SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie koleżanka rodziła na kamieńskiego, w końcu miała cesarkę bo się okazało że mały nie obrócony. Nie wiem na ile wina szpitala, ale szybko wróciła z małym bo żółtaczka wróciła i do tego miał zapalenie ucha. Jakoś mnie to zniechęciło, ale też wiele osób sobie chwali.
Zaczęłam patrzeć na te gwarancje i chyba nie wszędzie w necie jest gwarancja tylko na 12mcy.
Znalazłam camarelo jaki chcę tylko i ma 24mce, tylko akurat to jest opcja z fotelikiem a my nie chcemy.
http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-gratisy-parasol-i5337565982.html
To chyba zależy od sklepu/ sprzedawcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:52
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Dziewczyny z Wrocławia, a czy ktoraś zastanawia się z Was nad porodówką na Kamieńskiego? Albo macie może jakieś koleżanki, które tam rodziły, jakieś opinie? W sumie na Kamieńskiego mam najbliżej.. Wiecie czego się boję? Że jak zacznę rodzić męża nie będzie w domu, bo będzie w pracy.. I co w takiej sytuacji? Brać taxi, dzwonić na pogotowie?
Ja tam będę rodzić. A drugi szpital wybrałam Borowską- ale pójdę jeszcze tam zobaczyć. Moje chrześniaki urodzone w 26tc przeżyły tam-na Kamieńskiego,lekarze bardzo dobrze o nie walczyli. Mam też tam znajomą położną. Niestety jest minus- szpital jest oblegany i często odsyłają pacjentki, które jeszcze nie rodzą na cito. Położna ze szkoły rodzenia mówiła,że jak odeślą z Kamieńskiego, to najbliżej jechać do Trzebnicy- i też dobry,żeby nie wracać przez cały Wrocław.A i dobrze mieć w karcie ciąży wbitą choć jedną pieczątkę przez lekarza pracującego w szpitalu tam.
Hehhe, mój mąż też się cieszył jak głupi do sera z termometru do wody w kształcie autka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:53
Ewa123, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
zmieniłam lekarza, pierwszy pracował właśnie na Kamieńskiego, a ten obecny na Borowskiej
No nic, jeszcze 3 miesiące zostały żeby podjąć decyzję, w czerwu zacznę zwiedzać porodówki i może mi to jakoś pomoże w dokonaniu wyboru
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Paula_071 wrote:W Rossmannie jest promocja na Pampersy: http://www.rossnet.pl/rossne/promocje Pampers, PremiumCare, Newborn, pieluszki dla dzieci, 2-5 kg, 78 szt. 46,99zł
Ktos tu pisal, ze pampersy sa w promocyjnej cenie jak za sztuke wychodzi ok 46 grmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Wciagnelam schabowego, ziemniaczki, mizerie, a do tego jeszcze dogodzilam sobie surowka z mlodej kapusty
Alez mi dobrze
Czy Wam tez potrzeba wiecej snu i odpoczynku wkraczajac w ten 3 trymestr???
Ja w 2 trymestrze moze z 5 drzemek w sumie zaliczylam w ciagu dnia, a od poniedzialku popoludniu drzemka, rano ciezej mi sie zwlec z lozka jak maz wstaje, a dzis to nawet nie przeszkadzalo mi jak krzatal sie rano po domu, a ja spalam dalej. Chyba organizm chce wypoczac na zapasmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Wciagnelam schabowego, ziemniaczki, mizerie, a do tego jeszcze dogodzilam sobie surowka z mlodej kapusty
Alez mi dobrze
Ja w 2 trymestrze moze z 5 drzemek w sumie zaliczylam w ciagu dnia, a od poniedzialku popoludniu drzemka, rano ciezej mi sie zwlec z lozka jak maz wstaje, a dzis to nawet nie przeszkadzalo mi jak krzatal sie rano po domu, a ja spalam dalej. Chyba organizm chce wypoczac na zapas
ja mam to samo dziś wstalam o 6 a o 7 już byłam taka padnięta że jak się połozyłam to wstałąm o 12 ogóleni czuej straszne zmęczniemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
u nas taka duchota ze szok,nie ma czym oddychac normalnie...
Nie dlugo dobijemy do 1000 stronya gdzie tam jeszcze do sierpnia
widac jak zgrana grupe tu mamy,bo tematy ciagle sa
Ja ide robic barszczyk czerwony i KARPATKETak mnie naszlo
PozdrawiamyLaura, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Alez mi dobrze
Ja w 2 trymestrze moze z 5 drzemek w sumie zaliczylam w ciagu dnia, a od poniedzialku popoludniu drzemka, rano ciezej mi sie zwlec z lozka jak maz wstaje, a dzis to nawet nie przeszkadzalo mi jak krzatal sie rano po domu, a ja spalam dalej. Chyba organizm chce wypoczac na zapas
Coś w tym jest. Ja od tygodnia śpię między 13-16. Wcześniej tak nie miałam.
Dogodziłam sobie spaghetti. I właśnie mnie sen dopada.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015