Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny pomajówkowo
Relaksowaliśmy się na Mazurach, Justysia rośnie i kopie, choć wciąż delikatnie.
Zaliczyła kolejne wędkowanie i swoją pierwszą większą rybę
Nie będę w stanie się do wszystkiego odnieść, ale tak jak pamiętam:
Camille i Aggie śliczne pokoikiWszystko od nowa przygotowane, rewelacja
Trochę mnie zmobilizowałyście i dziś przywieźliśmy zakupione łóżeczko i komodę, jupi !!!Jestem taka szczęśliwa, bo pomału naprawdę zaczynam czuć jakie to realne, że niedługo maleństwo będzie z nami
Jak zmontujemy to pokażę Wam fotkę
Lanusia kochana, dziewczyny już wszystko napisały. Absolutnie zgadzam się z Camille i Milą, wyjedź do mamy, a tego gościa odpuść sobie. Wspieram mocno
Amela powodzenia na wizycieJa mam jutro, ale nie wiem czy podejrzymy Justysię, może, w końcu minął już miesiąc od połówkowych...
W ogóle to mnie stresujecie, że już tyle rzeczy macieJa, jak Ty Moniś poza paroma ubrankami (no i dzisiejszym łóżeczkiem i komodą)to nic zupełnie
Ale cały czas sądzę, że jeszcze mamy czas. No i czekam na szkołę rodzenia i informacje z niej
We wt zaczynamy
Mikuś trzymam kciuki za Ciebie, by ta glukoza wyszła prawidłowo. U mnie idealne wyniki i dzięki Bogu, bo 3 raz już bym nie dała rady tego przejść.
No dobra spróbuję zagonić mojego M do skręcaniaBuziaki :*
Dodi, Ruda27, Moni&, Magda2013, mala_mi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kada czekamy na wiesci!
wazne, ze dziecko bedzie mialo swoj kącik gdy sie urodzi. my poki co na razie wiemy gdzie bedzie stalo lozeczko ale jeszcze nie mamy:P nad komoda tez myslalam ale nie mam za bardzo gdzie jej postawic:/ potem sie bede glowic:)
ja mam wizyte w srode i podejrze mojego synusia bo mi lekarz obiecał ze na 100% zrobi usg, w koncu juz nie widzialam go 1,5 miesiaca. ruchy uspokajaja troche ale chce wiedziec ze wszystko jest ok:)Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Kamilka
no juz duzy jest
w srode zmierze ile ma cm
Ja wlasnie na raty sprztam.. Poodkurzane i kurze posiecrane. Zostala mi kuchnia i pozniej soba sie zajac.. Mam 50 min nim wroci maz, wole byc juz gotowa jak on wraca
Mam nadzieje, ze pojedziemy w tym miesiacu po komodea moze juz na lozeczko meza namowie
tylko mysle co ma stac tylei sie kurzyc bez sensu. Ja dopiero w polowie wrzesnja wroce tutaj wiec i tak jest czas
Monia to juz za 2 dni zobaczysz swojego skarba
Ja sie ciesze ze pojechalam wtedy do szpitala. Przynajmniej wszystko dokladnie sprawdzili i zmierzyli i moge byc spokojnaMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
jestem z malym wszystko ok wazy prawie 1kg 998g dokladnie szyjka NIBY ok ale cos mu sie nie podobalo a nie chcial chyba mnie stresowac bo bylam z meza znowu kupa lekow luteina nospa aspargin biofer folic no ni badania mocz morfologia CRP no i lezenie o wyjazdzie do Niemiec mam pomarzyc ;(
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada kurcze musisz odpocywac.. Kamila ma racje powinnas olac okna i sprzatanie. Juz nie raz lekarz Ci kazal odpoczywac a Ty nie posluchalas..
Maluszek wazniejszy, uwazaj na siebie..
Kamila napenwi tez Ci rosnie brzuszekmoze juz wolniej ale leci.. Pomysl jaki ja bede miala za 3 miesiace haha
Positive daje zdjecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 08:23
celia, Camille87, Magda2013, mala_mi, Aggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość