Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada dobrze ze wszystko z malym w porzadku a Ty stosuj sie do zalecen lekarza, do Niemiec jeszcze pojedziecie w 4, na razie musisz myslec tylko o synku. ja bym sie bala jechac teraz za granice wlasnie dlatego ze jakby sie cos dzialo to wole byc w swoim kraju.
no i duzy ten Twoj syncio juz:)
Daria naprawde slicznie wygladasz, idealne ciazowe ksztalty:) jedyne co ci rosnie to brzuszek:) ale zdjecie z.cenzurka hihiRuda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, najpierw napisze co u mnie a potem was nadrobie
Wiec pojechalam dzisiaj do Lidla po te pampersy i udalo mi sie kupic dwa opakowania 2 i jedno 3. Tak sobie mysle czy nie lepiej bylo wziasc 3 opakow.tych dwojek ale te wieksze tez sie przydadza. Jeszcze bede musiala kupic newborn z 1 paczke.
Poza tym listonosz mi przyniosl przesylke z Bebiprogram. Jest to taka mala teczka na dokumenty,wyniki badan,usg..rozmiar A-5 i plyta z kolysankami instrumentalnymi. Muzyka powazna..nie przepadam za taka troche mnie to juz nudziale wlaczylam i slucham co tam jest nagrane.
Troche sie najezdzilam za tymi pampersami bo w jednym lidlu nie mieli i musialam do innego skoczyc,ale dostalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 15:04
Ruda27, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia a kiedy zamawialas.te.rzeczy z bebiprogram? Bo ja tez sje rejestrowalam juz jakis czas temu ale nic nie przyszlo jeszcze
Co do pampersow mi siostra mowila ze 3jki beda dobre jak dziecko bedzie mialo ok 2 miesoecy wiec nie bralam, w ogole to siostra mowila ze niektorzy na newbornach dosc dlugo jada ale bez sensu sciskac dziecku brzuszekpoza tym 2jki najbardziej sie oplacaja bo jest ich najwiecej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 15:14
Ruda27, Magda2013, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nie nie..to lozeczko kupie od niej za 100zl,to zdjecie z allegro to tylko podgladowe jest,na cene tez nie patrzcie.
Jej synek spal krotko w tym lozeczku,bo potem przyzwyczaili go do spania w lozku z nimi i sie odzwyczail.Spal moze 3,4 miesiace tylko.
Lanusiapodpinam sie do tego wszystkiego co napisaly dziewczyny
Z tego co widze to od poczatku ciazy cierpisz przez niego,wybaczalas mu juz setki razy a on nie umie tego docenic niestety. Mysl o sobie i corce. Sciskam Cie mocno
Daria swietnie wygladasza te body zajebiste..chyba tez takie kupie dla meza
Kada juz dawno pisalam ze masz jechac do lekarza,dobrze ze w koncu pojechalas. Odpoczywaj i nie przemeczaj sie za duzo. Wogole to przeczytalam ze twoj synek wazy juz 2 kg haha, mysle sobie..juz taki duzy ?
U mnie tez w Lidlu ludzi full,jeden od drugiego sie obijal,nie szlo wozkiem przejechac.
Amela i Celia,trzymam kciuki za wizyty.
A ja dzis zaczelam 3 trym.Ruda27, celia, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane po długim weekendzie
Naskrobałyście tyle stron, że mimo wielkich chęci nie dałam rady dokopać się do najstarszych niedoczytanych wpisów. Na szczęście z tego co prześledziłam na bieżąco widzę, że u Was zdrowotnie wszystko ok - i oby tak dalej!
Lanusia, witaj ponownie po dłuższej przerwie. Fajnie, że jesteśNie zamierzam wchodzić w moralizatorskie tony, ale powiem tylko, że dopisuję się do tego co dziewczyny już powiedziały i mocno trzymam kciuki za Twoją wytrwałość i siłę woli w podjętej (słusznej) decyzji.
Ruda, wyglądasz suuuuuuperNo może poza tą plamą na twarzy
A propos plam: na czole wylazła mi tzw.ostuda i niczym nie potrafię jej zakryć
Stosuję krem z filtrem +50, lecz mimo to robi się ciemniejsza pod wpływem słońca:/ Po ciąży będę musiała pomyśleć jak ją usunąć..
Dzisiaj byłam u lekarza: nasze szczęście waży już 900gPodobnie jak u Ciebie KADA.
Maleńka podczas usg narzuciła sobie na twarz wszystko czym dysponuje: obie rączki, nogi i kawałek pępowinyLekarz starał się uchwycić jakieś fotogeniczne ujęcie i to mu wyszło najlepiej:
Dla mnie i tak jest piękna
CELIA, nie martw się, na zakupy jest jeszcze czas. Powoli w ciągu najbliższych 3 miesięcy wszystko skompletujeszNiecierpliwie czekam na zdjęcie poskładanych mebelków
Camille87, pekinka82, Ruda27, MILA, Aggie, Moni&, celia, Magda2013, Dodi, amela, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Camilla ja sie rejestrowalam 19 marca. Nie zamawialam tego,sami mi przyslali te rzeczy. Wiem ze tez Lanusia sie rejestrowala i jej tez cos przyslali ale juz nie pamietam co
A Ty kiedy sie rejestrowalas ?
Bylam przekonana tez ze w marcu, ale przeszukalam cala poczte i nie znalazlam maila aktywacyjnego.
Wyglada na to ze sie nie zarejestowalam ?! O ja cipateraz to zrobilam to pewnie po porodzie dostane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala mi swietne wiesci i malutka jest sliczna
widac wyraznie
Na to co Ci wyskoczylo ja nie pomoge, nie znam sie zbytnio..
Dziekuje za mile slowahehe co do plamy niestety musialam dac w koncu to forum publiczne a za duzo tu rzeczy osobistych pisze
My bylismy w maku.. Wiem niedobra ja ale tak wyszlo, taki spontan
Zaraz zjem owocow bo nakupowalismy ze ho homala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada dobrze ze wszystko ok
ale kiedy ty babo chciałaś do tych niemiec jechać? przecież teraz to już nie powinnaś na takie trasy jechać
Daria już ci napisałam na FB że pięknie wygladasz i nie rozumiem czego ty tak ubolewasz nad swoim wyglądemprzeciez śłiczna jesteś - naprawdę
Mała mi fajnie że wpadłaś a to zdjęcie to po prostu cudo !!!!! jaka ona śliczna
i tak mi się wydaje że z twarzy też widać że to dziewczynka prawda ?
co do pieluch to dziewczyny nie szalejcie z kupowaniem już do przodu tych większych pieluch bo pieluszki nr 1 są na wagę 2-5 kg więc zanim dziecko bedzie używać trójek to jeszcze sporo czasu upłynie, wiec spożytkujcie sobie tą kasę na coś innego
Magda co to ten bebiprogram??
Dziewczyny ale powiedzcie czy wiecie jakie inne oprócz papersów pieluszki kupić??
Huggies czy jakieś dada czy jak?? też kupię z pampersa ale wierzcie mi ze tyle tego schodzi ze na samych papersach sie nie da, bo noworodek to tylko je, spi i kupska wali - wiem coś o tymha ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 17:47
Camille87, mala_mi, Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość