Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej Mamuśki, jestem tu świeżynką, starałam się nadrobić, ale tych wpisów jest tu straaaasznie dużo...nie wiem dlaczego wcześniej tu nie trafiłam...no ale lepiej późno niż wcale. Termin mam na 13.08, dziś zrobiłam pierwszy zakup, wózek, myślałam że może jestem trochę nadgorliwa, że to zbyt wcześnie, ale dzięki Wam już wiem, że nie i że to dobry moment. A dodatkowo po rozpakowaniu tego pojazdu mogę stwierdzić, że dobrze jest zrobić zakupy kilka miesięcy przed czasem, ten wózek dziwnie pachnie, takimi plastikami (a wcale nie made in china!). Jak Michałek przyjdzie na świat wózek już zdąży wywietrzeć
mala_mi, kada24, pekinka82, Camille87, celia, Aggie, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę coś tego suwaka ustawić, ale dojdę pewnie do tego, w końcu mam czas:)
Jak to miło spotkać tyle osób, które jadą na tym samym wózku.
Mam 28 lat, mieszkam w Łodzi. To moja pierwsza ciąża, więc interesują mnie wszystkie spostrzeżenia, nie jestem fanatyczką, żyję normalnie, nie pieszczę się ze sobą przesadnie,ale też nie forsuję. Chętnie poczytam co inni mają do powiedzenia, szczególnie że wśród moich przyjaciółek to też pierwsza ciąża:)pekinka82, celia, Camille87, Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Pekinko, tak, już niemal tysiąc stron naskrobałyśmy! Nasz sierpniowy wątek jest chyba najbardziej rozbudowany z wszystkich aktualnych miesięcy
A czas biegnie i biegnie, zauważyłyście, że pojawił się już temat "styczniowe mamusie"?
Witaj AGAPASTGdzie Ty się podziewałaś tyle czasu?
Ruda27, pekinka82, Magda2013, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila,kiedys ktos tu pisal o tym programie ze mozna sie zalogowac to sie dostaje jakies gratisy. Ja sie w marcu zarejestrowalam a dopiero teraz dostalam przesylke. Myslalam ze jakies probki mleka dostane albo ciuszki. A tu tylko plyta i ta teczka na dokumenty.
W sumie ta teczka mi sie przydala bo chcialam ostatnio cos takiego kupic w ksiegarni ale nie mieli. Teraz mam wszystkie papiery ciazowe w jednym miejscu.
Camilla ja czekalam niecale 2 miesiace za ta przesylka,to moze jeszcze zdaza do Ciebie cos wyslac przed porodem
Agapast witamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:27
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
HAHAHA.... no dzisiaj spotkałam znajomą , i jest w 14 tc z drugim dzieckiem...
tak sobie wówczas pomyślałam o NAS jaką panikę miałyśmy w tych wczesnych tygodniach...
a teraz ( tak jak pisze Mała_Mi-czas leci) jesteśmy ponad połowę ciążyRuda27, mala_mi, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
no ja właśnie nie wiem gdzie ja tyle czasu się podziewałam:) w zasadzie od początku ciąży siedzę w domu na zwolnieniu, ale pierwsze 3 a nawet 4 miesiące miałam wyjęte z życiorysu i myślałam, że umieram. Teraz czuję, że żyje i nawet prowadzę życie towarzyskie, korzystam, bo niedługo się utnie...
A mu z mezem robilismy miejsce na lozeczko-tzn ta komode ktora stala u nas w pokoju przenieslismy do pokoju babci a na miejscu tej komody bedzie stalo lozeczko.
Troche jestem niezadowolona z tego przemieszczenia bo jak bede cos chciala z komody to bede musiala wchodzic do pokoju babcinie usmiecha mi sie to...ale nie mam innego wyjscia.Tam mam reczniki..posciel i chyba beda ciuszki malej. Troche lipa
Aggie to praktycznie do samego porodu bedziesz pracowala, podziwiam Cie.
Tak samo Mile
Ja juz od lutego jestem na L4. Nie musialam pracowac.MILA lubi tę wiadomość