SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/264e2cd54a23.jpg
my zamówiliśmy ten. Do tego mamy szaro turkusowy kocyk minky i bawełna i szaro żółty.
Nasz maluch tez jest juz długo główka w dół obrocony.
my w ogóle postawiliśmy na neutralne kolory żeby było też później dla córci jeśli się uda
A kiedy go otrzymacie? Też chcę kupić hollanda, więc jestem ciekawa Twoich wrażeń po zakupie. To jednak inaczej niż oględziny w sklepie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina, Miru, a powiedzcie, czy gondola jest w miarę stabilna i ma nóżki? Czy to jest ta łódka, która na lekkie dotknięcie spada ze schodów i leci jak ta lala? Nie miałam okazji się przyjrzeć w bobo wózkach i trochę żałuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:36
-
Kkarolinaaaa wrote:N8e wiem jak bebetto ale w tako sa chyba takie jakby blokady bujania,ale nie jestem pewna,u nas nie bedzie gondola wypinana prawie w ogole wiec mnie to w sumie nie interesuje:p
przeleciała przez pół sklepu i zatrzymała się na półkach z ciuszkami ... -
magda sz wrote:Mamasia więcej zdjęć prosimy
Mam podobną sukienkę te pawie oczka
My zamówiliśmy turkusowy wózek, wg mnie to może być i dla chłopca i dla dziewczynki. Zastanawiałam się nad błękitnym ale mąż się uparł na turkus no to niech będzie. Dostawa początek czerwca, ale jestem ciekawa jak wygląda w realu bo zamawiałam tylko ze zdjęć.
Magda resztę wrzucę na fb, ale to już jutromusze selekcję zrobić, bo sporo ich
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kurczę, dużo taniej wychodzi Wam kupować przez neta? Bo jak ja sprawdzałam to groszowa różnica, a przez internet większość wózków ma 12 msc gwarancji a w sklepie stacjonarnym 24msc. Jak macie sprawdzonych dostawców to podajcie koniecznie linka
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Tak to jest bebetto holand z tego roku. Różni się trochę od modelu z tamtego roku. Ogólnie chcieliśmy adamexa ale Pan nam zaprezentował bebetto jeszcze do tego w fajnej cenie i przeważali.
Co jest fajne :
Amortyzatory które są niezależne czyli wjeżdżając w dziurę jednym kołem wózek się nie zachwieje bojest aauto wyrównanie.
Amortyzatory przednie kola- jeśli nie zauważa krawężniki to uderzając w niego nie ma wstrząsu bo koła się chowają.
Gondola ma wywietrzniki od spodu które można zamknąć. Funkcja kołyski w gondoli. Chowane nóżki.
antyposlizgowa powłoka na gondoli od spodu.
Dół gondoli można szorowac cifem inne nie bo nie mają powłoki nie rysując się.
Rama potrójnie malowana. Sprawdzalam pierścionkami nie da się porysowac.
Szprychy w kołach zamiast 3 jest chyba 8? Wytrzymują większy ciężar.
Duży i wysoki usadowiony koszyk.
Tkanina z uf odbijająca ciepło. Materiał można prać. Niezależne ściąganie gondoli. Czyli odpisać najpierw lewą potem prawa stronę i nie muszę trzymać gondoli.
Duża ale zgrabna spacerówka.
Do tego osłonka na nóżki.
A w gondoli co 3 mm regulowany zaglowek.
Buda ze spacerówki praktycznie rozklada się do samej barierki zabezpieczającej.
No i po złożeniu jest uchwyt do wnoszenia stelażu i ściągane lub składane kółka.
Przekonał nas wózek juz dawno ale cena 1699 zł.
A ten mamy za 1200 zł.
Co do zakupów przez internet ja się zastanawiam jak to by było gdyby się zepsuło.
W sklepie jest możliwość otrzymania wózka zastępczego. A przez internet trzeba jeszcze za przesyłkę zapłacić. Nie wiem nie znam sięlys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka to jest z nowej kolekcji na 2015 rok bez tych motylkow.
Paula ja zamowilam w sklepie Dino, w stacjonarnych 1500-1599 chcieli a w Dino w promocji do konca maja 1279 takze jest roznica. Kurier gratis i gwarancja 24m plus na fotelik 36 miesiecy.
No i w stacjonarnych wpychali mi modele z tamtego roku co mieli na stanie..
Ja pospalam, Maja usiadla mi na pecherzu, poszlam siusiu i sie zaczela fikolandia. Dodatkowo deszcz naparza w parapet i nie moge spac. Meza bym zgwalcila ale spi jak zabity buu nudymałaMyszka, zabka11, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana...
Tak jak przypuszczałam, druga doba jest gorsza. Mąż chciał jechać do pracy, a czuje się gorzej niż wczoraj. I tym sposobem zostaje w domu. Jechać 40 km w jedna stronę autem nie jest rozsądne...
Zrobiłam mu kaszkę manny i dwie kanapki, to może żołądek się trochę rozgrzeje i zacznie pracować. Brzuch go boli i zgina go w pół...
Noc też miałam straszną. Brzuch mnie boli i zrobił się twardy. Łyknę mg to może mi się poprawi.
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry! Od paru dni wyraznie potrzebuje wiecej snu, znowu wrocily poobiednie drzemki, a i w nocy odpukac nie mam problemu z zasypianiem przed 22
Cassie u mnie Julka glowkowo ulozona juz od 18 tygodnia, zobaczymy w piatek czy cos w tym temacie sie zmienilo, mam nadzieje ze nie bo kopie w tych samych miejscach
MalaMyszka ja Ci powiem, ze mi kolor czarno-czerwony bardziej sie z chlopcem kojarzy
Magda.sz ja tez chcialam zamowic kolor turkus/mieta tylko raz balam sie jaki kolor wyjdzie na zywo, a dwa odradzono mi taka kolorystyke ze wzg na to, ze latem beadzie czarna od muszek i innych owadow, a ze my co drugi weekend u rodzicow gdzie jak jest pogoda caly dzien spedzamy na ogrodzie i wiem jak na zoltej otynkowanej scianie siedza te robactwa to sobie odpuscilam i tez neutralnie biore szary
Odnosnie zamawiania wozkow przez neta, tez znalazlam sklep gdzie oferuja go 80 zl taniej (w tym juz cena wysylki) to maz sie nie zgodzil. Powiedzial, ze woli zaplacic wiecej, ale w razie gdyby trzeba bylo go oddac na gwarancji to pakuje go do samochodu i odwozi do sklepu, a nie musi bawic sie w wysylke i pakowanie go w paczke wiec w tej kwesti zdam sie na niegomałaMyszka, Laura, Cassie lubią tę wiadomość