Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ja jestem z warmii a tu wszystkie albo slask albo warszawa
Magda ja bylam przekonana ze juz sie rejestrowalam nawet pisalam o tym tu na belly bo Lanusia pisala ze dostala paczke i ja od razu wzielam ske za rejestracje
Ooo i jest 1000 stronpekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...Ja dzisiaj musiałam sobie poprawić humor i ...... kupiłam 5 błyszczyków w Rossmannie
w tym jeden (który chciałam przetestować, bo nigdy nie miałam z tej firmy - ASTOR) okazał się do d........
Reszta mmmmmm miodzio
Więc przez 2 lata daję sobie celibat na kosmetyki do ust
obym wytrwała w tym postanowieniu
Ruda27, Magda2013, Camille87, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
No lipa, a jeszcze musze u nas w pokoju cos pomyslec, bo nie mam miejsca na wozek. Przedpokoj mamy maly. Bede musiala wywalic biurko bo zajmuje najwiecej miejsca,drzwi sie do konca nie otwieraja bo stoi szafa i nawet wozkiem bym nie wjechala do pokoju.Jak przestawie szafe na miejsce biurka to wtedy wozkiem wjade. Nie wiem, cos bede musiala wykombinowac. Najgorzej zima, bede miala pelno blota w pokoju
ehhh..
-
Wow 1000 stron
idziemy jak burza hehe
U nas na rynku mieli truskawki po 9 zl..ale nie wiem czy to juz polskie czy jeszcze nie. Arbuzy tez maja tylko nie wiem czy swieze. Musze popatrzec w marketach.
Pekinka az 5 blyszczykow ? to zaszalalaspekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia a na korytarzu nie mozesz zostawic wozka? I tylko gondole wnosic?
Ja bym biurko wywalila chyba ze uzywacie go duzo
Pekinka haha maniaczkaja kupilam tez dzisiaj pomadke bebe, dawno nie uzywalam, juz 1,5 roku tylko maselko nivea
pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Ja wózek będę zostawiała na klatce. Ale oczywiście gondolę będę wypinać i wnosić do domu... resztę przypnę do barierki jak rower
W mieszkaniu niestety tego razem nie zmieszczę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:57
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka no ja uwielbiam ale perlowa
lubie miec delikatny odcien na ustach
Wozek tez bede dawala na klatce, nie bede na 2 pietro wnosila calegojuz patrzylam i ciezko z miejscem zeby przypiac ale cos trzeba bedzie wymyslec.. Niby tu tak nie kradna, ale jakby juz mieli to bym sie pochlastala chyba
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Daria jestes genialna ! dobry pomysl
przeciez mozna wozek rozlozyc i wniesc do pokoju i w pokoju go ponownie zlozyc. Przeciez nie trzeba nim w calosci wjezdzac do pokoju.Ale ja jestem ciemna
Dzieki kochana za rade :*
Zreszta tez zima moze stac na korytarzu zeby kola obciekly i na noc wporwadzic go do domu.
Wywale tylko biurko. Mam tam laptopa na nim i glosniki,jakies ksiazki w srodku i plyty cd. Kupie cos mniejszego.
I bedzie miejsce na wozeczek
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja w częściach będę wnosiła na 3 piętro. Na parterze już są 3 wózki, więc na 4 nie będzie miejsca... I jednak mimo wszystko wolę mieć go na oku.....bo na parterze spotykają się pijaczki na fajeczkę lub szybkie piwko....Takich właśnie typków sprowadza mój durny sąsiad.....i biesiadują na parterze.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi ciesze sie ze ruchy sa
doczekalas sie kochana
Daj znac po ginku jutro
Madzia no jak cos pomoglam to sie ciesze hehnapewno sobie to dobrze wymyslicie
Pekinka jak masz takie akcje na klatce to tez bym nie zostawiala.. Ludzie sa durni zwlaszcza mlodzi i wypici kolesie..