chodziłam do Pepco ostatnio bo zawsze jak pójdę to chore sumy tam zostawiam, ale z tym kocykiem to mnie namówiłyście
Sprzedałam właśnie "stare" meble z sypialni więc mały przypływ gotówki jest.
Któraś kupiła termometr w Lidlu i jak ?
Tylko te kocyki byly jeszcze przed swietami, nie wiem jak teraz bo ostatnio jak bylam to ich nie widzialam, ale warto zobaczyc moze zawsze cos innego wpadnie Ci w okomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Heheh Niecierpliwa widzę że dalej się wahasz
no a coś jest w tej teorii, ja akurat w ogóle nie boję się brać wózka ze względu na kolor-owady- po prostu u mnie w mieście mało tego, mimo że mieszkam na 2 piętrze i mam drzewa przy oknie to ani komara, mucha to raz na rok wleci. Także owady to nie problem tutaj.
A widziałam te Camarelo na żywo w tym turkusie i wg mnie super, jeszcze z tym żakardem, taki niespotykany.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No wlasnie mi sie kolor podoba, ale tkanina zakardowa juz nie i tu jest glowny problem, ale moze dlatego ze nie widzialam na zywo tylko skrawek materialu. Magda nie kus mnie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:48
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość