SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie koleżanka rodziła na kamieńskiego, w końcu miała cesarkę bo się okazało że mały nie obrócony. Nie wiem na ile wina szpitala, ale szybko wróciła z małym bo żółtaczka wróciła i do tego miał zapalenie ucha. Jakoś mnie to zniechęciło, ale też wiele osób sobie chwali.
Zaczęłam patrzeć na te gwarancje i chyba nie wszędzie w necie jest gwarancja tylko na 12mcy.
Znalazłam camarelo jaki chcę tylko i ma 24mce, tylko akurat to jest opcja z fotelikiem a my nie chcemy.
http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-gratisy-parasol-i5337565982.html
To chyba zależy od sklepu/ sprzedawcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:52
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ewa123 wrote:Dziewczyny z Wrocławia, a czy ktoraś zastanawia się z Was nad porodówką na Kamieńskiego? Albo macie może jakieś koleżanki, które tam rodziły, jakieś opinie? W sumie na Kamieńskiego mam najbliżej.. Wiecie czego się boję? Że jak zacznę rodzić męża nie będzie w domu, bo będzie w pracy.. I co w takiej sytuacji? Brać taxi, dzwonić na pogotowie?

Ja tam będę rodzić. A drugi szpital wybrałam Borowską- ale pójdę jeszcze tam zobaczyć. Moje chrześniaki urodzone w 26tc przeżyły tam-na Kamieńskiego,lekarze bardzo dobrze o nie walczyli. Mam też tam znajomą położną. Niestety jest minus- szpital jest oblegany i często odsyłają pacjentki, które jeszcze nie rodzą na cito. Położna ze szkoły rodzenia mówiła,że jak odeślą z Kamieńskiego, to najbliżej jechać do Trzebnicy- i też dobry,żeby nie wracać przez cały Wrocław.A i dobrze mieć w karcie ciąży wbitą choć jedną pieczątkę przez lekarza pracującego w szpitalu tam.
Hehhe, mój mąż też się cieszył jak głupi do sera z termometru do wody w kształcie autka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:53
Ewa123, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
zmieniłam lekarza, pierwszy pracował właśnie na Kamieńskiego, a ten obecny na Borowskiej
No nic, jeszcze 3 miesiące zostały żeby podjąć decyzję, w czerwu zacznę zwiedzać porodówki i może mi to jakoś pomoże w dokonaniu wyboru
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Paula_071 wrote:W Rossmannie jest promocja na Pampersy: http://www.rossnet.pl/rossne/promocje Pampers, PremiumCare, Newborn, pieluszki dla dzieci, 2-5 kg, 78 szt. 46,99zł
Ktos tu pisal, ze pampersy sa w promocyjnej cenie jak za sztuke wychodzi ok 46 gr
-
Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Wciagnelam schabowego, ziemniaczki, mizerie, a do tego jeszcze dogodzilam sobie surowka z mlodej kapusty
Alez mi dobrze 
Czy Wam tez potrzeba wiecej snu i odpoczynku wkraczajac w ten 3 trymestr???
Ja w 2 trymestrze moze z 5 drzemek w sumie zaliczylam w ciagu dnia, a od poniedzialku popoludniu drzemka, rano ciezej mi sie zwlec z lozka jak maz wstaje, a dzis to nawet nie przeszkadzalo mi jak krzatal sie rano po domu, a ja spalam dalej. Chyba organizm chce wypoczac na zapas
-
niecierpliwa wrote:Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Wciagnelam schabowego, ziemniaczki, mizerie, a do tego jeszcze dogodzilam sobie surowka z mlodej kapusty
Alez mi dobrze 
Ja w 2 trymestrze moze z 5 drzemek w sumie zaliczylam w ciagu dnia, a od poniedzialku popoludniu drzemka, rano ciezej mi sie zwlec z lozka jak maz wstaje, a dzis to nawet nie przeszkadzalo mi jak krzatal sie rano po domu, a ja spalam dalej. Chyba organizm chce wypoczac na zapas
ja mam to samo dziś wstalam o 6 a o 7 już byłam taka padnięta że jak się połozyłam to wstałąm o 12 ogóleni czuej straszne zmęcznie
-
Hej dziewczyny
u nas taka duchota ze szok,nie ma czym oddychac normalnie...
Nie dlugo dobijemy do 1000 strony
a gdzie tam jeszcze do sierpnia
widac jak zgrana grupe tu mamy,bo tematy ciagle sa 
Ja ide robic barszczyk czerwony i KARPATKE
Tak mnie naszlo 
Pozdrawiamy
Laura, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzis padlam przed obiadem, kimnelam sie godzinke i wstalam glodna jak nie wiem co
Alez mi dobrze 
Coś w tym jest. Ja od tygodnia śpię między 13-16. Wcześniej tak nie miałam.
Dogodziłam sobie spaghetti. I właśnie mnie sen dopada.
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015