X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agapast witam :)

Mialam cos konkretnego napisac i Darek zaczal do mnie dyskutowac ze mam szykowac sie do lozka bo jutro do pracy ide i sie nie wyspie (!) i zapomnialam co mialam napisac :P Pewnie bylo malo wazne :)

A ja dalej biedna nie wiem jaki wozek, tyle tego... az glowa boli :P

A i nie jestem szczesliwa ze prawie do konca czerwca bede pracowac, nie mam poprostu wyboru :P a dzieki temu bede miala troche wiecej czasu z coreczka (tu mam 9 miesiecy platnego macierzynskiego 90% do pewnej kwoty, i moge wziasc 3 miesiace bezplatnego, ale kogo stac na to).

Magda2013, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka ja tez bede na 3 pietro tachac wozek po schodach. Jak bedzie maz to on go bedzie wnosil i znosil...ale jak np.bedzie w pracy a ja bede chciala isc na spacer to tez w czesciach bede go znosic. Innego rozwiazania nie widze.

U nas w klatce mieszkaja spokojne osoby ale nieraz ktos wpusci jakiegos zebraka albo cyganke z dywanami :/ wiec troche strach trzymac na korytarzu. Zobacze z reszta jeszcze.
    Aggie szybko zleci :)

pekinka82, Aggie lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już miałam okazję widzieć przypalone wózki na klatkach, bo ktoś z nudów zgasił na takim wózku papierosa... Zatem wolę nie ryzykować. Będzie to męczące-to wnoszenie,ale trudno...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam koktajl i idę spać dobranoc serduszka moje;-)

Camille87, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Ja bede miala ten sam problem z wozkiem, bo mieszkam co prawda na 1 pietrze ale codziennie wnosic go i znosic to po miesiacu pojdzie na smietnik bo ja bym go raczej wciagala niz wnosila.. w gre wchodziloby ewentualnie zostawienie samego stelaza na klatce i przypiecie go jak piszecie :-) albo wnoszenie w czesciach...

Ehh moze byc ciezko ... u mnie co prawda spokojni ludzie mieszkaja ale nigdy nie wiadomo co komu do lba przyjdzie tym bardziej ze drzwi do klatki czesto sa otwarte... kuzynowi mojego meza na sasiedniej ulicy spalili wozek :/

Pekinka Ty chyba juz kiedys pisalas o swojej manii blyszczykowej nie? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 22:04

pekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko ...ja ciągle się leczę z tego uzależnienia błyszczykowego :D :D :D

Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wnoszenie i wynoszenie wozka w czesciach napewno bedzie bardzo uciazliwe.. Bo dziecko bedzie juz ubrane, moze sie grzac a tu nim sie zniesie jakas czesc, pozniej cos znowu to moze minac,. Ciezko tak, plus zostawienie samego dziecka..
    Ja raczej bede sam stelaz zostawiala na dole, gorzej u mojej mamy bo tam juz tez jakis wozek stoi ale moze cos sie wymysli..

Fuj mam zgage :/ dziwne uczucie, chyba mam 3-4 raz w ciazy, nigdy wczesniej nie mialam.. Tak mi jakos smiesznie ze pali i chce sie jesc :P
    Ukladam puzzle, musze sie odstresowac, bo mialam przed chwila troche nerwowki z mezem..

Chyba rzeczywiscie mam duzy ten brzuch jak na poczatek 7 miesiaca.. Kolezanka powiedziala ze nie dalaby mi ze rodze za 3 miesiace.. Kurde to co ze mna bedzie w lipcu haha bede wielka kula lezala w pokoju :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 22:25

pekinka82, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz mowi ze jak bedzie pracowal na miejscu to stelaz mi bedzie znosil rano przed praca ;-)
    Ale nie wiem czy to dobre wyjscie ... jakos sobie poradzimy przeciez nie my pierwsze i nie ostatnie mamy mieszkajace na pietrze ;-)
    Ale super ze poruszylyscie ten temat bo pomyslalam zeby koniecznie uwzglednic ciezar wozka przy zakupie :-)

Daria co Cie ten maz tak wnerwia ostatnio? Ja to juz sie nawet nie przejmuje jak moj mnie wkurza, zamykam sie w soboe i tyle :P

Pekinka to leczenie nie dziala skoro 5 na raz kupilas :P

pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zgage ja tez mialam tylko kilka razy w zyciu i to wlasnie niedawno :-)

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też ze swoim miałam spięcie....i zapowiadają się ciche dni. A kto wie czy nie tygodnie ........

Ja mam bardzo często zgagę i niestety .....nie znam na zgagę "złotego" środka...by sobie pomóc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno w ciazy mozna brac rennie albo ranigast na zgage ale to trzebaby bylo gina zapytac ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 22:33

pekinka82 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila wlasnie chcialam to olac, ale on sie czasami zachowuje jakby mial okres albo to on byl w ciazy..
    I tez tak jak Pekinka u Ciebie beda ciche dni.. Ja nie popuszcze. Mnie moze denerwowac ale nie dziecko.. Bede twarda i moge sie nawet pare dni nie odzywac byle dal mi spokoj.. :P

pekinka82, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ta zgage mam chyba pd arbuza.. Bo jak sie najem arbuza to na noc wychodzi mi zgaga.. :/ najlepiej to przespac, ale nie chce isc jeszcze bo zas wstane o 7 :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem czym zawiniłam.... Domyślam się...ale cóż. Nie mieszkamy razem i coś czuję, że będą to długie ciche dni ...albo koniec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 22:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka no co ty az tak zle? Napewno sie pogodzicie..

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest zbyt ciężka aura wokół MOJEGO.... i od 2 dni...jest cisza. ...Powoli dociera do mnie moja samotność.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj :( przykro mi.. Faceci lubia takie akcje odwalac niestety..

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....To prawda..............................

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Zmykam spać ....
    Dobranoc Dziewczynki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie kochana!
    My baby musimy byc twarde :) tym bardziej teraz dla naszych maluszkow :)
    Uciekam spac.. Dobranoc <3

Camille87 lubi tę wiadomość

‹‹ 999 1000 1001 1002 1003 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ