Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika nie denerwuj sie, moja Maja tez jest cichutko jak sie stresuje albo jestem smutna.
Lanusia, tak mi przykro kochanana sile nie mozesz nikogo uszczesliwiac, i ja tez zgadzam sie z Ruda i Moni... kopnij go w dupe, spakuj Was i wyjezdzaj do mamy :* nie denerwwuj sie, szkoda zycia na takiego palanta
a corcia bedzie miala lepiej tylko z mama niz z nieszczesliwa mama i do dupy tata
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Lanusia pakuj sie i odejdz od niego!!!!!!! nie cierpie takich facetow!!!! a wogole witam od dzis ma moj maz urlop i pojechal z kolegami w gory na rowerach hehe a ja sie zastanawiem czy dzis nie isc do lekarza bo nadal mam skurcze eh bede pozniej dzonic do niego do gin czy moge przyjsc dzis
-
nick nieaktualny
-
400 zl oO to nie najgorzej, bo taki jak moj kosztuje okolo 200-250 funtow, mi sie udalo odkupic od takiej kobitki za smieszna cene
A ja znow czuje sie do doopy i musze do pracy iscw kark i bark cos mi wlazlo ze ledwo sie ruszam
a pewnie sie okaze ze "panstwo" z weekendu nie mialo czasu zrobic wszystkiego
Jak to jest ze kobieta w ciazy, calkiem juz mocno widocznej i kobitka 50 lat sa wstanie zrobic wiecej niz para 19 latkow??? Toc to zakrawa na kpine
-
nick nieaktualnyAggie wspolczucia.. Do kiedy powinnas teoretycznie pracowac?
Niby 400 zl za fotel to ńie duzo, ale jak za sam fotel to chyba malo nie jest.. Jakbym miala typowy pokoik dla dziecka to bym sie nie wahala i uparla ze chce ten i koniec, ale ze nie mamy swojego stalego lokum, ze nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac w nastepnym roku to nie wiem czy jest sens go kupowacczytam o tych workach sako, ale z dzieckiem na rekach chyba ciezko mi bedzie z niego wstac
-
nick nieaktualnyDziewczyny wrocilam z lidla
bylam tam o 9:30 a z 2-jek zostalo juz tylko 5 paczek !!
Ja wzielam 3 a kilka sekund po mnie przyszla dziewczyna i wziela ostatnie dwie, masakra jakas jak ci ludzie rabuja !! Kupilam tez jedna paczke ych chusteczek nawilzanych bo sprawdzalam cene i w rosmanie mozna kupic czteropak za 28zl tylko sensitive wiec nie bralam na zapas
Kupilam te sobie krotkie spodenki bawelniane dosc duzy rozmiar bede miala do chodzenia po domuaha no i nie przeszlam obojetnie obok truskawek
zaraz robie koktajl!
Ale co ja czytam... Lanusia slonce moje zdanie znasz na ten temat pisalysmy o tym na priv - ja od poczatku nie wierzylam w jego cudowna przemiane! Przede wszystkim on nawet nie musial o ciebie walczyc ani sie starac bo (nie obraz sie) ale tanczysz jak on zagra ... mieliscie przerwe od siebie kilka dni i szybko do niego wrocilas on tego nie docenia. Zgadzam sie z dziewczynami - powinnas wziac dziekanke na uczelni i pojechac do mamy tam urodzisz podszlifujesz jeszcze jezyk moze kiedys wrocisz i skonczysz studia. Ja osobiscie przyszlosci dla Ciebie tu nie widze bo nie masz oparcia w ojcu dziecka. Co bedzie jak zaczniesz rodzic? Kto sie Toba zaopiekuje?? Mysl o sobie i Liliance.. sciskam :*
Co do fotela to ja nie mam, mam sofe na ktorej samierzam karmicRuda27, Moni&, kada24, MILA, celia, Dodi, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
Mika będzie dobrze kochana
nie martw się
Lanusia matko boska !!!!!! co ty z nim jeszcze robisz??? Jesteś taka młoda !! nie spier..ol sobie życia przez pieprzonego gówniarza dla którego widać że i tak wszystko jest i będzie ważniejsze niż ty i wasze dziecko !!! Ja wiem że być może go kochasz ale wierz mi że jeżeli z nim zostaniesz i nie będzie już odwrotu to z każdym dniem będziesz go tylko bardziej nienawidzieć a o miłości już wtedy nie będzie mowynie masz z nim żadnej przyszłości !!! ja znam dziewczyny które były młodymi, samotnymi matkami, a mimo to znalazły kogoś na całe życie i nawet miały z nim drugie dziecko, wzięły ślub i są szczęśliwe
Zastanów się !!! Ty i twoja córka macie jedno życie, czy chcesz je tak przeżyć??
przykro mi że cię to spotyka ale postaraj się myśleć rozsądnie
Tulę cię mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:44
Ruda27, Camille87, celia, Dodi, Moni&, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiech sie maz uczy haha
Chcialabym jak wy juz urzadzac pokoj czy chociaz kacik dla dziecka.. A z tym naszym mieszkaniem, przeprowadzka nic nie jest jak powinnonie zrobie jak chce, nie wiem nawet gdzie bedziemy mieszkac za pare miesiecy.. Jakos dupiate to jest.. Zazdroszcze wam tego projektowania pokoiku, dekorowania i czucia juz ze dziecko bedzie niedlugo..
Mila to jak nie planow to czas na odpcozynek i delektowanie sie wolnymMILA, Moni&, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja póki co nie mam pokoju dla małego, bo jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to zaczniemy rozbudowę w czerwcu albo nawet lipcu dopiero
narazie łóżeczko stanie u nas w sypialni, ale musze kupić komodę zeby schować tam ubranka od małego i postawię ją w pokoju córki. Bedzie tam jak w cyrku bo ona ma inny zestaw mebli
ale niestety muszę miec komodę bo gdzieś muszę te ubranka poukładać
ehhhhhh ja też nie wiem jak to będzie, czy zdążymy ze wszystkim
czekamy cały czas na projekt rozbudowy. Dopiero wtedy można iść po pozwolenie i po kredyt. Dlatego się matwię czy zdązymy żebym mogła pójść na L4
-
nick nieaktualnyKamila bedziemy tak robic, bo tu bedziemy okolo pol roku z malym.. Wiec bedzie stala komoda i lozeczko napewno
ale wiesz jjak to takie tymczasowe to juz nie sprawia takiej radosci.. Jak wrocimy do pl nie wiem gdzie, pewnie do tesciowej
u mojej mamy bedzie turystyczne lozeczko i trzeba tam troche w pokoju przestawic.. Ale juz tez nie bedzie to pokoj czy kacik dla dziecka, no trudno..
Mila to tez nie macie zaciekawie.. Ale szybko zleci i bedziecie miec wszystko swoje i zrobione super!oby wam sie to ulozylo jak planujecie
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość