X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie denerwuj sie, moja Maja tez jest cichutko jak sie stresuje albo jestem smutna.

Lanusia, tak mi przykro kochana :( na sile nie mozesz nikogo uszczesliwiac, i ja tez zgadzam sie z Ruda i Moni... kopnij go w dupe, spakuj Was i wyjezdzaj do mamy :* nie denerwwuj sie, szkoda zycia na takiego palanta :/ a corcia bedzie miala lepiej tylko z mama niz z nieszczesliwa mama i do dupy tata :(

celia, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia przytulam mocno i zycze zeby wszystko Ci sie jak najlepiej poukladało <3

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia pakuj sie i odejdz od niego!!!!!!! nie cierpie takich facetow!!!! a wogole witam od dzis ma moj maz urlop i pojechal z kolegami w gory na rowerach hehe a ja sie zastanawiem czy dzis nie isc do lekarza bo nadal mam skurcze eh bede pozniej dzonic do niego do gin czy moge przyjsc dzis

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myslalyscie juz o fotelu do karmienia?
    Wiem ze Aggie ma fajny juz kupiony :) a reszta? Ja szukam wlasnie, myslalam o bialym z ikei, ale jak moj zobaczyl cene ponad 400 zl za sam fotel to chyba nie zdecydujemy sie na niego :P

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam taktyke na tapczanie hihi wiec nie potrzebuje fotela he

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    400 zl oO to nie najgorzej, bo taki jak moj kosztuje okolo 200-250 funtow, mi sie udalo odkupic od takiej kobitki za smieszna cene :P

A ja znow czuje sie do doopy i musze do pracy isc :( w kark i bark cos mi wlazlo ze ledwo sie ruszam :( a pewnie sie okaze ze "panstwo" z weekendu nie mialo czasu zrobic wszystkiego :/ Jak to jest ze kobieta w ciazy, calkiem juz mocno widocznej i kobitka 50 lat sa wstanie zrobic wiecej niz para 19 latkow??? Toc to zakrawa na kpine :/

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no aggie zawsze tak jest ze zwalaja to na poniedzialkowe osoby

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wspolczucia.. Do kiedy powinnas teoretycznie pracowac?
    Niby 400 zl za fotel to ńie duzo, ale jak za sam fotel to chyba malo nie jest.. Jakbym miala typowy pokoik dla dziecka to bym sie nie wahala i uparla ze chce ten i koniec, ale ze nie mamy swojego stalego lokum, ze nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac w nastepnym roku to nie wiem czy jest sens go kupowac :/ czytam o tych workach sako, ale z dzieckiem na rekach chyba ciezko mi bedzie z niego wstac :/

• positive Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aggie tak jest wszędzie... zawsze są jednostki pracujące i obijające się...

ja nie mam fotela wyścielę sobie zwykły pokojowy fotel kocykiem na inny nie mam miejsca... ;-/

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wrocilam z lidla :P bylam tam o 9:30 a z 2-jek zostalo juz tylko 5 paczek !! :O
    Ja wzielam 3 a kilka sekund po mnie przyszla dziewczyna i wziela ostatnie dwie, masakra jakas jak ci ludzie rabuja !! Kupilam tez jedna paczke ych chusteczek nawilzanych bo sprawdzalam cene i w rosmanie mozna kupic czteropak za 28zl tylko sensitive wiec nie bralam na zapas :-)
    Kupilam te sobie krotkie spodenki bawelniane dosc duzy rozmiar bede miala do chodzenia po domu :-) aha no i nie przeszlam obojetnie obok truskawek :P zaraz robie koktajl!

Ale co ja czytam... Lanusia slonce moje zdanie znasz na ten temat pisalysmy o tym na priv - ja od poczatku nie wierzylam w jego cudowna przemiane! Przede wszystkim on nawet nie musial o ciebie walczyc ani sie starac bo (nie obraz sie) ale tanczysz jak on zagra ... mieliscie przerwe od siebie kilka dni i szybko do niego wrocilas on tego nie docenia. Zgadzam sie z dziewczynami - powinnas wziac dziekanke na uczelni i pojechac do mamy tam urodzisz podszlifujesz jeszcze jezyk moze kiedys wrocisz i skonczysz studia. Ja osobiscie przyszlosci dla Ciebie tu nie widze bo nie masz oparcia w ojcu dziecka. Co bedzie jak zaczniesz rodzic? Kto sie Toba zaopiekuje?? Mysl o sobie i Liliance.. sciskam :*

Co do fotela to ja nie mam, mam sofe na ktorej samierzam karmic :-)

Ruda27, Moni&, kada24, MILA, celia, Dodi, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lanusia zgadzam sie z kamilka :)

Camille87 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika będzie dobrze kochana :-) nie martw się :-)

Lanusia matko boska !!!!!! co ty z nim jeszcze robisz??? Jesteś taka młoda !! nie spier..ol sobie życia przez pieprzonego gówniarza dla którego widać że i tak wszystko jest i będzie ważniejsze niż ty i wasze dziecko !!! Ja wiem że być może go kochasz ale wierz mi że jeżeli z nim zostaniesz i nie będzie już odwrotu to z każdym dniem będziesz go tylko bardziej nienawidzieć a o miłości już wtedy nie będzie mowy :-( nie masz z nim żadnej przyszłości !!! ja znam dziewczyny które były młodymi, samotnymi matkami, a mimo to znalazły kogoś na całe życie i nawet miały z nim drugie dziecko, wzięły ślub i są szczęśliwe :-) Zastanów się !!! Ty i twoja córka macie jedno życie, czy chcesz je tak przeżyć?? :-( przykro mi że cię to spotyka ale postaraj się myśleć rozsądnie :-(
    Tulę cię mocno :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:44

Ruda27, Camille87, celia, Dodi, Moni&, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kamila dobrze ze jeszcze te pampersy dostalas :D

Ja wlasnie Kupuje :D
    http://allegro.pl/body-z-dlugim-rekawem-instrukcja-dla-taty-62-i4192276787.html

Camille87, MILA, celia, Dodi, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria nie mam póki co żadnych planów :-P :-)\

a te body zajebiste ha ha hah ah a :-D

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jakiw czaderskie te body :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daria zajebiaszcze :) a na ich stronie duzo innych fajnych rzeczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:57

Ruda27 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech sie maz uczy haha :P

Chcialabym jak wy juz urzadzac pokoj czy chociaz kacik dla dziecka.. A z tym naszym mieszkaniem, przeprowadzka nic nie jest jak powinno :( nie zrobie jak chce, nie wiem nawet gdzie bedziemy mieszkac za pare miesiecy.. Jakos dupiate to jest.. Zazdroszcze wam tego projektowania pokoiku, dekorowania i czucia juz ze dziecko bedzie niedlugo..

Mila to jak nie planow to czas na odpcozynek i delektowanie sie wolnym :)

MILA, Moni&, Aggie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a tam gdzie teraz mieszkacie nie mozecie urzadzac kacika dla Natanielka?
    Pisalas ze do Pl.wracacie w styczniu wiec chyba mozecie co? :-)

Kazdy sobie czegos zazdrosci uwierz mi :-)

• MILA Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co nie mam pokoju dla małego, bo jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to zaczniemy rozbudowę w czerwcu albo nawet lipcu dopiero :-( narazie łóżeczko stanie u nas w sypialni, ale musze kupić komodę zeby schować tam ubranka od małego i postawię ją w pokoju córki. Bedzie tam jak w cyrku bo ona ma inny zestaw mebli :-P ale niestety muszę miec komodę bo gdzieś muszę te ubranka poukładać :-/ ehhhhhh ja też nie wiem jak to będzie, czy zdążymy ze wszystkim :-( czekamy cały czas na projekt rozbudowy. Dopiero wtedy można iść po pozwolenie i po kredyt. Dlatego się matwię czy zdązymy żebym mogła pójść na L4 :-(

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila bedziemy tak robic, bo tu bedziemy okolo pol roku z malym.. Wiec bedzie stala komoda i lozeczko napewno :) ale wiesz jjak to takie tymczasowe to juz nie sprawia takiej radosci.. Jak wrocimy do pl nie wiem gdzie, pewnie do tesciowej :/ u mojej mamy bedzie turystyczne lozeczko i trzeba tam troche w pokoju przestawic.. Ale juz tez nie bedzie to pokoj czy kacik dla dziecka, no trudno..
    Mila to tez nie macie zaciekawie.. Ale szybko zleci i bedziecie miec wszystko swoje i zrobione super! :) oby wam sie to ulozylo jak planujecie :)

MILA, Camille87 lubią tę wiadomość

‹‹ 993 994 995 996 997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ